Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iamthewolf

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja kikerültek az internetkon.hu weboldalra az Internetes nemzeti konzultáció témajavaslatai és kérdései. Minden, amit az emberek írtak és beküldtek. Az internetről szóló nemzeti konzultáció az internetadó nyomán indult tüntetések után bukkant elő, egyfajta…..
Iamthewolf 2015.04.09 09:31:42
@Szálló monitorok:
Nem tartozik a bejegyzésem témájához, ezért OFF

Nyilvánvaló, hogy a törvényeket be kell tartani, de azt ne feledd, hogy most bárki informálhat jól és informálhat félre. Bárki mondhat igazat és bárki hazudhat. Ha ezt valaki keretek közé szorítja, akkor az a valaki informálhat és informálhat félre. Az a valaki mondhat igazat vagy hazudhat. Az a valaki dönti el a trendeket, az irányvonalat a beszélgetésekben, a tartalmakban. Ő dönti el, hogy mi igaz és mi nem. Kell ez nekünk? Most a te döntésed, hogy két, ellentétes tartalmú cikket olvasva melyiket hiszed el. Vagy milyen arányban hiszel el mindkettőből valamit.

ON
A Microsoft az elmúlt években nagyon összeszedte magát. A Google fényévekkel előtte járt mindenben és ez olyannyira érezhető volt, hogy két éve már a munkahelyemen sem használtak a Windows rendszeren kívül semmit, amit a Microsoft forgalmazott. A Windowst is azért nem cserélték…..
Ha én egyszer taxis lennék, mellékállásban az Uber alkalmazással dolgoznék. Ha én egyszer taxitársaság lennék, szerződnék egy komoly informatikai csapattal, kielemezném az Ubert és a hiányosságaira épülne masszív fejlesztésbe(amibe a személyi állomány megjelenésének és…..
Képzelj el két különböző embert, ahogy ugyanazokat az általános cselekvéseket végzik egy átlagos hétköznapon. Az egyik ember otthon van a számítógépek vezérelte világban és az eszközöket az életszínvonala javítására használja. A másik ember szórakozásra használja a…..