Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madame M.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X50 2011.02.03 10:15:00
Könyv, toll, tinta, ceruza, rontom-bontom, kezdődik az iskola, csak aszondom! Meg azt, hogy jubilálunk, ez az ötvenedik poszt a VV-ről a hogyvolton! Gratulálok minden itt eszetlenkedőnek, örülök nektek, ovuláció és vastaps! Ahhoz képest, hogy Gigi azóta diétán van, mióta…..
Madame M. 2011.02.03 13:15:20
@Trollseprű 9: És ha igy?

Szandál, Te nőszemély, javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz és ez beinditaná nálad a gyújtást, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és a ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen! Kérünk, ne gyere ki a villából, nincs sok kiborulásod, csak százból három, de az is volt. Béci szerintünk is nagyon be van képzelve, hogy van pofája a "ki jönne vissza kettőtök közül szerinted?" kérdésre, nem azt a választ adni, hogy Alekosz???
Madame M. 2011.02.03 13:17:44
És h@Trollseprű 9: És ha igy?

Szandibandi, Te nőszemély!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, és ez be fogja inditani nálad a gyújtást, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen! Kérünk, ne gyere ki a villából, nincs sok kiborulásod, csak százból három, de az is volt. Béci szerintünk is nagyon be van képzelve, hogy van pofája a "ki jönne vissza kettőtök közül szerinted?" kérdésre, nem azt a választ adni, hogy Alekosz???
Madame M. 2011.02.03 13:19:33
Ez most nem egy vicces lekoptatós történet, hanem egy segítségkérés, mert a fiú benne van egy rossz kapcsolatban. A fiú bajban van: se vele-se nélküle, nem tudja, mit csináljon. Most minden kommentező előveheti a szaktanácsadói énjét, hogy segítsen a beküldőnek. Kedves Szakíts…..
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Madame M. 2008.02.26 06:50:39
1