Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fitli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszebb nyilas házmester/komcsi besúgó/kuruc.info-s hagyományokat elevenítette fel a FIDESZ ifjúsági szervezete (ami nem összekeverendő a FIDESZ ifjúsági tagozatával, vagyis azzal, amelynek a vezetőjét kilencmilliónyi hamis százeuróssal kapcsoltak le, és akit a párt sztálini…..
Egyre egyértelműbb, hogy komoly erők mozdultak meg a háttérben a Déli pályaudvar likvidálásáért. Az ötletet az adja, hogy támfalcsusza miatt ideiglenesen le kellett zárni a Délibe vezető vágányokat, ez azonban százmillió körüli összegből kijavítható lenne. De az ügy áll,…..
fitli 2015.03.05 23:16:27
@Arcade Macho: A kérdés jó, nem tudom, de, hogy Buda északi fel szív a Déli bezárása miatt az tuti.
Alsóhangon 10-12 000 ember fordult meg a Déliben naponta, amit én keveslek, mert 250 vonat közlekedett naponta a Déliből, és egy vonatról 40-50 embernél biztos több szállt le, vagy vonatra fel. Nem végeztem közvélemény kutatást, de biztos volt köztük, pár Békásmegyeri is, indulj ki ebből.
Persze ha Nyugati környékén laksz értem a korteskedést, a Nyugati és Kelenföld közötti alagutadra, szerinted az mennyibe kerülne, és mikorra lenne kész, még az unokád se fogja látni.
fitli 2015.03.06 11:41:20
@Arcade Macho:
Kipróbáltam a 139-es negyedóránként jár, és a Sasadi úttól még jó 10 perc gyaloglás, jó iramban a pénztárakig, és akkor még a dugókról nem is beszéltem, ennyit a 13 percről. Légyszí ne a net-ről irkáld ki a menetidőket, hanem próbáld ki, élőben. Nekem sajnos hetente kétszer van szerencsém ezt a tortúrát végigcsinálni, és akkor még nem beszéltem arról a pár ezer emberről aki ezt naponta csinálja kétszer, mert vidékről jár be dolgozni, vagy iskolába. A vonat pedig kint a "tundrán" teszi le őket, én még szerencsés vagyok hozzájuk képest.
fitli 2015.03.06 13:07:21
@Arcade Macho:
Nem egyezünk meg, szállj ki a fotelból, és próbáld ki, az már röhejes, hogy valamikor a tatárjárás előtt jártál arra, és akkor az volt.
Én ma is arra fogok menni, és 40 perc alatt ma sem fogom megúszni. 40-17 az pedig nem 10 ahogy állítod hanem 23, maradjunk ennyiben.
Értelmetlen vitát folytatunk, úgy hogy a magam részéről, be is fejeztem, mert lassan indulnom kell a szerinted plusz 10 perces útra, további jó menetrend lapozgatást.