Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peet84

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lo Spritz A spriccccccccc     Amikor először kérdezték tőlem az olaszok, hogy szeretnék e spriccet inni, nem sokat várakoztattam őket a válaszommal. Még jó hogy szeretnék, nem is értem miért kell ezt megkérdezni, hiszen ki ne szeretne egy jó kis hideg fröccsöt negyven fokban???? Aztán jött…..
Peet84 2009.11.29 18:46:06
Pénteken lezárult a gyorsasági világbajnokság középkategóriájának a nevezési határideje. Az új Moto 2 osztállyal vegyített 250-es kategóriához 47 csapat csatlakozna. Összesen 91 nevezés érkezett – ennyire még a rendező Dorna sem számított. Korábban az elnök, Carmelo…..
Belsőség Kicsoda Michael Vergers? 2009.05.29 10:55:00
Ismerik? Hallottak már róla? Bevallom, amíg be nem gyűrűzött a Nürburgring körrekord-mánia, addig nem is hallottam róla, pedig az 1969-ben született holland pilóta elég komoly versenyzői múlttal rendelkezik. A LeMans Series LMP2-es kategóriájában bajnok lett 2006-ban, egy évvel…..
A Honda gyár történetében annyi megkerülhetetlen mérföldkő akad, amiről sok egyéb gyártó csak ábrándozhat. 1970. március 15-én, amikor mi, magyarok Petőfi verseket szavaltunk, Dick “Bugsy” Man lecsattintotta plexijét és a Daytona 200 versenyén megmutatta, hogy mit tud…..
A japán tuningszíntér egyik legelvetemültebb szereplője a Moriwaki. A múlt heti Polini Grand Prix keretében bemutatták legújabb munkájukat, amely túlmutat minden eddigi kezdeményezésükön: ez egy önálló, működő sportmotor. Az MD600 az érkező, 250-es GP kategóriát leváltú…..
Az olasz motoroskiegészítő-gyártók a divat felé fordultak. A Puma után itt a második kapcsolat: az AGV lepaktált a Diesellel. Első közös munkájuk egy nyitott arcrészű bukósisak, amellyel leginkább a divatra fogékony robogósokat céloznák meg – ehhez kapóra jön az AGV…..
Peet84 2009.04.28 20:55:04
www.dieselwiesel.de/
Ez a klasszik dízelmotor. Amúgy egy 2hengeres, feltöltött commonrail jó lenne. A Smart-motorost is kipróbálhatná Zirig Mester...
Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? – néha már-már kételkedem épeszűségemen, képes vagyok felhúzni magam olyan dolgon, amit máskor észre sem vennék, kósza gondolatfátyol lenne csak szürkeállományom (feltéve, ha van ilyen) redőin. Az utóbbi hetekben azonban van egy…..
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
Peet84 2009.03.17 12:26:41
Nesztek dízel gép:
www.dieselwiesel.de/
Bár a feltöltés jól jönne ezekre is...
  A spanyolországi székhelyű BeOn Automotive figyel a motorosok igényeire: az egyre népszerűbb ultrakönnyű, egyhengeres sportmotorok rajongóinak igazi csemegét kínál. A Project 450GP névre hallgató, saját fejlesztésű készletük 450 köbcentis krosszmotorokat tesz alkalmassá…..
Roberto Totti nem tartozik a széles körben ismert motorépítők közé, ennek ellenére Alaszkától Ausztráliáig jegyzik munkáit . Épített már sportmotortól kezdve a chopperig mindent, átvágott Ducatit, Guzzit, Yamahát, BMW-t, Hondát, Triumphot és Harley-t, vagyis mindent, ami a keze…..
Képek forrása: http://www.v11lemans.com/Egy belga Ducati kereskedő, Bart Crauwels türelmetlen volt, nem várta meg a talán soha meg nem érkező egyhengeres Supermonót, hanem megépítette sajátját – persze teljesen másképpen, mint az várható volt.Az 1000 DS blokkját vette alapul,…..
Totalbike hírek Rossi a temetőben 2008.10.20 14:25:00
Tavullia egy kisváros Rimini mellett, egy ugrásnyira a misanói versenypályától. Itt nevelkedett és él máig Valentino Rossi, a nyolcszoros világbajnok. A lokálpatriotizmusáról híres versenyző ismét megmutatta, hogy szülőhelyéért dobog a szíve: a történelmi értékű temető…..
A Confederate márka rajongói rosszallóan csóválják fejüket, ha az új C120 Renaissance Fighterre néznek. Amióta a Katrina hurrikán elfújta a gyárat, már semmi sem a régi, mondják, és nem értik, hogy az új modell miért lett ilyen. Tény, hogy a V2-es blokkra épülő,…..
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..
Tényleg jön a világvége, mindjárt én is beruházok egy Tesla Roadsterbe, vagy egy Aixam 50-esbe. Eddig világéletemben a jó autó újságírás mércéjének tartottam az angol Autocart. Nem annyira frivol a szöveg, mint a Top Gearben, közel sem olyan unalmas, mint…..