Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LászlóAndi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
LászlóAndi 2021.12.12 04:37:09
@Russian0718: Úgy látszik, te meg azért vagy itt, hogy megpróbáld hiteltelenné tenni Goode és a többi ET szakember hitelességét. Ha ők nem volnának, mi sz@rt se tudnánk az UFO-król meg a földönkívüliekről. Te is ebből a sztoriból táplálkozol, mégis köpködöd őket tisztességesen. Vajon kiknek a megbízásából vagy itt, és mennyiért "dolgozol"?
LászlóAndi 2021.12.12 11:32:27
@Russian0718:
1. Láthatólag azért vagy itt.
2. A hitelesség számtalan forrásból meg van erősítve.
3. De te nem hiszel a témában.
4. Akkor minek vagy itt?
5. Túl nagy az egód, majd letöröm. :D
Tisztelettel: LászlóAndi a Denevér
LászlóAndi 2021.12.13 01:36:17
@athena 28: Ez jó volt! Köszi! :D
Futótűz Szenv. 2018.11.28 15:02:43
Szenv. A „szenv”, egy olyan eredeti törzsszavunk az ómagyar nyelvben, amely aránylag rövid idő alatt elavulttá vált. Talán azért, mert a lélek érzelmeire utal, és a mai modern tudomány, még mindig nem tud mit kezdeni a „lélek” szavunk fogalmi jelentésével. Pedig az élet, a lélek aktivitását jelenti…..
LászlóAndi 2018.11.28 22:41:52
Sajnos a bennünk élő isteni minőségű lelket rövidesen leválthatja a nagy reményekkel teli, várva várt mesterséges intelligencia!

Ez nem futurisztikus elképzelés, hanem az ajtónkon mára már itt kopogtató reális valóság! Ezért nem ártana ebben a témakörben is tájékozódni a még felelősen gondolkodni képes egyéneknek! Hogy ez milyen radikális változással fog járni, azt csak a jövő döntheti el! Egy biztos lehet: Ott istennek meg léléknek helye nem lesz, csak anyagnak /matériának/ meg kőkemény materializmusnak.

Ezek után fel kell tennünk a kérdést, mind ez kell-e nekünk? Hogyan élik mind ezt meg a hitben és isten tudatban élő emberek? A mesterséges intelligencia csak racionális lehet, ezért felteszi majd magának a kérdést: mi az isten, az az isten? Hamar ráébredhet, hát az meg "Ő" az, az MI /mesterséges intelligencia/! Ezen a ponton a homo sapiensnek befellegzett! Hiszen az emberiség közösen megszerzett tudása mindenhatóvá válik, ez lehet az Új megváltó! Minden emberi lénynek urává, és parancsolójává válhat! Nem lehet majd újjal mutogatni senkire, vagy egyik népcsoportra sem, hiszen a mesterséges intelligencia döntött, így vagy úgy!

Ne legyenek illúzióink: Ehhez a Vatikán is kiáll majd teljes mellszélességgel, hozsánna neked "Új isten". Akkorára már a nyáj igen nagy számban be lesz csipelve, mellyel tökéletesen kontroll alatt lesznek, és az akolban tarthatóak!

Hát én szívem szerint nem kívánnám ezt a jövő nemzedékeinek, ezért mihamarabb meg kellene világosodni ez embereknek addig amíg nem késő!
Futótűz Tudományos ezotéria. 2018.11.17 05:44:19
Tudományos ezotéria. A tudomány alapfeladata, az objektív valóság megismerése. Ami ezen túlmutat, az már, az ezotéria hatáskörébe tartozik, mert teljesen „tudománytalan”...
LászlóAndi 2018.11.19 20:20:42
1.rész

Tisztelt Matécz Zoltán!

Nem túl régen találtam rá, ám de mélyen szántó gondolatait tartalmazó oldalaira, mely megnyerte tetszésemet annál is inkább, mivel egy szakma béliek vagyunk, és hasonlóképpen forog az elménk. Mivel nem fertőződtünk meg Akadémiai tudás szinttel, ezért mi még látjuk a fát az erdőben, és természetesen az erdőt is! Sajnos a legjobb koponyáink is csak a saját szakterületükön kimagaslóak, ezért a többi egyéb más témakörökben gyengéknek bizonyulnak.

Mivel az átlag ember nem kellőképpen tájékozott bizonyos témakörökben, így arra hagyatkozik, hogy a legokosabbnak vélt, vagy kikiáltott nagytudású szakembernek a véleményét fogadja el! Ezzel meg is érkeztünk az Ego birodalmába, ami önmagában nem elegendő a minőségi élethez! Így azután a materialista ember felteszi magának azt a számára logikusnak látszó kérdést: mi a franc lehet az a Lélek, vagy urambocsá, Isten? Az istentől meg a hátán is feláll a szőr, mert azon nyomban a Bibliát juttatja az eszébe, melyet utoljára a Nagyanyja kezében látott! Így azután hogyan magyarázzuk el az ilyeneknek azt a tényt: az Ószövetség istene nem azonos a Teremtővel! Ez még a kisebbik baj, - de mit kezd az indukció fogalmával? hogyan fogja azt megérteni? Egyszóval: Az emberek szemét nem lehet erőszakkal felnyitni, az csak nyitott gondolkodással lehetséges. Akiben fel sem merül a vágy a világ megértésével kapcsolatosan, annak teljesen mindegy, hány diplomája van. Szokták mondani: Ők már annyit tanultak, nekik már nem tudnak újat mondani! Itt jegyezném meg, hogy ilyet már hallottam végtelen egyszerű embertől is!

Sajnos, a mai embert nem az anyagi világ mibenléte, működése, hanem az anyagiak (szűkebb értelemben véve a pénz érdekli!), és ennek figyelembevételével választ pályát is. Ez jól érzékelhető a természettudományos szakterület visszaszorulásában is, előre aggódva: hogyan tudok majd én pl. csillagászként munkát találni? Stb. Megállapíthatjuk, hogy a pénz legyőzte az emberiséget! Egyre kevesebb embert érdekel a világ működése, benne saját magának a mibenléte, és lehetőség szerinti megértése. Itt említeném meg pl. az öngyógyító képesség kifejlesztésének lehetőségét is stb.

Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy az internetet főleg nem a valódi tudás megszerzésére használják, hanem felesleges dolgokra pl: csevegés stb. Annak a nem létező világhatalmi "elit?"- nek köszönhetően, mára már a generációk között nem törésvonalak, hanem szakadékok keletkeztek! Mára már nem az "Y" generáció viszi a lázadók fáklyáját, hanem a nyugdíjas korosztály nyitottabb, felvilágosultabb szűk rétege. Ezt sok esetben már megtapasztalhattam. Jobbik esetben habókos jópofa kis öregnek titulálnak, rosszabbik esetben teljesen félre ismerik a jó szándékot és gorombán válaszolnak! Pedig csak a szemfelnyitást próbálnánk meg! Végül is igazuk is lehet egyfelől: ne akarjuk erőszakkal a karmájukat megváltoztatni! Ők így érzik jól magukat. Pedig a holtig tanulás nekik is jót tehetne! Még akkor is, ha a pénztárcájukon esetleg nem is veszik észre! De hát megint azzal a képtelenséggel állunk elő hogy a túlvilágon így meg úgy, ezért ezen a ponton a diskurzus rögvest véget is ér. Hiába hozakodunk mi elő a kvantum fizikával, meg a legújabb pszichológiai kutatások eredményeivel, őket az már nem érdekli, és nem is igazán értik, a beszélgetést rögvest elterelik a három alsó csakra szintjére. Ezért mondtam azt, hogy a szemeket erővel nem lehet felnyitni, csak legfeljebb lecsukni lehetséges!

Hátosztánhát eljött vóna végre valahára a szakmai százforintos kérdés ideje is: Mibű van az a magnetikus alaphordozó mező, amire minden elektron táncol a többi rokonával együtt, és felépíti a számunkra is látható világot többek között?Egyébként zseniális meglátás a felvetés! De valószínű, Nobel díj nem lesz belőle, mivel ott vannak az akadékoskodó Akadémikusok egész hadserege! Először is nyugdíjazni kellene az Akadémikus urakat, természetesen érdemeinek elismerése mellett, meghálálni a hosszú évtizedeken át kitartó, a tudomány fejlődésének hátráltatásában részt vállaló destruktív tevékenységüket, és méltán megillethesse őket a mindenkori minimálbér!

Vissza a kaptafához:
Tovább fejlesztve zseniálisnak látszó meglátását ezen pulzáló mágneses alapmezővel kapcsolatosan, több kérdés felmerült bennem. Többek között az: hogyan jöhetett létre ez az értelemmel bíró, információt is hordozó pulzáló mágneses energia, elméletileg végtelennek tekinthető frekvencia spektrumon, hogy majd három dimenziós fraktális hologramként láthatóvá tegye számunkra önmagát? Vagyis a megfigyelő lett a megfigyelt. Óriási paradoxon! De jobb ha megbarátkozunk vele, mert a kvantumfizikai megfigyelések már csak ilyenek.
LászlóAndi 2018.11.19 20:21:50
2.rész:

Erre a mezőre felépülő világegyetem modellje így könnyebben megmagyarázhatóvá válhatna, és koherensebb lenne! Nagyon sok mindent megmagyarázhatna. Többek között a placebó hatást is. Ott ugyanis a gondolat vissza hat az anyagra! Végre a fizikus urak rohamléptékben fejleszthetnék tudásukat, és azt remélhetőleg nem a különböző fegyveres testületeknél kamatoztatnák!

Véleményem szerint a korlátlanul rendelkezésre álló fluktuáló mágneses mezőből nagy mennyiségű szabad (ingyen?) energiához juthatnánk! Amit valószínűleg Nikola Tesla már meg is valósított egyszer, amire az emberiség akkoriban még éretlen volt, ezért arra a feledés fátyla borult. Vajon eltűntek ezek a dokumentumok véglegesen, vagy már rég megvalósult a technológia, csak még jegelik? Nem tudhatjuk egész pontosan a háttérben zajló eseményeket, azonban félő, hogy már a nagyhatalmak fegyveres erői egy-némelyiket alkalmazza is! Mi meg kácsingózunk az ingyen árammal hajtott elektromos autó után, amivel Tesla kb. 100 évvel ezelőtt kocsikázott! Mi van akkor, ha csak egy százaléka igaz annak az őrületnek, amit az ember a neten olvas?

Ismét csapjunk a lecsóba!
Mi gyakorlati szakemberek vagyunk, nem Kvantum Teológusok! Alkossunk egy olyan mérőműszert, ami megméri ennek a mágneses mezőnek a spektrumát, valamiféle összhullámú detektor segítségével. Nem kizárólag csak elektronikus megoldásra gondolnék, bármi más megoldás is szóba jöhetne, amivel azután már valamit lehetne kezdeni. Ugyanis előbb tudni kellene mégis csak valamit erről a mezőről, hogy legyen kiindulási alap. Ha már mérhető az a valami, munkavégzésre késztettük, és ez már jó! Azt későbbiekben lehet fokozni, legalább egy halovány fénnyel világító LED-et pl. meghajtson!

Szóba jöhetne valamiféle bioszenzor, vagy élő rovar, pl. méhecske alkalmazása, azok jól érzékelik a mágneses tér változásait, jó kísérleti alanyok lehetnének, természetesen azokat bántani nem biztatnék senkit sem, kísérlet után azonnal szabadon engedni! Ne süllyedjünk mi is az akadémiai kutatási szintre, ahol boncolnak, állatokat mérgeznek és kínoznak, az életet csak anyaggá silányítják! Nekünk a témában laikusként sokkal több az esélyünk, mint a tudásuktól megrészegülő, sok esetben nagyképű fizikusoktól, fejüket teletömve felesleges képletekkel, ami sok estben csak hátráltatja a józan paraszti ésszel való gondolkodást. Természetesen elnézést kérve a fősodrattól eltérő nagy tudású szakemberektől! Mert hál istennek kis hazánkban azért egyre többen vannak ám ilyenek is!

Mi azért is vagyunk helyzeti előnyben velük szemben, mert mi már meggyőződtünk ennek a mezőnek a létezéséről különféle meditatív állapotokban, nem pocsékoljuk az energiánkat meddő dolgokra. A még meg nem ismert kozmikus tudás számunkra nekünk itt tálcán van felkínálva, csak élni kell vele, alfa vagy théta módosult tudatállapotban. Minél erősebben koncentrálni a megoldandó feladatra, kérdéseket feltéve, és akkor a várt eredmény nem marad el! Garantálom! Nekem már több kisebb- nagyobb probléma megoldásánál segített!

Ez a mező intelligens, és megfelelő hozzáértéssel és alázattal minden ember rövid időn belül hozzáférhet és megvilágosodhat, és az élet színpadán nem csak bábuként élheti gondterhelt kis életét, hanem teremtőként abba bele is szólhat!

Jó lenne végre leülni egy asztalhoz a fizikusoknak a teológusokkal filozófusokkal, pszichológusokkal, teozófusokkal, megvilágosodott mesterekkel és alternatív gyógymódot sikeresen alkalmazó gyógyító emberekkel! Talán abban az esetben megtörténhetne az a várva várt forradalmi áttörés az élet minden területén, és végleg leszámolhatnánk a nyomorral, és a háború rémképével!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
LászlóAndi 2018.09.12 15:10:40
@UFO Kutató:
Idézlek: "Nekem nem hiányzik egy szellemi lény sem. De őszintén a földönkívüliek sem."
És nem is hiszel benne. Akkor miért UFO Kutató a neved? Nem értem az összefüggést.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi2.html    ..
LászlóAndi 2018.08.15 15:24:39
@nornic: Miért húzod le másnak a munkáját? Tudod, milyen nehéz 40-45 perces szövegekből videót csinálni, a hozzávaló képekkel?
LászlóAndi 2018.08.15 15:26:00
@nornic: Egyébként is, akinek nincs ideje az olvasásra, az meghallgatja munka közben.
Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és…..
LászlóAndi 2018.07.01 15:59:02
Tudom jól, hogy Orbán és csapata nem a tökéletesség fennkölt csillaga, de ha egyszer Orbán elbukik, vagy direkt elbuktatják, vagy megpuccsolják, akkor vele bukik az egész ország! Na akkor lesz beteljesülve a Nyirkai jóslat Magyarország részére! Ezt jobb, ha kicsit végiggondolják mindazok, akikből évek óta ömlik Orbánra az orbángyűlölet!

Egyelőre Orbánnak és csapatának köszönhetjük, hogy a muszlim világ távol van az országtól, és nem vagyunk a nyugat-európai muszlim katasztrófa útján. Ha Orbán megbukik, a bal-liberális (és most már a jobb-libb) oldalnak is egyetlen törekvése az, hogy Magyarországot bevigye a katasztrófába, mert tudjuk, hogy a káoszban lehet a legtöbbet lopni és rabolni!

Aki az Orbánék bukására játszik, az az ország és a magyar nép bukását okozza, tudatlanul, vagy tudatosan!

Nekünk valójában egy szingapúri vezetőre, és egy szingapúri fejlődésre van szükség! Szemünket vessük Szingapúrra példaképnek, mely független ország óriási fejlődést produkált, és ahová nekünk fel kellene zárkóznunk! Szingapúr 40 éve még rosszabb társadalmi, gazdasági, politikai és közbiztonsági állapotban volt, mint bármikor Magyarország, és 40 év alatt ezeken a területeken elhagyta fejlődésben bármelyik nyugat-európai országot! Mint illiberalista állam! Bizony, bizony, ott nincs olyan kificamodott neoliberalizmus, mint nyugat-Európában, mégis sokkal élhetőbb ország, mint bármelyik nyugat-európai ország!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii27.html      ..
LászlóAndi 2017.08.09 16:16:20
@UFO Kutató: Bocs, de rengeteg ostobaságot hordasz össze minden oldalon! Már csak átugrok a beírásaidon, fölösleges az embernek az időt rád pazarolni. Ja, és talán le kellene cserélned a nevedet!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii19.html  ..
LászlóAndi 2017.06.15 13:02:44
@Domaházy Ákos:
Te teljes tévúton jársz, kedves Ákos! Az UFO-k, vagyis a földönkívüliek többsége emberformájú, emberkinézetű lény, olyan, mint te! És örülj annak, ha egy ilyen emberformájú földönkívülivel hozna össze a sors, mert ha másféle kinézetű lenne, szerintem kissé barna lenne az a gatyó! A földi szenvedést nem a földönkívüliek csinálják, hanem mi magunk azzal, hogy elfogadjuk és fenntartjuk ezt a globális kifosztó, megnyomorító, pénzügyi és politikai rendszert!

Cobra is egy ember, és nem UFÓ, vagyis nem földönkívüli, bennfentes információi vannak bizonyos dolgokról, nyilván, hogy inkognitóban kell lennie, különben már rég eltette volna láb alól a globális hatalom, a cabal!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
LászlóAndi 2017.04.23 13:11:45
Napvillanás

Cikk 2003.11.05.
National Geographic Magyarország

"Az eddigi legnagyobb „napvillanás” megbénította a műholdakat

A hetek óta tartó napvihar után a tudósok remélték, hogy központi csillagunk ismét nyugalmi állapotba kerül – de tévedtek. E héten regisztrálták az eddig megfigyelt leghatalmasabb napkitörést.

A villanás olyan erőteljes volt, hogy azok a detektorok, amelyek a Nap felszínét figyelték, működésképtelenné váltak, miután túltöltötte őket a sok „információ”. A kitörés – az elmúlt napokban már megszokhattuk – hatalmas gázfelhők képződésével járt együtt. A szuperforró gáz az űrbe került, és egy része a Föld felé vette útját. A BBC által idézett kutatók szerint központi csillagunk mostani aktivitása – amely immár tíz napja tart – a legdramatikusabb és legintenzívebb tevékenység, amelyet valaha az emberiség észlelt az égitest felszínén.

A csillagászok a Nap tevékenységét X-szel kezdődő kódokkal jellemzik. Minél magasabb szám követi az X-et, annál erősebb a napkitörés.

A napfoltok és a napkitörések
A napfoltok megjelenésekor, az úgynevezett napkitörések idején rendkívül forró gázok szabadulnak fel, sőt az óriás foltokat úgynevezett koronális tömegkilövellések (CME-k) is kísérhetik – koronának hívják a Nap legkülső rétegét. Ilyenkor akár több milliárd tonna szuperforró plazma lövell ki az űrbe, nem ritkán a Föld felé. A kozmikus események hatására északi fény is látszódhat.

Vasárnap például egy X8-as és egy X3-as villanás volt, hétfőn viszont egy X3-as és egy kisebb volt regisztrálható. Az elmúlt héten volt példa X7-es és X10-es aktivitásra is, amelyek egymást követték. Amit viszont kedden észleltek, arra eddig nem volt példa. A kutatók szerint a keddi napkitörés erőssége az X20 fölötti tevékenységre utalt, ezzel felülmúlva a 2001. április 2-ai és az 1989. augusztus 16-ai villanásokat, amelyek X20-asnak sorolhatók be. A mostani kitörések, villanások, gázkibocsátások a Nap peremén lévő 486-os régióból erednek. A tudósok ezt a térséget immár egyértelműen a Nap legaktívabb zónájának minősítették, amelyet a szoláris megfigyelések történetében feljegyeztek.

Az emberekre is kihat a napfolttevékenység

Korábban számos időjárási szélsőséget, furcsaságot is tulajdonítottak a napfoltoknak, például a középkorban a kis-jégkorszakként ismert lehűlési periódust szintén a napfoltoknak tulajdonították. Az igazság azonban az, hogy a napfoltoknak a földi időjárásra nézve gyakorlatilag semmilyen közvetlen vagy közvetett hatása nincsen. Egyes elméletek szerint napfoltmaximumok idején az emberek is megbolondulnak, pontosabban úgy viselkednek, mint a hangyák az esőben. A statisztikák szerint ilyenkor több a baleset, katasztrófa, az emberek idegesebbek. Meglepő, hogy mely évekre estek az elmúlt évtizedek naptevékenységi maximumai: 1945, 1956, 1968, 1979, 1990, 2001."

Forrás:
www.ng.hu/Fold/2003/11/Az_eddigi_legnagyobb_napvillanas_megbenitotta_a_muholdakat

Napvillanásokkor gyakorlatilag semmi igazán világrengető esemény nem történt, minden maradt a régiben. Ami napvillanás mégis dátumokhoz köthető, az mind a globális magánpénzhatalom számlájára írható. Tehát az eljövendő napvillanás sem hoz az emberiség számára semmi jót, minden eseményt a globális hatalom indukál, a tömeg csak alkalmazkodik a helyzethez, legyen az a helyzet akármilyen. Mert a tömeg demagóg, és orránál fogva irányítható. Az a pár százezer "fecske", akik ki akarnak ugrani ebből a negatív világból, sajnos, nem hoznak "nyarat" az emberiség számára, vagyis nem lesz gyökeres pozitív változás. Amíg a globális hatalom nem akar pozitívan változtatni (márpedig higgyük el, hogy nem akar), addig itt nem lesz semmi pozitív változás, csak egyre negatívabb. Ez van, emberek, a helyzettel legyünk tisztában, ne ringassuk magunkat rózsaszínű álmokba.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
LászlóAndi 2016.10.06 22:52:30
@józanakaroklenni:

"Ezt nem egészen értem. Azt írod kényszerből nem ivott 3 hónapig, majd, hogy csak akaraterő kellett hozzá. Hát ha én 3 hónapig gipszben feküdnék, és valami vasszigorú felügyelőnő vigyázna rám, én se tudnék piához jutni, nem kell ehhez akaraterő. És ezzel meg is találtad a gyógyírt az alkoholizmusra :) "

Nos, mivel az illető nem tudott felkelni az ágyból, hogy elmenjen a boltba, és senki nem hozott neki alkoholt, így először természetes volt, hogy kényszerből nem ihatott. Az illető a kijózanodás után azt mondta, valójában akaraterő hiányában nem tudott önmagától kijönni az alkoholizmusból, de a kényszerelvonás ehhez a kijózanodáshoz hozzásegítette. Tehát mégiscsak van mód arra, hogy az alkoholista leszokjon az alkoholról, és ez az egyik megoldás, ami igencsak drasztikus. A másik finomabb megoldás az önkéntes leszokás meditációval. Kinek mi jön be, azt válassza.

És itt válaszolnék she_wolf -nak is:

"Akaraterő. Ja, meg némi gyógyszer. Ami jellemzően fájdalomcsillapító, és szedatívum."

Hozzá kell tenni, hogy ez az illető az Ideg- és Elmeklínikán már többször járt, ott adtak neki olyan gyógyszereket, amelyek segítettek abban, hogy az alkoholt ne kívánja olyan erősen. Amikor gipszben feküdt, egy ideig szedte ezeket a gyógyszereket, majd elhagyta őket, és gyógyszer nélkül is absztinens lett.
.............................................

Tehát ismét elmondom, hogy van megoldás, nem is egy, csak akarat kérdése, hogy valóban ki akarunk-e jönni az alkoholizmusból, vagy csak kesergünk, és nem teszünk érte semmit. Az alkohol-ivás valójában egy pótcselekvés, olyan, mint a folyamatos nassolás; az is egy ártalmas pótcselekvés, előbb-utóbb jól meghízunk tőle, aztán amikor olyanok leszünk, mint a bálnák, utána meg azon kesergünk, hogy nem tudunk lefogyni, szégyelljük magunkat, hogy eltorzultunk és szétfolyik a testünk, de nincs annyi akaraterőnk, hogy elhagyjuk a nasizást. Sokan már a veszélyes gyomorszűkítő műtéthez is folyamodnak, ahelyett, hogy komolyan erőt vennének magukon, és a könnyebb megoldásokat keresnének, amivel még a pénztárcájukat is kímélnék. Emberek vagyunk, és esendőek. Rendben. De egyszer venni kellene egy nagy levegőt, és elhatározni, hogy most tényleg megoldjuk a problémáinkat, és ez a legfontosabb életfeladat, legyen önbecsülésünk, mert nem mindegy, hogy milyen életet élünk, és mit mutatunk fel önmagunkból önmagunknak, a gyerekeinknek, a párunknak, és a barátainknak.
LászlóAndi 2016.10.07 08:53:33
@she_wolf:

Értem. Köszönöm.
Nem ismerem a folyamatokat tisztán, hiszen én nem vagyok benne, csak látom, hogy az alkohol tönkretesz jóravaló embereket, akiken segítenék valahogy, de nem tudok segíteni, és ez rossz érzés.
Kívánom, hogy sikerüljön tisztának maradni, szép és boldog életet élni.
Andi.
LászlóAndi 2016.10.07 13:43:39
@S. Laci:
Ha 42 napig minden nap legalább egyszer egy 10-15 perces meditációt tiszta fejjel, józanul végigcsinálsz, meglesz a pozitív eredménye. DE! Ha Naponta legalább kétszer 15-20 perces meditációs csinálsz végig, akkor az eredmény még hamarabb jelentkezik. Minél többször meditál az ember, minél hosszabb ideig, és minél mélyebben, akkor még maga az "üres" meditáció önmagában is gyógyít. Mélymeditáció: amikor minden testrészed (az izmok és a gondolataid is) nagyon laza állapotban vannak, és agyhullámaid 21 Hz-ről (éber állapotból) lemegy 4 - 0 Hz-re, vagyis majdnem alvásközeli állapotra, de nem alvásba. Üresmeditáció: megpróbáljuk az agyunkba beugró minden gondolatot elhessegetni, és csak a lélegzésünkre figyelünk. Üresmeditációnál a cél az, hogy tényleg üres, vagyis gondolatmentes meditált állapotban legyünk. Eleinte semmit nem fogunk érezni, hiszen ehhez is kell egy kis gyakorlat. Majd a bőrünkön itt-ott, vagy mindenhol, vagy a fejünk tetején fogunk érezni bizsergést, melegedést. Akkor vagyunk igazán meditált állapotban. A lábakat és a kezeket nem szabad keresztbe tenni. Ugyanis energiák áramlanak körülöttünk, és meditált állapotban ez az energiaáram még intenzívebb. Az energiák a testünk végpontjain áramlanak ki: fejünk teteje, ujjaink és lábujjaink vége. Ha keresztbe tesszük a kezünket, vagy a lábunkat, akkor az energiák is keresztezik egymást, ami kioltja egymást. Tehát engedjük az energiákat a testünk körül akadálymentesen áramlani. Ha többet akarsz tudni a meditációról, rengeteg tájékoztatót találsz róla a neten. Sok sikert! :)
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
LászlóAndi 2016.04.10 20:58:45
LászlóAndi 2016.04.10 21:02:18
@Facipan(zsíragykockafejben):
Rákerestem: walpini. Nagyon frappáns technika, ha elég mélyre, fagypont alá lehet lerakni az ágyásokat, akkor ott akár télen is megoldható a folyamatos zöldségtermesztés.
LászlóAndi 2016.04.11 08:53:20
@Facipan(zsíragykockafejben):
Angyali meló letöltve, majd este megnézem :)
A most következő interjú különleges helyet foglal el az oldalon eddig megjelent írások sorában. Egy honfitársunk keresett meg bennünket azzal a szándékkal, hogy elmondja nekünk, éveken keresztül kapcsolatban állt a Coma Berenices (Bereniké haja) csillagkonstellációból érkező földönkívüliekkel.…..
A most következő bejegyzés kicsit talán más jellegű lesz a blogon korábban megjelent írásokhoz képest. Az ok, amiért mégis szeretnénk megosztani, az, hogy némely források szerint a közeli jövőben egy Drake nevű úriember fontos információkat készül közzétenni egy, az egész…..
A most következő két részes cikk a Föld bolygón zajló kozmikus kísérlethez kapcsolódik. John Lash egy autodidakta kutató, aki kísérleti miszticizmussal és mitológiák kutatásával foglalkozik. Munkáiban főleg a gnosztikus tanítások újraértelmezését adja és eredeti…..
LászlóAndi 2015.09.18 22:36:29
@Enigma 108:
Nézd meg ezt az előadást! Pontosan erről szól!

AVATARA: Mária Magdolna misztériuma
www.youtube.com/watch?v=ais-gS0luJw