Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szucseee

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átigazolási időszak lezárultával véglegessé vált, hogy a Juventus mely játékosokkal vág neki a szezonnak, s az európai babérokról álmodozó klub kijelölte keretét a Bajnokok Ligájára. Az Öreg Hölgy a sorozat csoportkörének H jelű négyesébe került, ahol a Sevilla, az…..
Jelentések szerint Álvaro Morata, a Juventus spanyol csatára a nyár folyamán közel került ahhoz, hogy visszatérjen Real Madrid kötelékébe, a fiatal támadó azonban elutasította a lehetőséget. Morata 2014 nyarán érkezett Torinóba a királyi gárdától, akiknek azonban opciós…..
A Juventus mestere, Massimiliano azt javasolta játékosainak, hogy az újonc Bologna elleni találkozót tekintsék a szezon legfontosabb mérkőzésének.  "Fontos, hogy holnap megszerezzük a győzelmet, legfőképpen, mert ez lehetne az első hazai bajnoki győzelmünk a szezonban." -…..
Előfordulhat, hogy a Juventus Álvaro Morata és Mario Mandžukić nélkül fog felállni a Frosinone ellen, azonban várhatóan Mario Lemina az edző rendelkezésére állhat. Álvaro Morata huszonkét percet követően hagyta el a pályát a Genoa elleni győzelem során, és a Tuttosport…..
A Juventus továbbra is nyeretlen az olasz bajnokságban, s most megszólalt a torinóiak igazgatója, Beppe Marotta is, aki óva intette a csapatot attól, hogy az átalakulás miatti türelem alibiként szolgáljon a játékosok számára. "A türelem egy dolog, azonban nem szabad ezt alibiként…..
A bajnoki szezont történelmi mélyrepüléssel, zsinórban két vereséggel kezdő Juventus a Chievo együttesét fogadja, s a zebramezesek számára kötelező házi feladat a mindeddig hibátlan teljesítményt nyújtó, listavezető veronaiak legyőzése, valamint a három bajnoki pont…..
Beppe Marotta állítása szerint a Juventus sosem állt közel Julian Draxler, a Schalke középpályásának leigazolásához, aki végül a Wolfsburghoz került. A tegnap esti hírek szerint a Bianconeri és a német csapat megegyezett a játékosról aki 26+6 millió bónuszokért lett volna az…..
A jelentős átalakuláson áteső, még mindig formálódó Juventus a Borussia Dortmund elleni barátságos mérkőzéssel kezdi a felkészülést, a fogaskerekek összeillesztését az új bajnoki szezon, s a nemzetközi kupaszereplés előtt. A svájci St. Gallenben az a csapat lesz az…..
Szucseee 2015.07.25 18:42:36
A hazai pontvadászatban tizennégy pontnyi előnyt gyűjtő Juventusra rendkívül fontos és nehéz mérkőzés vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen Massimiliano Allegri fiainak Dortmundban kellene megőrizniük a Juventus Stadiumban szerzett szűkös előnyt a Borussia Dortmund…..
Szucseee 2015.03.18 19:42:56
A tizedik Olasz Kupa győzelemért járó ezüst csillagra hajtó Juventus az idei kiírás elődöntőjében a Fiorentina együttesével találkozik, s a Juventus Stadiumban megrendezésre kerülő első találkozón szeretne megnyugtató előnyt szerezni a firenzei visszavágóra.  A Juventus 23…..
Szucseee 2015.03.05 20:43:17