Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundipapa

15 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
?! Ideje volt 2010.09.04 16:04:00
Márhogy írnom ide valamit.Hisz már az iskolások is meghallgatták a himnuszt ahogy kellett és elolvasták az alkotmány preambulumát. Az árvizek után is megy a takarítás, Dévényújfalun is rendbejöttek a dolgok, szóval minden jel arra mutat, hogy legfőbb ideje volt újra jelentkeznem.…..
?! Irány a Balaton! 2010.08.07 13:06:00
 Márhogy én készülök meglátogatni I.Viktor király birodalmát a jól megérdemelt nyaralásom alkalmából. Tehát bár mostanában elég ritkán jutok ide és írok, most egy hétig végképp nélkülöznötök kell majd. De ne bánkódjatok, valahogy csak kibírjátok nélkülem. Mire…..
?! Vállúho barmok! 2010.07.28 11:20:00
 Nem,nem írtam el. Szó szerint ez járhatott Richard Marley Sulík eszében, amikor asztalhoz ült Németország, Svájc és Ausztria nagykövetével tegnap, hogy egy finom ebéd mellett elbeszélgessenek. Míg a nagykövet urak teljesen magától értetődően öltönyben jöttek és épp…..
?! Dú jú szpík inglis? 2010.07.16 17:14:00
Nein, ich nur gastarbeiter, mondhatná újdonsült hadügyminiszterünk,aki megmukkani is csak mutatóba tud angolul, ezért is kapta azt a feltételt a posztja betöltésére, hogy rövid időn belül meg kell tanulnia angolul. A miniszter úr, aki eddig a Tesconál töltött szolgálatot, és…..
?! Esküszünk! 2010.07.08 21:48:00
 De meg is esküdtek drága honatyáink, azaz ma összeállt az ország legújabb rablóbandája jótevő egyesülete, sőnmagyarul a mai eskütétellel megalakult a szlovák parlament. A képviselők megesküdtek, hogy minden körülmények között csak azt a gombot nyomják majd, amit a…..
?! Kampányszlogen kicsit máshogy 2010.07.04 13:50:09
Ilyen még nem volt, hogy egy nap kétszer rontom a levegőt, de találtam valami istenit. Minden drágán megbecsült olvasómnak ajánlom az Index mai cikkét: repülő kocsi. Bizony már ilyen is van és képzeljük csak el, reggel kigurulunk a kis kocsinkkal, becsüccsenünk és átrepüljük a…..
?! Keleten a helyzet megváltozott 2010.07.04 11:11:00
Ez megint csak így jött ki, hogy egy hét után újfent vasárnap jelentkezem. Talán azért van ez így, mert ilyenkorra józanodom ki az előző esti Fásy mulató bódultságából és az agyam máris rápörgött a következő Vidám vasárnapra, tehát ilyenkor éri a legtöbb inger, és…..
?! Megszületett! 2010.06.27 09:56:00
És él! Valami ilyesmit kiált fel Frankenstein doktor, amikor az általa teremtett szörny életre kel. Ugyanúgy született meg és kelt életre ez a jelenleg formálódó koalíció, amit csakúgy mint a szörnyet különböző darabokból raktak össze, és van köztük olyan alkatrész is, ami…..
?! Huzavona 2010.06.20 11:59:00
Rég jelentkeztem, de most annál jobb áttekintéssel tudom majd összefoglalni, mi is történt a választásokat követő egy hétben, mert hogy nem unatkoztunk, az ziher.Voltak ugye a vesztesek, akik nem kerültek be. Közülük volt olyan, akinél ez követelmény, és ott komoly változások…..
?! Bukta 2010.06.14 23:34:00
Ha Iveta Radičová fekete amerikai férfi lenne, talán giccses is lenne, ha a megcsináltuk szlogent lopná el, de minthogy fehér, nő, és még szlovák is, akár nem is sértődünk meg érte,ha kimondja, mert bizony megcsinálták.Drága feleim, túlestünk a 4 évente esedékes kötelező…..
?! Célegyenesben IV 2010.06.11 19:48:00
 Bár ez már inkább célszalag. Holnap jön az égszakadás, földindulás és ami ezeknél sokkal fontosabb, a szlovákiai parlamenti választások. Minthogy csodás országunkban nem létezik kampánycsend, vígan kínálom fel a kampányfigyelő sorozat utolsó részét a nemes és…..
?! Célegyenesben III 2010.06.07 21:28:00
Ma pedig jöjjenek a parlament sötét oldalán álló pártok, és az ő kampányuk. Az ellenzéknek elege van abból, hogy ellenzék, és elméletileg próbál minél nagyobb erőket mozgósítani, hogy a választások után már ő diktáljon. Mondom, elméletileg, merthogy a valóságban a…..
?! Célegyenesben II 2010.06.05 15:31:00
A mai irományban kukkantsuk meg a kormánykoalíció másik két gazfickóját, ők mit találtak ki idén, mivel kapaszkodnának bele a bőrülésekbe és persze az eurókba... Demokratikus Szlovákiáért nem valami szorgosan, de a bizniszért annál inkább küzdő MozgalomBizony ők is…..
?! Célegyenesben 2010.06.02 21:44:00
 10 nap van hátra szlovákiai parlamenti választásokig, ami kiváló alkalom egy kis kampánykavalkádra. Imádott politikusaink újra minden ágyút bevetettek, kijátszottak minden adut, még olyat is,ami nem volt a kezükben. Minden sarkon egy-egy jelenlegi, vagy leendő honatya mosolyog…..
?! Start 2010.06.02 12:33:00
Kicsit remegő kézzel ugrottam neki ezeknek a soroknak, minthogy történelmi pillanatról, az első blogom első bejegyzéséről van szó. Úgy gondoltam, hogy most csak nagyjából leírom, mit készülök itt elkövetni, kit, mit, mivel, hogyan meg persze miért és mikor meg…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
bundipapa 2010.05.11 09:40:03
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
bundipapa 2008.08.05 17:00:57
Mi a közös a Zlatan Moravcében, a Standard Liege-ben, a Leverkusen-ben és a Bayern-ben? Természetesen a Zenit, újdonsült szemünk fénye – mindegyik legalább négyszer piszkálta ki az oroszok ellenénben az idei kiírásban. És mi a közös a Glasgow Rangersben és Zuzu Petasban?…..
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Itt sem jött össze szívünk vágya, azaz a Rangersnek nem kell Münchenbe utaznia, de vesztükre egy, a Werderhez hasonlatos játszó csapatot kaptak, akik nem fogják sem szilánkosra törni, sem pedig késsel-villával elfogyasztani a labdát, mint ők. Egyébként biztosra vesszük, hogy a…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
bundipapa 2008.03.05 18:37:48
1993-ban az NHL, 1995-ben az NBA játékvezetők sztrájkoltak egy jóízűt, biztosan sokan emlékeznek, hogy ebben az időszakban több okból is rengeteg vitás, de legalábbis vitatott eset került be az almanachokba. Merthogy bíró nélkül nincs játék, játszani viszont muszáj volt,…..