Regisztráció Blogot indítok
Adatok
REMbraNT

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem köztudott, de sok esetben csak az különböztet meg egy gyári autóalkatrészt az utángyártottól, hogy a gyárban a futószalagon a másik irányba megy és rákerül egy gyári szám. Ha szeretnél ilyen minőségi utángyártott fékbetét, féktárcsa és egyéb alkatrészeket találni, akkor kattints a linkre...
További kreatív hobby ötletek tárháza található a itt...
Bűvös Blog Iskolatáska teszt 2016.07.05 09:41:18
Nyakunkon az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnél felmerül a kérdés, milyen szempontok alapján válasszon iskolaszereket a gyermeknek. Ahhoz szeretnénk tippeket adni, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy iskolatáska választása során, és megkönnyíthessük gyermekünk dolgát, hogy valóban…..
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal országszerte folyamatosan komplex vizsgálatokat tart fagylaltozókban, éttermekben és egyéb vendéglátóipari létesítményekben. Ha kíváncsi a tesztek eredményeire, látogassa meg a NÉBIH hivatalos weblapját...
A belső szigetelést többnyire nem szokták ajánlani, de ez a nézőpont már elavult, mert az építőanyagok sok fejlesztésen mentek át az utóbbi évtizedben. Korábban hungarocell lapokat alkalmaztak ilyen célra. A hungarocell viszont kültéri szigetelés, nem ajánlott belső használatra. Beltéri szigetelésre…..
Egy éves tervező naptár segítségével kordában tarthatod a hónapok során feltornyosuló határidőket, terveidet, jegyzeteidet. Egy ilyen kis jegyzetfüzet nem feltétlenül kell hogy csak funkcionális "kötelező" darab legyen. Bárki megtalálhatja a számára tökéletest, épp úgy egy férfi IT szakember, mint…..
Szalvétatechnika fadobozon. Forrás: www.renome.hu..
A kézműves hobbi szerelmeseinek készít ötletes videókat a Renomé, például gipszöntés, üvegfestés, és decoupage témakörökben. Az elkészítésükhöz szükséges alapanyagok is megvásárolhatnak a készítő weboldalán itt...
Tesztek - SzuperMenta 2015.11.27 14:08:00
dsf..
A Design I Do egy úttörő vállalkozás a világszerte elismert design telefontok kollekciók körében. Nézd meg a weblapot és válogass a minták sokasága között! ..
A Design I Do oldalán rengeteg stílusos tablet és telefontokot találsz, online tervezővel: www.design-i-do.com/hu/tokok/ ..
Sokan azt gondoljuk, a penészes lakások a technika fejlődésével és az életszínvonal emelkedésével lassan eltűnnek. Azonban aki már utána olvasott a témának, tudhatja, hogy a tendencia épp fordított. Ebben a posztban összeszedjük, milyen okai lehetnek a lakás penészedésének,…..
REMbraNT 2015.07.14 11:48:55
A sógorok, közelebbről Markus Voglreiter designer nagyon szedi az ívet a tematikusan pimpelt házak terén. Egy '70-es években épült, salzburgi kégli esztétikai szétloccsantása révén jutott el a jelenlegi arculatig, ami túlságosan jól láthatóan egy autót formáz, ráadásul a…..
REMbraNT 2015.07.07 10:58:28
A Távol-Keleten nem csak az első árurendelést megelőzően, hanem folyamatosan, minden rendelésnél ajánlott a gyártás közbeni és az áru berakodásakor történő ellenőrzés. A legtöbb kínai gyártó sokkal jobban odafigyel már a gyártás során is, ha közben tudja, hogy az európai megrendelő képviseletében…..
Prágában, a Klimentska utcában, egy azóta felfordult bank épületében nyitott a MOODs névre hallgató boutique hotel.  A tervezők, Vladimir Zak és Roman Vrtiska szépen hozzák mindazt, amit ez a műfaj megkövetel: a hotelláncok stílusától különböző, a designra, egyedi…..
Lambéria, padló, bútor és más fa lakberendezési tárgyak lakkozása, lazúrozása és ápolása. Minden, ami a favédelemhez elengedhetetlen. Ötletek festéshez, penészmentesítéshez. ..
Spórolni mindenki szeret, és ennek oltárán néha kompromisszumokat kötünk. Ilyenek például egy műszaki cikk esetén, hogy egy kicsit használt, esztétikai hibás, hiányzik a doboza, vagy egy bemutató darab volt...
Dean O. Cliver és Nese O. Ak, a Wisconsini Egyetem Ételkutatási Intézetének tudósai érdekes megállapításra jutottak, miszerint a fa vágódeszkáról az ételmérgezést okozó baktériumok 99,9%-a eltűnt, szemben a műanyaggal, amelyen a szalmonella, lisztéria, és coli baktériumok szaporodásnak…..
No, ettől kiakad a kilométerórád. ..
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Egyedi konyhabútorok gyártása és beépítése Nyíregyházán. A bemutatóterem címe: Nyíregyháza, Lujza u. 6. Szegfű Bútor További információ bútorokról a wiki oldalon: Bútor Wikipédia ..
Első, azóta is maradandó design élményt nyújtó felfedezésem Charles Eames munkássága. Ezen belül először is természetesen a Lounge Chair masszírozta meg a fantáziámat. Azt azóta sem sikerült beszereznem, holmi anyagi okok miatt, de néhány szintén igazán minőségi Eames…..
Helló mindenki..
Ilyen sem volt még! Szeptemberben nagyon sok kiadvány kerül piacra, köztük rengeteg hiánypótló alkotás jelenik majd meg BD-n, illetve DVD változatban is. A filmek közül a Perzsia hercege: Az idő homokja, a Párterápia, valamint a Szex és New York 4. évada mellett az NCIS 2. évadát,…..