Regisztráció Blogot indítok
Adatok
electric monk

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Köszönöm, hogy továbbra is kitartottatok a blog mellett, és a Retro posztok ellenére is jártok felém és kommentelgettek. Valamint köszönöm a sok mailt, amit küldtetek, folytatásra ösztönöztetek, ötleteket adtatok, kérdéseket tettetek fel. Valóban úgy…..
Retro Helen 2008 április 28Állásinterjú. Angolul. Nekem, aki kitűnően beszél magyarul, és jól kommunikál bajor tájszólásban (is) németül éppen testhez álló feladat...Mivel a hirdetésben alapfokú angol nyelvtudást kértek, gondoltam, nekiveselkedem. Végül is az a 100 szó, amit…..
electric monk 2010.05.30 23:24:16
Ha beütöm a böngészőbe az sz-betűt, még mindig a szopizmus.blog.hu-t ajánlja fel elsőnek, pedig hol van az már...

Egy ideje furcsa késztetést érzek, hogy meg kellene már nézni, mi folyik itt mostanában. (egy bizonyos fehér folyadékon kívül, természetesen :)
A régi hozzászólásokat olvasva páran biztosan feltették magukban a kérdést: ki ez a hülye? (megérzem ám az ilyesmit!)
Ezért most meg fogom magyarázni.

Ezt a posztot annak idején megelőzte egy másik, amit Helen utólag törölt. Nem a poszt volt érdekes, hanem a fényképek, amiken az arca is látható volt. (Nem ám véletlenül, direkt!) Ráfaragott, mert Monk a bejegyzést még a törlés előtt elolvasta.

Ha a szerző utólag letilt valamit, a szöveg nem lesz olvasható, de a beillesztett képek továbbra is elérhetőek maradnak, mert a böngésző megőrzi a rájuk mutató linkeket. A poénkodás azon folyt, hogy a törölt poszt képeit simán meg tudtam nézni. Nem akartam ezt világgá kürtölni, féltem, hogy visszaélnek vele. Célozgatás helyett csak annyit kellet volna írnom, hogy fizikailag törölje a képeket, vagy tegye át másik könyvtárba - hülye voltam. (Egyébként ez sem segít mindig, mert ha a gugli, vagy valamelyik keresőrobot már cache-elte, akkor azt a Jóisten se törli többé soha.)

A böngészők alapbeállításban általában 1-2 hónapig őrzik meg az előzményeket, kicsi a valószínűsége, hogy a képeket ezzel a módszerrel bárki újra megnézhetné. Sajnos nekem sincsenek meg a linkek, pedig MEKKORA LENNE MÁR, ha betenném ide az Őzikeszemű Lányt! :))) (nyugi, ennyire nem lennék aljas, csak egy pillanatra eljátszadoztam a gondolattal :Đ:P:)

Az érdeklődőknek annyit tennék még hozzá, (az utóbbi ténykedését tekintve ez bizonyára meglepő) Helen ruhában volt!
K. levelét olvasván az merült fel bennem, hogy én is szívesen dolgoznék náluk :), persze ha elfogadjuk, hogy a történet hűen tükrözi a valóságot! Tessék megnevezni a heti BB-díj nyertesét!!!Üdv!Olvasva a sok negatív HR-es bejegyzést a blogon, gondoltam leírom, nálunk hogyan…..
electric monk 2009.07.26 12:48:42
B.B díj:
Ha Savior létező személy és tényleg problémái vannak, nem kellene újra belerúgni. Ha viszont csak szórakozott a társasággal, ne adjátok már meg neki azt az örömöt, hogy még a szégyentáblára is felkerülhet.

Ha az előző poszt teszt céllal íródott, remélem a posztolót is tesztelni fogja majd valaki vagy valami - mondjuk egy lipicai mén hátulról!

Szerintem a B.B díjat kapják a munkahelyükről munkaidőben kommentelők!

@igaziatommaki: a velem született, gyári beállításban magasra tekert rosszindulat kérdezteti:

- Mi a bánat lehet ez a kurva fontos pozíció és miféle kurva fontos munkát végezhet az a kurva fontos ember, akit ekkora cécó után végül felvesznek?
- El lehet-e magyarázni a sarki fűszeresnek különösebb absztrakció nélkül, hogy mi az illető munkája?
- Mi történne az emberiséggel, ha holnaptól ez a kurva fontos pozíció - hopp - eltűnne a világból?

Nem téged akarlak bántani, ne érts félre, csak hangosan gondolkodtam. :)
(Titokban azért reménykedem, hogy kellően utálatos voltam;) )
Napi MaszturbáláSokk Influharcos 2010.06.04 05:00:00
Retro Helen 2009 február 12Keményen vertem a mellemet, hogy 'biz engem semmilyen égből pottyant vírus nem vesz le a lábamról, és a betegség, mint olyan, csak akkor fog kiütni, ha már erőteljes hallucinációim lesznek...Influpajtás mégis két vállra fektetett...Tegyük hozzá:…..
electric monk 2009.02.15 16:16:47
Az, hogy a nők mindent takarításba fojtanak annyira tipikus... :)
Pedig van ám jobb stresszoldó is... :) A mosakodás!

Egyszer (gyerek koromban) fogtam egy egeret és beletettem egy ötliteres befőttesüvegbe. (mostanában nem nagyon látni ilyen üveget, nálam még mindig van egy, a kétszobás lakótelepi lakás általam "pecó"-nak titulált gardróbjába kibaszott kredenc szerű konyhaszekrény-maradványában.) Az üveget nem fedtem be, mert azt hittem az egér nem tud kijönni. Tévedtem, kiugrott! (a kb. fél méter magas üvegből!) Ezután egy rajzfilmszerű jelenet következett: elől szaladt az egér, utána a macska (az is volt), utána a család egyesével, körbe-körbe a lakásban, felforgatva mindent.
Nem a macska nyert, hanem én! Visszatettem az egeret az üvegbe és most jön az érdekes: az állat viselkedése. Pillanatok alatt felfogta, hogy így nem férhetnek hozzá, nem pánikolt, nem rohangált, magasról leszarta az üveg mellet az idegességtől majd felrobbanó macskát! Tett egy kört az üvegben, rájött hogy ő sem tud kimenni, beült középre és hozzáfogott mosakodni. Hasonló módon, mint a macska szokta, a két első lábával tisztogatta a fejét, meg a pofáját. (Az egér tök aranyos különben, úgy eszik mint a mókus, a két mellső lábával fogja a kaját, miközben a hátsó lábain ül.)

De ez mind semmi, egyszer fogtam egy csótányt is és beletettem egy üvegbe. Ez nem otthon volt, hanem jóval később a munkahelyemen. (Akkora pedantéria uralkodott, hogy a munkatársam száraz zsíros kenyérbe szúrva tartotta az íróasztal fiókjában az IC-ket. (integrált áramkörök, ilyen sok lábas fekete bigyuszok, amik pl. a számítógépben is vannak))
A csótány (látszólag) felfogta(!), hogy csapdában van, és mit csinált ez a kedves rovar: mosakodni kezdett, ugyanazokkal a mozdulatokkal mint a fent említett emlősök!

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ezt alkalmazni fogom! Ha egyszer a csótánynak bejön...
Azóta ha nagyon ideges vagyok és másképp nem tudom levezetni, ha kell, ha nem, megfürdök, vagy megborotválkozom. Van hatása.

No, de az influenza. Engem is kerülget, már tegnap megkezdtem a forraltboros kezelést. :)
Jobbulást neked és ne takaríccsá, hanem pihenjé! :)

Ha a csótány sorsa miatt aggódnál, elküldtem diszkóba. Az egykori munkahelyem pont egy szórakozóhely hátsó bejáratára nézett. A kulturáltan szórakozni vágyó fiatalok oda jártak baszni az ablakunk alá. Reggel koton hegyek között kellett szlalomozni.
Retro Helen 2009 január 14Akár a háztartást, akár egyéb szükséges és szórakoztató dolgot veszek alapul, azt kell tapasztalnom, hogy az élet minden szektorban 160 centimétertől kezdődik...Ebből kifolyólag nekem gyakorlatilag dupla annyi energiámba kerül az összes alapvető dolog,…..
Ma az agyamban, holnap a szobámban is. Már napok óta kínlódom a belépéssel, sehogy, vagy csak nagy nehézségek árán sikerült. Emiatt lemaradtam a fotójátékról is, amit bestof2008 címmel hírdettek meg, nem mintha azt gondolnám, hogy bármelyik képem is bestof lenne, de mindenki a…..
Az egyik legbosszantóbb dolog a sok közül, mikor éjszaka elvakítanak a reflektorral. Ezt lehet szándékosan illetve feledékenységből is művelni. Kuk22 egy kanyargós szerpentinen kapott az arcába fényáradatot, mert volt képe megelőzni az előtte vánszorgó hétvégi sofőrt. A…..
Szegénység blog Esti mese 2008.09.04 20:00:00
Ha már József Attila olyan nagy port kavart tegnap... Egy újabb.Alukáljatok, kislányok, kisfiúk, nem történt semmi különös, nincs semmi     baj, mindezt csakúgy mondtam, mert épp eszembe jutott, bukó-     repülésben, a huszadik század…..
electric monk 2008.09.04 22:30:50
Hát, izé...

Ami a vasutas csávót illeti, őt a hídról szokás beidézni, közvetlenül ugrás előtt. Vagy minimum vérnek kellett volna folyni, hogy igazán üssön. De ízlések és pofonok.

Amikor elkezdtem olvasni a blogodat, én is azt hittem hogy kamu, mert nem úgy blogolsz, mint egy kezdő. (Ki is derült menet közben, hogy van egy másik blogod is) A történetetek végül mindent hitelesített, bár nem tagadom, csalódtam: legalább egy hullát azért elvártam volna. :)

Természetesen örülök neki, hogy mindenki él. :)
Így viszont az egészről csak egy régi trabantos vicc poénja jut az eszembe: kuss kisfiam, ez még csak az útpadka! :)

Az index drága, okos, mindent tudó közönsége - mint bizonyára magadtól is rájöttél - azért háborog itt, mert amit ti most rossz álomként éltek meg, az másoknak évek, vagy évtizedek óta a valóság. Te a mi megszokott hétköznapjainkról akarsz úgy beszélni, mint szegénységről, meg tabu témáról és ez nekünk van olyan szar érzés, mint amilyen neked a rossz minőségű tampon viselése lehet. (Gondolom.)

Ettől függetlenül nem érzem magam megbántva és ne hidd, hogy nem értelek meg!

Viszont nekem úgy tűnik, te ezt az egész szegénység sztorit kalandként éled meg, amiről most blogot lehet írni, hiszen egyszer úgyis vége és lehet majd mesélni róla az unokáknak lefekvés előtt, esti mese gyanánt. (Ha már a poszt címe is esti mese) Tedd ezt, csak ne felejtsd el, hogy ez a hullámvasút tikett sok embernek egy egész életre szól. (Feltételezem elgondolkoztál már azon, hogy vajon hogy nektek is?)

Az elkeseredésed azért műmájer, mert a tehetségetek megvan ahhoz, hogy kimásszatok a gödörből és ezt te is nagyon jól tudod, csak most jólesik elejteni pár könnycseppet.

Valójában most sem vagytok szegények, csak kaptatok egy nagy pofont. Az lenne a jó, ha ott maradna a nyoma ;)

Drukkolok nektek. :)
Retro Helen 2008 augusztus 20.Ha augusztus 20-a, akkor ünnepeljük meg méltóképpen. Irány Ausztria, Oberwart, bevásárlóközpontok. Ez mindenesetre jobb program, mint szarrá ázni az immár hagyományossá váló tüzijátékos viharban...Persze úgy indultunk el itthonról, hogy…..
Retro Helen 2008 augusztus 9Közhelyek általában nem szoktak foglalkoztatni, de ez a ma kapott adag azért ütött...Tamás, az asztalos fiatalember, aki német oktatásra jár hozzám, azt mondja nekem: benne vagyok a korban. Kérdem: mihez. Válasz: gyermekvállaláshoz...na, lehet emelek a…..
Retro Helen 2008. augusztus 15:"Feleségnek való lányt keresek, aki főz, mos, takarít." Ezzel a szállóigével fogadott ma reggel Péter névre hallgató kollégám, és persze vigyorgott eszeveszetten, mert a baromságot igazságnak eladni durvára nem tudja...Takarékossági…..
Retro Helen 2008. május 10Sok hülyeség történik velem az ágyban, de mind közül a lehetetlen álmok a leghülyébbek. Múlt éjjel például azt álmodtam, hogy zöldségeket locsolok a kertben, mikor is felbukkan a híres francia színész, Gérald Depardieu...aki meg akart erőszakolni, és…..
Napi MaszturbáláSokk Véres 18-as 2010.05.20 05:00:00
Retro Helen 2008. április 21Fél 7-kor nyit a Rendelőintézet. Gondoltam (én, a kis Naiva), hogy ha 7-kor megérkezem a vérvételre (mert általános iskolás emlékeimből az élt bennem, hogy vérvételre reggel 7-8 óra között, éhgyomorral kell megjelenni), akkor benne leszek az első…..
Hazatérés  A háborút nehezen vészeltük át, de hát akkor, 1946-ban mindenki így volt vele. Nem számított, hogy nem volt mit enni, nem számított a szegénység, csak egy számított. Hogy élünk! Élnek a testvérek, a szülők, a rokonok, a szomszédok. Már ahol éltek.…..
electric monk 2008.03.31 18:13:31
Társtalanul Én és a mágia 2008.03.29 19:56:00
Először úgy gondoltam, nem nézem meg a tv2 műsorát, A kiválasztottat, mert ki nem állhatom Uri Gellert és nem hiszek a hókuszpókuszokban. Aztán itt ragadtam, mert kiváncsi vagyok, hogyan próbálnak manipulálni minket, nézőket. 1. Játékos : Lui. Gondolatolvasással…..
Retro Helen 2008. március 26Frissíteni szerettem volna a ruhatáramat. Valami olyasmit kerestem, ami szolidan erotikus. Tudod: egyszínű, rafinált varrással, testhez simuló, kényelmes anyagú holmi. Jó pár üzletben jártam. És mit találtam? Semmit...Én nem tudom, miképp működik ez,…..
Társtalanul Március 15. 2008.03.16 13:01:00
Petőfi (Viktor) után szabadon:A frakcióülésen elhatároztuk, hogy sorra járjuk az embereket.  Először az orvosokhoz mentünk. A váróteremben előadást tartottunk a betegeknek a vizitdíj igazságtalanságáról, az orvosnál arról beszéltünk, tudjuk, mennyire szüksége van erre a…..
electric monk 2008.03.16 16:08:14
Retro Helen 2008. március 7. este 10 óra:A sok szexepilem között van egy, ami a legszexibb, és gerjednek rá a férfiak... ...van egy darab csinos, erős, hegyes, fekete szőrszál a köldököm alatt......hiszen olyan nincs, hogy nekem, a szerencsétlen, ágról szakadt senkinek nőtt a…..
Retro Helen 2008 március 5Hallottam a rádióban, hogy valamelyik igen okos tudós kitalálta: Mózes kábítószerezett, amikor lehozta a hegyről a Tízparancsolatot. És mivel transzban volt, valószínűleg a két kőtáblára vésett szabályzat is csak légből kapott mese…mert ugye…..
Retro Helen 2008 február 24Miniszoknyában a konyhában. A munkahelyen. Nos: minden megtörténhet. Egyik kolléga le is ejti mellettem a konyharuhát. Lassan ereszkedik alá, somolyog nem létező bajsza alatt. Aztán valami etikai kódexet emleget, és azt, hogy Amerikában már elítélték…..