Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaVer_zombie

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főnix blogja Mi van velem? 2009.03.03 21:59:50
Nem tudom. Sokan kérdezik ezt tőlem aggódva manapság, de én nem tudok nekik választ adni. Mert én sem értem.Az elmúlt egy hónapban rengeteg dolog megváltozott. Emberi kapcsolataim nagyrészét teljesen megszakítottam. Megszakítottam a kapcsolatot egy nagyon kedves lánnyal, akit már…..
RaVer_zombie 2009.03.09 19:04:46
„Állítsuk meg a vérontást!” – hirdette a szórólap, amit egy kedves vásárló nyomott a kezembe tegnap, Tomcat boltjában. A szórólapot az Amnesty International adta ki, abból az alkalomból, hogy az emberi jogok nyilatkozata idén 60 éves. A szórólapot kihajtogatva…..
RaVer_zombie 2008.12.18 21:33:32
Ehhez több hozzáfűzni valóm is lenne:

"Dr. Ranschburg Jenő továbbá megállapította, hogy a bántalmazott nőknek csak igen kis százaléka feleség. Tehát a valódi családon belüli erőszak ritkább mint hinnénk. A házasság valóban inkább védi a nőt, minthogy veszélyeztetné. A "férfierőszak" áldozatai leginkább az úgynevezett szingli életmódot folytató nők, akik gyakran abszolút felületes ismerettség alapján, pusztán szexuális éhségük kielégítése céljából teremtenek kapcsolatot egy férfival."

Ez a jelenség szerintem magától értetődő. Egy nő, ha nincs anyagilag, megélhetésileg és minden szempontból hozzákötve a férjéhez ( tehát nem házas), bátran fordul a hatóságokhoz, és jelenti be a bűncselekményt. Ám egy házas nő függ a férjétől. Mit ér el a feljelentéssel? Elveszíti az anyagi biztonságot, elveszíti a tetőt a feje fölül, nem tudja a gyermekeinek se biztosítani a megélhetést, még az is elképzelhető ( bár egy új törvény igyekszik ezt kivédeni, és hozzáteszem, ez részben az ehhez hasonló tüntetéseknek köszönhető) hogy az immár feljelentett, agresszív férjével továbbra is együtt kell élnie, és ugy aludni menni hogy álmában is a mellette fekvő megtorlásától retteghet. Tehát ki fog előbb bejelentést tenni a bűncselekményről? Az aki nem függ a férfitól. Tehát a szingli. Ebből tévesen az következtethető ki hogy a szingli nőket éri a több bántalmazás. A kérdés valójában az, hány férjezett, házasságban, férjükkel egy tető alatt élő nő MERI bejelenteni a bántalmazást.

"Azonban azt is vallom, hogy a francia forradalomból kinövő feminizmus (melynek mindhárom vezéralakja zsidó nő volt) a legkárosabb eszmévé lett a világon. "

A női egyenjogúságért folytatott mozgalom már Angliában elkezdődött, amikor a háború miatt munkába álló nők rájöttek hogy minden feladatot ugyanugy el tudnak látni mint a férfiak, tehát az eddig az agyukba súlykolt dolgok, miszerint ők bizonyos feladatok ellátására nemüktől fogva képtelenek, alaptalan.

Összegezve: Valóban, az alkoholizmus és a bűnözés ellen küzdeni kell, a rasszok keveredését el kell kerülni és e mellett: fel kell hívni a nők (és természetesen a férfiak) figyelmét a körültekintő párválasztásra (pusztán szerelemből, együttélés (régen: "próbaházasság") nélkül nem házasodunk!) illetve a házassági szerződés fontosságára. A házasság kemény munka, alkalmazkodás, és nem habostorta. A különböző tényezőket, teendőket, okokat, stb, a végtelenségig lehetne elemezgetni, de ahhoz egy minimális szociológiai, pszichológiai tudásra lenne szükség ( mindkét fél részéről...).
Népirtás vagy Lakatos Attilák?Lakatos Attila cigány vajda Mostanra bizonyára már mindenki hallott Lakatos Attila cigányvajdáról, a bizonyítékról, hogy lehet valaki becsületes és igaz ember, hiába született cigánynak. Itt most sokakat ki kell ábrándítanom, de nem vagyok…..
RaVer_zombie 2008.09.28 10:47:46
Emberevő fesztivál 2010-ben!Az írást a Bombagyáron lehet csak elolvasni, mert nem akartam ide is egyenként berakosgatni azt a sok képet.Ja és kommentálni itt sem lehet! Ha mondani akarsz valamit akkor küldj mailt...
RaVer_zombie 2008.07.11 13:39:53
Ez a levél érkezett ma a Bombagyárra:"Merjetek csak kijönni az ellenbuzi tüntetésre szemét heterók!!! Meg fogunk benneteket erőszakolni!!!! Minden szemét magyar heteroszexuálist, aki ki mer jönni kajakra veszünk, két meleg srác fogja szopatni és seggbe kúrni!! A csajokat…..
RaVer_zombie 2008.07.11 13:38:49
Most nincs időm írni, de aki nem bírja ki a szokásos napi gyűlöletbeszéd-adagja nélkül, annak jelzem, hogy most épp itt osztjuk Tomcattel az észt*. Mert nekünk sok van, bizony.*Pontosabban nem észt osztunk, csupán megpróbáljuk elmagyarázni pár melegnek, hogy mi a normális, illetve…..
Március 29-én a Magyar Gárda újabb 900 taggal bővült. Ez nagyszerű. Lassan lesz elég ember, ahhoz hogy ne csak sétáltatni lehessen őket. A gárdisták avatásán megjelent pár féreg is. Először egy rózsaszín pólós szőröspofájú alsóbbrendű szórakozott tojásdobálással, de…..
Főnix blogja A német köcsög 2008.03.23 00:01:00
Barátnő (akinek nem írom le a nevét) igen dekoratív teremtés. Talán ez indokolhatja azt, hogy ha vele vagyok, valaki mindig meg akar verni. Vagy csak el akarja magyarázni neki, hogy én igazából szar vagyok, és neki ő kell, csak ő ezt még nem tudja. Aztán én akarom megverni.…..
Ezért utálni fogtok, de ezt muszáj megosztanom veletek. Szóval hangerőt a maximumra, szemeket a képernyőre tapasztani, és nézzétek!update: Aki ismer még efféle borzalmakat az kommentben ossza meg velünk...
Megnéztem miféle keresőszavakkal találtak egyesek a blogomra. Van itt pár érdekes dolog. Na akkor lássuk: Egy férfi leszopja saját magát – először meglepett hogy ilyesmivel a blogomra találtak, aztán rájöttem hogy az Entartete Kunst c. bejegyzésemben említettem ilyet.…..
Az elmúlt napokban kissé elhanyagoltam a blogot, ugyanis nem igazán volt időm írni. Meg azokról nem is igazán akartam írni, amik az elmúlt napokban történtek velem. Miért írjak például arról, hogy annak a kedves lánynak, aki hétvégén vendégül látott minket, a nővére…..
Nem szokásom a blogon reklámozni, de ez talán érdekelheti a kedves olvasókat. Kikötött a Ladik - új helyszínre költözünk! A Nemzeti Ladik egy kulturált szórakozóhely, ahol nemzeti zenékre bulizhatsz. Hetente egyszer egy éjszakára nyitjuk ki a Ladik kapuit! A hangulatot Magi, a…..
Ha az ember egész nap utazgat, akkor jöhet csak rá milyen büdös is ez a város. Egyszerűen bűzlik. Az egész. A héven nem kapsz levegőt a székeken, és mindenen lustán elnyúló porrétegtől. Az aluljáróban az egykor embernek látszó, és emberként élő, mára két lábon…..