Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
sdm 2016.03.18 11:58:18
@Rastafan: Te azt állítod, hogy erőszakkal neveli a kutyát.
"Ezt tekinthetjük nevelésnek, mert például elérhetem a gyerekemnél, hogy ne vegye el a csokit az asztalról, ha jól megverem, amikor ezt teszi."

Ha nézted a műsorait, akkor tudnod kell, hogy ez nem igaz. Amit írsz, az valótlan, és manipulatív, mert ráülsz egy hype-ra, ami most megy, hogy CM ellen hangolj, a módszerei egy szeletének kritizálásával.
De nyilván neked ez az érdeked.
sdm 2016.03.18 12:01:57
@Rastafan: Megnéztem már egy csomó CM epizódot, és olvastam pár Csányi Vilmos könyvet. A kettejük közötti különbség mindösszesen annyi, hogy CSNY olyan kutyákról ír, akikkel együtt él, CM pedig olyanokkal, akiket akkor lát először.
CM módszerében, és az általad idézett CSNY részletben semmi ellentmondást nem látok.
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
Meglehetősen érdekes elképzelést szellőztetett meg Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. A luxemburgi politikus szerint az Európai Uniónak saját, közös hadsereget kellene felállítania, mely Oroszországgal és más veszélyekkel szemben jelentene védelmet, s egyben a…..
sdm 2015.03.10 10:24:23
@Void Bunkoid: azért a közép és dél-amerikai országok mesélhetnének az amerikai befolyásgyakorlás nyílt eszközeiről.

Az ukrán konfliktusban összehasonlítani az USA és Oroszország módszereit teljesen félrevezető. Az USA tisztán hatalmi érdekei mentén cselekszik, míg az oroszok kezében ott van a nemzetiségi kártya, miszerint ő a határon túli oroszokat védi. Ettől még természetesen ez egybeesik a hatalmi érdekükkel, azonban azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az érdekszférájukon kívül kerül 8 millió orosz, ráadásul egy nem igazán oroszbarát vezetés mellett.