Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bewto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehér Fény Chemtrail 2015.02.21 12:28:00
Az a baj, hogy a háttérhatalom túl erős fegyvert talált arra, hogy mérgezzen minket. A levegőt mindenkinek be kell szívnia (csapvizet nem muszáj inni, pedig azt simérgezik) ezért súzrják a vegyszert pont a elvegőbe. A kérdés az,hogy hogyan lehet ellene védekezni, mert levegőt…..
Bewto 2015.03.10 21:23:58
@Bewto: Bocs, ezt tényleg nagyon benéztem :D
Szóval a talajban eláll 30-40 évig, talajfelszínen 5-6 évig. Az 50 ezer az a magok száma, amit egy kifejlett növény megterem.
Egyébként megbirkózhatott vele elvileg az ősember, csak persze Amerikában, mert ott őshonos.
Biztos mindenki hallott már erről a könyvről .Ez nem annyira káros, mint a szürke 50 árnyalata, mert ebben nincsenek démoni energiák, csak egvezető hatású. NEm véletlen, hogy az írója, JR Rovling a leggazdagabb amerikai nő a világon. A könyv megrendelésre készült és azért,…..
Fehér Fény A "fényevés" 2015.03.04 09:16:42
Elítélem és mélységesen megvetem azokat akik szerint a fény semmilyen tápláló tartalommal nem bír. Vegyünk egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS példát először. Mivel tápálákoznak a növények? Fénnyel. Tessék, ezek után ne modja nekem senki, hogy a fényben nincsen táplálék, mert ott a…..
Pontos összetevőket én sem tudok (még az sem, aki szórja!!!), de azért a hatásokból és különböző jelekből ki lehet találni. Azt tudjuk, hogy van benne alimínium és egyéb mérgező vegyületek, amimeggátolják például a temrékenységet és az elmét is ködösítik, hogy…..
Bewto 2015.03.09 00:19:26
A szöveg terjedelméhez képest sok nyelvtani hiba ellenére is sikerült kivennem, hogy miről szeretnél tájékoztatni.
Tisztán látszik, hogy a fröccsöntésről nem tudsz túl sokat: a műanyagot (hőre lágyuló) felmelegítik, amíg kellően folyós lesz, majd ezután a masszát belenyomják egy meleg, fémmintába, amely a kész formáját adja majd a terméknek. Terméktől függően fújnak bele meleg levegőt, de ez attól függ, hogy üreges-e.
A mintából kikerülő tárgyon előfordulhat sorja, mely a két félminta találkozásánál túlfolyó műanyagból marad hátra, ezt a felesleges anyagot lemarják/lecsiszolják. Na ez az a pont,ahol keletkezhet műanyag por.
Mivel a gyár sem ingyé kapja és nem is ingyé csinálja a műanyagot, ezért nem éri meg nekik, ha nagy a sorjahiba a terméken, de még kevésbé éri meg, ha ez a sallang elkószál, ezért a maradékot összegyűjtik és újra beolvasszák, nem éri meg eladni sem a reptiliánoknak, mert többet ér az porszerű formában (=>kevesebb energia újra beolvasztani).
Egyébként az üveggyárban is a maradék, vagy sorja, vagy hibás terméket újra beolvasszák, ez a műanyag esetében sincs máshogy, csak az egy könnyebben kezelhető anyag, SŐT a maradék fémforgácsot is mind-mind újra beolvasszák, de mondok még egy meredek dolgot, amit nem tudtál: a fával foglalkozó üzemekben összegyűjtik a forgácsot, összenyomják egy présgéppel és így készül el a brikett.
A plexi és egyéb műanyagvágó műhelyekben is összegyűjtik a sallangot és vagy a szemetesben, vagy megint csak egy gyár olvasztótégelyében landol majd a műanyag forgács.
Egyébként a műanyagport nem kell milliós összegekért tárolni, mert sem hűteni, sem fűteni, sem fertőtleníteni, sem átmozgatni nem kell, csupán tárolni.