Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitéz Vályogházhy Pocista

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégelte a Nyílt Kormányzati Együttműködés (OGP) felerészben kormányok, felerészben pedig civilekből álló vezető testülete (Steering Committee), hogy az együttműködésnek tagja lehet a civil szervezetek ellen rendszeresen keményen fellépő Azerbajdzsán, ezért 16 igen, 3 nem és 3 tartózkodás mellett…..
BEKIÁLTÁS Tévutakon vezet Orbán 2016.01.16 08:39:14
Mostanság jó amerikai és brit hátszelet is kap ehhez. Esztelen bosszúvágy vezérli Orbán Viktort, amikor módszeresen számolja fel Magyarország jövőjének alapjait. Ennek érdekében kihívóan kollaborál olyanokkal, akiket mesés vagyonokhoz juttat a neki tett szolgálatok fejében. Ezzel magyaráztam…..
Találják ki, mi az? Hónapokkal ezelőtt megírtuk, de akkor még kevesen vették komolyan, egy szocialista politikus ma már ezzel riogatja az ellenzéket, és a Fidesz baromságnak tartja az egész felvetést. Válasz: előrehozott választás. A Szegedi Kattintós állítja, egyre komolyabb a lehetősége annak,…..
vitéz Vályogházhy Pocista 2016.01.14 15:55:41
@Sir Galahad: Mert veszteni nem tud rajta, de nagyon sokat nyerhet vele a fidesz. 2/3 és szabad a pálya. Rögvest átalakíthatják elnöki rendszerré a jelenlegi berendeszkedést. Orbán ezáltal sokkal nagyobb hatalomhoz jut, lefordítva, azt csinál amit akar. Mit is mondott Orbán a fidesz kongresszuson? 2018-ban: én már nem leszek miniszterelnök. Ha valaki arra gondolt volnam hogy visszavonul, hát baromi nagyot téved. Ő még járókeretes korában is uralkodni akar az ország felett.
Lassan nem marad egy véletlen szeglete sem az oktatási rendszerünknek, ahol béke, nyugalom vagy legalább unalom lenne. A gimnáziumi tanárok után a tanfelügyeletet ellátó mesterpedagógusoknál is kiborult a bili. Átverték őket és kifizetetlenül vannak megzsarolva. Csinos kis történet a…..
Segélykilátás - mondják a miskolci Hermann gimi tanárai, mi a fasz folyik itt?! - kérdezzük mi szülők a levél tartalmát olvasva: „Miért sírnak már megint a pedagógusok?!” – kérdezik sokan, „Állandóan fizetésemelést kapnak, ráadásul alig dolgoznak, délben mindennap otthon vannak!” – sajnos a…..
Varánusz 2015: a félelem éve 2015.12.31 11:40:39
Az idei tagadhatatlanul Orbán éve volt. Nincs mese, el kell ismerni akkor is, ha még oly gusztustalanra sikeredett is feltámadása, hogy rettegésből és idegengyűlöletből épített pilléreket hozzá. Az év eleje még kitiltási botránytól és útdíjkáosztól volt hangos. Majd jött…..
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.12.31 12:54:01
@Imola Helyesi: muhahaha... Végén csattan az ostor! Sikerült az év legnagyobb viccét elsütnöd!
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.12.31 13:16:17
@taga20:
Meg valami vidéki is. :))))
Varánusz Dagilaci igazsága 2015.12.28 09:17:56
Házmester urunk, a gender-elmélet rettegő ismét megosztotta velünk az ő végtelen bölcsességét:   Már azt a követelést is furcsa hozzáállásnak tartom, hogy senki ne szóljon bele a másik életébe.  Miről szólnak a társadalmi együttélés jogi és – egyre…..
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.12.28 14:28:17
@taga20:
Ez is egy nagy kamu! Még nem volt nyereséges olimpia, kivéve a csonkát Los-Angelesben, de csak azért, mert a NOB támogatta a megrendezést. Itt meg kizárt, hogy kijöjjön a 780 milliárdból. Minimum a duplájába vagy a triplájába fog kerülni. Jó példa erre a vizes vb. költsége, ami a nyertes nap után rögvest a duplájára emelkedett.
Azanyádpicsáját!  Mit képzelsz te, he?!?!?! Csak így, ukmukfakk? Felmondani egy szponzori szerződést? Egy világnézet miatt? A világ legnagyobb magyar Nemzeti Előadóval? Hát ki a kurvaanyád vagy te köcsög, hogy így válogatsz? Mi a véres gecit képzelsz magadról idegen tőke…..
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.12.18 09:58:28
@taga20: Óvatosan ám a szőröstalpúakkal! 9 napja kötötték be nálam a cuccot, de még mindig nincs vonalas telefonom, holott 72 órán belül ígérték. Aztán a modemhez nix ám használati utasítás, a szerelő úr begerjeszti a netet, oszt annyi! Ha másik gépet teszek a helyére, nem fogadja el a belépést. Az már csak hab a tortán, hogy WiFi-je sincs a modemnek, úgyhogy smart tv, meg táblagép mehet a kukába!
Kíváncsi voltam mivel áll elő a Habony Művek a Simicska - Leaks múltidéző emlékszivárogtatása után. Vad cáfolatok után nekimennek a Gyurcsány kottából játszó, rezsicsökkentést támadó Lajosnak? Orbán elvárja magától, hogy bíróság elé vigye a spicli ügyet, különben…..
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.03.10 15:47:33
@István Tamasi: Meglepődnék, mert úgy vélem abba a Lajos keze is benne van. Inkább valami elévülési időn túli mutyira gondolok.
vitéz Vályogházhy Pocista 2015.03.10 15:53:34
@Mariann19: Bocsi! Mindenkinek szia, de van akinek oszt jónapot! !Köszönöm! Már régmúlt idők óta szorgalmas olvasója vagyok a blognak, de eddig sikeresen ellenálltam. :) Most lett teli a csöbör a szektatagok magyarázkodásától.