Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szantos

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha nem baj ha esik, de többet süssön a nap !  (Gepárd)..
Szantos 2018.06.22 18:36:44
@Nav tanácsadó: Nagy grat néked. Nem te vagy véletlen a Rejtjeles Kommandó?
El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni ... (Walter Sobchek)..
A tippmix olyan, mint a póker! Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! (infógyüjtögető)..
Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell! (szotyis11)..
Válogatni is tudni kell (tuti1x2)..
Szantos 2017.09.27 12:34:26
@HxD: Figyelem a hoki tippjeidet, mivel rendszeresen játszom az orosz KHL bajnokságot. Jók az észrevételeid.
Minden - az adott esemény előtt alkotott elemzés csupán fikció. Az, hogy jó-e az elemzés, illetve az elemzés alapján megtett tipp, mindig csak utólag derül ki (oldrider)..
Ajándék és kincsesbánya ... Na ez nem a sportfogadás világa,legfeljebb utólag (bakker)..
"Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
" Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! " (TippGirl) ..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés előtt pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás ! " (Hambi)..
Szantos 2015.05.16 11:21:06
@bakker.: Herthánál nem látok többre képes játékot az utóbbi meccsei alapján, a Vfb Stutgart-Hamburg meccsen a Hamburg nem engedheti meg magának vereséget, mert akkor ő csúszik el kieső zónába. A Lyon meccs valóban nem tét mérkőzés, a Padeborn pedig az utóbbi időben próbál kapaszkodni. Ez utóbbi két tippben igazad van.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   “Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” (Thomas Alva Edison)  ..
Szantos 2015.05.02 10:24:21
@tm23: Üdv
Tetszenek a szelvényeid és meg is játszom én is!
Dőljön a lé!
Szantos 2015.05.02 22:15:51
@glammi76: Bocs elírtam! "H" !!!
A "Bakker féle és TM23 tippeket is megjátszottam, de azokból egy sem jött be. Pedig szép szelók voltak.
A saját tippjeim jöttek, így a mai nem zártam mínuszban.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!" (infógyüjtögető)..
Szantos 2015.04.25 08:47:44
@airxonix alias x.x.x.x.x: Köszi!!!
Tegnap 4/3 -ba játszottam és kettő elment. De ha külön játszom, akkor nyertem volna. Megértettem!
Szantos 2015.04.25 09:50:33
@airxonix alias x.x.x.x.x: Engem érdekelne hogyan értékeled ki ezeket az ikszeket ki! Már április 18-án szóltál,hogy a baj lesz a Rosenborg tippemmel, figyelembe vettem az észrevételed. Kérlek ne írd ki, hogy kutyát sem érdekli, sokan olvassák csak a blogot és megfogan az észrevételed. Várom, hogyan csinálod ezen kiértékeléseket, hogy elsajátítsam én is. Ha nagyon hosszú, akkor e-mail-ben elküldheted. Előre is köszi
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja, hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Szantos 2015.04.20 07:50:33
@bakker.: Jó reggelt!
Csütörtök óta csak minusz-minusz az eredmény, 30e veszteség. Tegnap szintén Villareal egyik szelvényen, Roma a másik szelvényen. Vissza kell fogjam magam egy darabig.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni" (Walter Sobchek)..
Szantos 2015.04.18 10:04:56
@bakker.: tetszik ez a tipped, de én megpróbálom az MU helyett a Rosenberget betenni mindkét esetben H-val. odssok 4,6 és 489
Szantos 2015.04.18 10:39:03
@airxonix alias x.x.x.x.x: a Rosenborg az utolsó két meccsén 5 és 6 gólt rámolt be. Tehát jó formábon látom őket és így nem értem nálad miért hatalmas X?
Szantos 2015.04.18 20:11:44
@airxonix alias x.x.x.x.x: Én is gratulálok neked és megfogadtam a javaslatodat, bevédtem a tippeket döncire is. Köszi
A túl egyszerű megoldások ritkán jók ! (wantsomemore)..
Szantos 2015.04.16 07:29:24
@bakker.: Üdv!
Először is grat néked.
A hármas kötést én is megjátszottam, de az ötös kötésbe más tippet játszottam. Betettem a Plzen meccset tj-re és az elvitte. De azért pozitivan zártam a tegnapot.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A tippmix olyan, mint a póker! Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Szantos 2015.04.15 07:49:02
@bakker.: Jó reggelt!
Kedves "Bakker" elrontottam tegnap a jó tippjeidet, én balfék hozzátettem még a madridi mnd2 gól tippet. Neked ismét gratulálok, és így tovább. Ígérem neked nem csinálok többet ilyen hülyeséget!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell !" (szotyis11)..
Szantos 2015.04.14 06:59:05
@bakker.: Jó reggelt!
Grat a tegnapi jó tippekhez! Sajnos tegnap kimaradtam a fogadásból a sok munka miatt. Nagyon sajnálom.