Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mdolo

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
Mdolo 2015.04.22 13:33:36
@AkkorlegyenPtr: így van, a szerkik most épp ezt tolják az arcunkba; ármány és szerelem, taktika és csalódás, feszültség, mindenki lerágja a körmeit... közben lehet napi 6 órán át együtt röhögnek a medence partján. Eddig is simán kihagytak a cselekmény megértését segítő részeket az adásból és csak az éjjelben adják le, mintegy mellékesen a sok felesleges rizsa és ripacskodás szüneteiben.
Mdolo 2015.04.22 13:44:56
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem nem az a bajom, hogy itt kedvenc/utált karakterekről folyik a diskurzus, hanem az, hogy mindenkivel szemben meg akar védeni egy tévében látható karaktert, ami egyébként szerintem nevetséges is. Mindenkibe beleáll, órákkal korábbi megjegyzésekre is képes reagálni, úgy hogy őt magát nem is említették. Ezek után meg kiírja minden egyes alkalommal, hogy ma hányan mentek neki, hány trollt kellett elkergetnie, meg személyeskednek, meg offolnak, majd többekkel kellemesen elbeszélgetnek párszáz kommenten keresztül, hogy ki mit főzött aznap, mi volt a melóban, ki mit iszik éppen... Estére majd én is nevetséges leszek, mikor jön hogy ki kinek a párja ;)
Mdolo 2015.04.22 14:05:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: többnyire csak olvasok, keveset írok, akkor is a szerkesztőket, illetve a háttérmunkát kutyázom a kezdetektől... ahogy mostanában már mindenki :D
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Mdolo 2015.04.16 15:22:56
@kamilla123: a héten figyeltem meg Barbival kapcsolatban - talán néhányszor félperceket volt kamera előtt - hogy a semmittevése nem egészen fedi a valóságot. A lényeg az, hogy folyamatosan teljesen elbambult fejjel HALLGATÓZIK :D
Tehát beszélget 2-3 ember, odasomfordál, betehénkedik közéjük - legfeltűnőbb, mikor a terasz kör alakú rattan fetrengős bizbaszra, mert soha nem fér oda - aztán érzelemmentes arccal simán hátat fordít azoknak akikhez odaült. Tekintget mindenfelé, csak épp a beszélgetésbe nem szól bele. Úgy csinál, mintha nem érdekelné, pedig azért ült oda :D
Ezt az unalmas nézelődést tulajdonképpen meg tudná tenni egyedül is ha akarná, de inkább csendben fülel. Mióta bent van, hallott tőle valaki 2 határozott egész mondatot? Mint ahogy emberek beszélnek egymással egyébként normális hangerőn?
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Mdolo 2015.04.14 15:41:15
@kamilla123: Visszakerestem, megtaláltam az egyik gyöngyszemet :D

"Az RTL KLUB-nál dolgozom az Éjjel nappal Budapest című sorozat arculatán. Keresünk most elég sok új szereplőt, mert új évadba kezdünk. Nem véletlenül írtam rád, ugyanis hamarosan befog lépni egy olyan karakter a történetbe amire Téged tökre eltudnálak képzelni. Örülnék ha tudnánk erről beszélni bővebben pár percet telefonon, hogy első kézből halljad miről is lenne szó, és ne különféle sztereotípiák alapján dönts.
Ha már kaptál ehhez hasonló invitálást egyik kollégámtól, és nem érdekelt, akkor ne haragudj ha zavartalak.
Ha voltál már nálunk castingon (Éjjel-nappal Budapest, Gyanú árnyékában, Segítség bajban vagyok) , akkor nem kell jönnöd még egyszer egy első fordulóra hiszen szerepelsz még az adatbázisunkban. Visszanézzük a videódat, és ha alkalmasnak találunk egy szerepre, akkor értesítünk mindenképpen.
Ha van hozzád hasonló kaliberű ismerősöd, akkor várjuk Őt is sok szeretettel."

Így keresnek profi színészeket a tévék. Igazából nem is tudtam mire vélni a megkeresést, utolsó nyilvános szereplésem az általános iskolai énekkarral volt nem is tudom hány éve, és arról sem készült felvétel :D
Mdolo 2015.04.14 16:00:07
@kamilla123: Arra nem jöttem rá, hogy hogy találtak meg. Face-en az adatvédelmi beállításoknál minden le van tiltva nálam ami csak lehet, még a keresőben sem szerepel a nevem. Pont azért, mert ilyen baromságokra nem vagyok kíváncsi, csak az ismerőseimre... illetve néha még rájuk sem, arra meg ott van a követés megszüntetése, vagy leíratkozás :D Gondolom valamelyik jóakaróm küldött direktlinket a profilomról.
Mdolo 2015.04.15 00:31:05
@beacska: "nem akarlak kiábrándítani, de ez egy sablonszöveg...sajna..."
Ja okés, ezzel nem ábrándítottál ki, azt már megtették ők azzal, hogy egyáltalán megkerestek. Viszont sablonszövegnek ez meg kurv@ gyenge :D
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
Mdolo 2015.04.12 00:00:00
Lassan már kommentelni sincs kedvem; az értelmesebbik/taktikázós klikkről is kiderül lassan, hogy milyen megalkuvók és csak beszélnek a levegőbe.
Peti-Loki páros a játék eleje óta szembehelyezkedett a Bence-Patrik-Norbi/Milán bagázzsal. Végül sem Norbit, sem Milánt az ő nagy taktikázásuk rakta ki, viszont az elvileg szövetséges Baywatchot csak megszivatták egyszer, mikor Nórit rásózták, aztán a golyós-vázás játékban is böszmék voltak, aminek a levét ismét csak Gergő itta meg.
Most újra itt volt a lehetőség, hogy kirakják pl Bencét - ugye Botox el is intézte, hogy ne állhasson Sneci mellé - erre ugye kiderül, hogy ez fel sem merült végül, viszont az e hétre konszolidálódott, egyébként eléggé utált Mandulának is benn kellett volna maradnia Gyula ellenében.
Gyerekek, hát ez mi? Ez a taktika? Hogy a hét minden napjára kitalálok valami baromságot, ami a következő adás első 3 perce után felül van írva, végül lefújjuk az egészet és megvalósítunk egy 6. verziót, ami minden esetben az, hogy összezárunk a régiekkel, és kibasszuk a legújabb játékost? Mert ez történik taktikázás címszó alatt. Mondjon valaki egy olyan játékost, aki egy jól kitalált - végigvitt taktika eredményeként távozott. Nem volt még ilyen.
Sokan írják, hogy a taktikusok miatt érdekes a műsor, mert nélkülük rém unalom lenne. Szerintem néhányan félreértelmezik ezt a szót, az hogy beszélnek össze-vissza napokon keresztül arról mit kell tenni, végül hoznak egy 8-9 játékos számára megfelelő kompromisszumos döntést, az nem taktika. Miközben már mindenki mindenkit ki akart vágni legalább egyszer a motelből és a pandorákon ez látszik is (legutóbb ugye Sneci-Bence volt ekézve, Botox által szétválasztva és mégsem lett akció).
A konklúzió számomra az, hogy sokkal okosabbnak hiszik a játékosokat az itt kommentelők, hosszasan fejtegetik a lehetőségeket, ki mit gondolhat, ki mire játszik, ki hány hétre gondol előre, hogy tudják majd kivágni 5 hét múlva ezt meg azt. Szerintem ezt felejtsétek el, lehet hogy Peti-Loki taktikusabb, mint a mindent leszaró faszvakaró fröcsögve zabáló Becks, de akkor amikor ennek meg kéne látszódnia, akkor mindig a lehető legegyszerűbb - legkiszámíthatóbb forgatókönyv történik meg. Ennyi. Írom mindezt úgy, hogy Peti-Loki párti voltam, bár Loki sokszor sok, illetve egyre többször. Most Nori 10/10.
A Maffiózók sorozatból Livia Sopranotól idézve: "... ez az egész egynagyrakás szar"
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
Mdolo 2015.03.28 18:28:19
@beacska: ebben kiegyezhetünk, a párválasztóig elvileg valakinek távoznia kell

@kamilla123: Adri tényleg nagyon formátlan, meg puha is, azóta meg még szedett is föl szépen. Nem egy tipikus korcsolyaoktató :D Apolka is jóval vékonyabb volt még itt. Viszont amit nem értettem, hogy miért fontabe/tűzte föl a haját a játékban töltött idő 99%-ban, mint egy öregasszony?
Mdolo 2015.03.28 19:54:40
@Womanity: na az ismerősei tudhatnak valamit :D

kepfeltoltes.hu/150328/beuska_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Mdolo 2015.03.25 14:51:36
@sixx: lehet volt már, de korábban kérdés volt, hogy a játékosok olvassák-e a blogot?

kepfeltoltes.hu/150325/hogyvolt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mdolo 2015.03.25 15:07:54
@DilisApu: honnan tudod, hogy mér nem szóltak bele? Bennem már felmerült ez, amikor valaki különösebb indoklás nélkül képvisel bizonyos álláspontot. Vagyis azt érzem, hogy azért nem részletezhet dolgokat, mert akkor lelőné magát :D
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Mdolo 2015.03.21 19:50:51
@beacska: hosszú lenne válaszolni, röviden úgy fogalmaznék, hogy nincs egyensúlyban a sok sok dolog amiket említesz. Néha túl sok, néha túl kevés a belenyúlás, vagy rosszkor van időzítve, vagy túl közvetlen. Közben volt olyan hét, hogy nem történt semmi, ha nem adtak volna a bentieknek valami fogyatékos feladatot, akkor konkrétan nem lehetett volna egy adást összehozni. Pedig ilyen kaliberű műsornál a szerkik kezében elvileg kell lenni egy forgatókönyvnek, amivel az extra unalmas/semmi nem történik eshetőségre készülnek fel. Ja és mindezt egy kreatív csapattal a háttérben, akik tényleg kreatívok és legalább ketten vannak :D
Mdolo 2015.03.22 03:02:35
@beacska: még az is lehet, de mások az igényeink. Most úgy tűnik a reakciódból, hogy neked feltétel nélkül minden jó, amit eléd tolnak ;)
Mdolo 2015.03.22 17:51:19
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Rájöttem valamire. Most éppen..."
Egyébként igen, én is így közelítem meg a dolgot. Viszont vagyok annyira maximalista, hogy azt mondjam, nem elég jó. Mindenesetre remélem, hogy a csatorna kreatívjai be-be néznek ide kommenteket olvasni és jegyzetelnek a következő évadra. Vannak itt páran, akik tarthatnának nekik órát :D
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
Mdolo 2015.03.20 13:51:53
@windsor: húsról sem kell leállni, nem úgy gondoltam :D A lényeg, hogy lehetőleg tiszta húsokat fogyassz, a legkézenfekvőbb a csirkemell, vagy a karaj, de ez már kicsit zsírosabb.
Egyébként úgy általában a testépítő vagy akár a testformáló étrendben nem a változatosság a lényeg, tehát nem annyira bonyolult összehozni mint azt sokan gondolják, csak néhány fajta ételből áll az egész.
Mdolo 2015.03.20 14:29:28
@CsÁgiiii: @Mosoly az élet értelme: most visszanéztem, tényleg lefelé nyomja Bence azokat a súlyzókat, mea culpa. Akkor viszont tényleg nincs benn elég súly, bár a trx kötéllel megoldható lenne, hogy saját súlyukat használják.
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Mdolo 2015.03.19 15:37:36
@ÉH3sZ: ez igaz, de ha én játékos lennék, akkor az lenne a célom, hogy mindig a relatív gyengébb mellett kampányolnék. így a végén nagyobb esélyem lenne a győzelemre :D Vagyis most Milán bent maradásáért szervezkednék.
Bár szerintem ezeknek tökmind1, csak más essen ki ne ők és akkor hávájdizsi van :D
Mdolo 2015.03.19 15:54:01
@beacska: persze lényegtelen, csak rossz a szervezés. Valószínűleg túlvállalta magát a menedzsment ezzel a műsorral, vagy alulméretezték a szakmai stábot. Ez a technikai része a dolognak, tudom hogy nem azért járnak ide az emberek, hogy erről vitatkozzanak, hanem inkább a leadott tartalomról. Még annyit, hogy itthon is volt bőven idejük, mire műsorba kerül az első rész.
Mdolo 2015.03.19 15:56:29
@csak mert: de ez csak akkor működne, ha védett lenne a Kisfiú. Ugyanis Adri választana kettejük közül, az eredmény pedig védettség nélkül borítékolható.
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
Mdolo 2015.03.17 14:45:57
@tomfree: Mindannyian féltik a seggüket, ami alapvetően természetes, de mivel a párok is eléggé stabilan beálltak, ezért meg még inkább. Nézettség/fordulatosság szempontjából ez egy önsorsrontó folyamat. A tendenciát követve így az lesz a vége, hogy lesz 5 fix párunk, és az új embert mindig kiteszik. Védettség nélkül Sneci sem biztos, hogy bennmaradt volna Naomival szemben ha Milán mögé áll. Persze akkor ő is jobban tepert volna, nem a magas lóról osztotta volna az észt.
Mdolo 2015.03.17 15:04:42
@tomfree: ja igen, én is ezt akartam belőle kihozni, hogy ezt nem fogják hosszútávon engedni a szerkesztők, csak lemaradt a konklúzió. A mai vitára kíváncsi leszek, mert a konfrontációk viszik előre a történelmet, kicsiben is :D Persze lehet, hogy csak egy ügyesen összevágott előzetest láttunk és kb ennyi is lesz az egész történet.
Mdolo 2015.03.17 15:24:13
@Mosoly az élet értelme: "hát mi ez hippi találkozó?" :D :D :D
Ez a korosztály ahhoz szokott, hogy az ilyen döglős/elfekvős üresjáratok alatt elnyomkodják a telefonukat, meg facebookoznak nonstop. Na hát ez most nincs, úgyhogy ehelyett bámulnak a messzeségbe/le az öbölbe :D
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
(Órák száma: egy) Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10?…..
Mdolo 2015.03.05 14:44:20
@Tündérfalvi A.: Norbi valószínűleg csak egy próbálkozása volt a készítőknek, ami nem igazán jött be. Érkezett helyette Milán, aki átveheti a helyét a 2. triumvirátusban. Ja és persze a játékosok nem ismerik egymást korábbról :D

kepfeltoltes.hu/150305/m.m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mdolo 2015.03.05 15:03:40
@miciur: Vagy igen, vagy nem ;)
Ugyanezen a ki ismert kit vonalon maradva érdekes volt az 1. adásban, hogy Naomi nagyjából 10 perccel azután hogy beestek az ajtón, már mindennek elhordta Apolkát, pedig jóformán a nevén kívül nem tudott róla semmit... ugyebár elvileg. Azóta pedig teljesen el van felejtve ez a szál, szóba sem került, hogy Apolkának mennie kéne. Nem igazán hihető, hogy a nagy keverő, bár buta Naomi így leszakadjon erről a témáról. Sokkal valószínűbb, hogy a műsorkészítők benn akarták tartani Apolkát, így hát Naomira rászóltak, hogy jegelje a témát, gyorsan kitalálták a 'művirág ceremóniát', a Timit pedig úgy kivágták, hogy esélye sem legyen visszavágni, vagy szervezkedni. Persze ezek után is leírhatod, hogy biztosan nem ismerik egymást a játékosok, és a szerkeztők sem nyúlnak bele a játékmenetbe ;)
Mdolo 2015.03.05 15:10:42
@miciur: Az előbb elfelejtettem, hogy ha műsor felvételén is ismerkedtek meg, akkor néhány együtt töltött óra után (mennyi időt is voltak párhuzamosan a házban, míg Norbit ki nem rakták?) országos cimborák lesznek? :D