Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilona Tasi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Koldi! Kérlek, hagyjál már aludni! Már hajnali egy van, és te még mindig itt csúszdázol az ágyam fejvégén. Pihenni kellene már, mert reggel nem fogok bírni felkelni! – kérlelte Loncika Koldit. – Ugyan mááááááááááááár! - sivalkodott a pimasz kis tündér én. –…..
Ostobán, bele a közepébe vágva kezdtem el mesémet, mely rólam, Loncikáról, és bolondos tündér énemről szól, aki már nagyon régen ott csücsül a vállamon. De hogy ki is ő, és hol találkoztam vele, azt még nem is mondtam el. Koldi, mert ez a neve, egy kobold fiú és egy…..
Kockás pizsama nadrágomban, atlétában ültem a nagy ágyam közepén, velem szemben a bohókás, mókás tündér énem a fátyolzöld szoknyácskája csengőivel matatott. Fején szórakozottan oldalra csúszott koszorúja, és pont olyan, kissé tanácstalan, kissé szomorú, de leginkább…..
“Egymást szerették míg éltek, és a halál sem szakította őket el” – Dávid gyászéneke szavaival búcsúztatta a jeruzsálemi Givat Saul temetőben Hila Armoni lányát, Naamát, akit férjével, Eitammal együtt palesztin terroristák agyonlőttek, amikor autójukkal hazafelé…..
Írta: Kulcsár Attila   Az ajtókilincsünk a bejárati ajtón felmondott. A lenyomásra nem reagál, beragadt a zárba. Ha kulcsra zártam, úgy maradt. Még szerencse, hogy ezt nyitott ajtónál próbáltam, mert különben benn rekedtünk volna a lakásban. Vagyis ott álltunk ebben a…..