Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSOMan2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak bemegy az Aldiba, hogy megvegye a hétvégi sört, ropit, tojást, aztán egyszer csak hopp, szembejön egy bicikli. Gyanús ez, gyanús, hiszen a hasonló üzletekben csak veszélyes romokba lehet belefutni, amelyek maximum az utca túloldaláról, éjszaka, sűrű ködben látszanak…..
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
FSOMan2 2015.03.06 22:28:26
@chr: Akár még igazad is lehet,nem írtál hülyeséget,de azt észre kell venni:Nő a kritikus tömeg aki az úton akar és képes közlekedni.(Minthogy jármű)És ezt a Magyar Közútnak és vízfejű törvényalkotóknak is észre kéne venni de inkább az utóbbiról ne beszéljünk.
Valamit kell tenni,és inkább ösztönzőkkel mint tiltásokkal.
Érdekes hogy olyan országokban mint Olaszország,Franciaország főleg azok északi részén levő kisvárosokban mint Göd, több bringást látsz az utakon mint autóst!És szépen megférnek egymással. Ez nálunk is ebben az irányban fejlődik tudomásul vesszük,vagy sem még így van.
FSOMan2 2015.03.07 10:00:18
@zoltan23: Igen egy olyan megoldás amivel kényelmesen és gyorsan lehet haladni.Mi vele a baj?
Az hogy neked nincs?
Vegyél vagy építs egyet.Mi csak haladni szeretnénk!
FSOMan2 2015.03.07 10:07:48
@VDaNi: Ügyesen belinkelted azt a kerékpárutat amin gyalogosok korzóznak.Itt rengeteg baleset történik!(mert az valójában A Dunakorzó)Szerencsétlen gyalogosok akarják látni a Dunát!És megértem hogy utálják a bringásokat!
Csak kéne másik alternatíva.