Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacuha Emzi

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete Péntek és Hálaadás – A globalizáció gyökértelensége   Tele vannak a kereskedelmi tévék a fekete péntekes akciókkal. A neoprotestáns és globalista közösségek pedig hálaadási vacsorát hirdetnek. De vajon tud-e a magyar társadalom bármilyen szinten is viszonyulni ezekhez a fogalmakhoz?! Úgy…..
http://444.hu/2016/11/15/1-masodpercre-felvillano-paks-reklamokkal-mossa-at-az-agyadat-a-tv2 Miért veszélyes a 444.hu-féle kommunikáció? Tulajdonképpen azért, mert az újságírást lealjasították a kommentelés szintjére. Valódi tartalmat nem közölni, oknyomozásról szó nincs, csak hangulatkeltő,…..
A Fidesz kormány eddig sosem látott mélységekbe süllyedt az utóbbi egy évben kommunikációs szempontból. Orbán azzal vádolja a Jobbikot, hogy “Brüsszel oldalán áll” – Aki nincs velünk, az ellenünk van (sic!) – Vonát pedig egyszerűen lebuzizta Terry Black, ezzel egyszerre felkorbácsolva a homofób és a…..
Okos enged Hogyan jellemeznénk egy olyan demokráciát, ahol nincs megegyezés, csak megalkuvás, nincs kompromisszum, csak ultimátum, és nincs belátás, csak licitálás és hímtag méregetés? Ez a hónap a kvintesszenciája ennek a demokráciának. A Fidesz-KDNP kormány két esetben is olyan hibát követett el…..
A Demokratikus Koalíció nem jelenik meg az Integrity Lab által szervezett melegjogi konferencián a Jobbik részvétele miatt. A párt LMBTQ munkacsoportja ezáltal teljesen feleslegessé vált, hiszen amikor igazán dolgozniuk kéne, akkor inkább, gyerek módjára, sértődött arccal és karba tett kézzel néznek…..
Káosz Kontroll Lapzárta 2016.10.20 12:34:23
A Népszabadságnak most lett vége. A sajtószabadságnak nem. Azt hiszem, ez az a két dolog, amit mindenekelőtt tisztázni kell a Népszabadság megszűnésével kapcsolatban. Miért lett vége a Népszabadságnak? Először is azért, mert elvesztette az olvasóit. Ezt a tényt, és a gazdasági, tényszerű adatot,…..
Ma jelent meg Ákos Ugyanúgy című EP-je, amin a címadó dal hat verziója mellett két új számot is meg lehet hallgatni. A Helyreigazítás címéből nyilván sokan rájönnek, hogy miről szólhat a dal, de a szövegben benne van minden, amit erről a témáról Ákos mondani szeretne. A számban egyébként Demjén…..
Intim Torna Illegál: Albérletem Kicsit elmaradtam a blog írással, de ez csak azért van, mert rengeteg a program itt (hála az ESN-szervezőknek, és a többi lelkes Erasmusosnak). Legalább minden második napra jutna egy jó buli, egy kis borozgatás, városnézés, vacsora a helyiekkel, régebb óta itt…..
"Akik élnek, azok délnek mennek,Akik haldokolnak, északnak." A sztereotípiákat mindig kritikusan kell kezelni. Akkor is, ha éppenséggel pozitív hangvételűek ezek az általánosítások. Bár tudtam, hogy az olasz egy nyitott, jókedvű és alapvetően barátságos népség, de sosem…..
Senki sem gyanúsíthat azzal, hogy szűk és egysíkú az érdeklődési köröm, de azzal sem, hogy valaha botanikus kertbe vágytam volna. Azonban a harmadik napon (jaj de kár, hogy nem a negyedik, hogy biblikus vonatkozása is legyen a történetnek!) a hivatalos tájékoztató után…..
Gyermekkorom olasz nyaralásai teljesen fals képet alakítottak ki bennem az olasz közlekedés kultúrájáról. Bibone, Caorle, Lido del Sol útjai a legnyugodtabb, legelőzékenyebb autósokkal voltak tele. Csakhogy ezen autósok elsősorban szintén nyaraló, túlnyomórészt német turisták voltak, akik akár száz…..
Február 29. Az első Erasmus napom egy végtelennek tűnő busz úttal kezdődött. Mindig elfelejtem, mekkora agónia egy ilyen tízórás éjszakai, és lelkesen vállalom újra meg újra ezt a zsibbadással, gémberedéssel és bosszankodással járó megpróbáltatást. Azonban Velencéhez érve egy sokkal nagyobb…..