Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braxa88

42 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scoring Summary 1st QuarterFGOlindo Mare, 45 yd field goal , 07:24. Drive: 5 plays, 34 yards in 1:202nd QuarterTDLadell Betts, 1 yd run (Shaun Suisham kick is good), 04:37. Drive: 11 plays, 62 yards in 5:42TDMaurice Morris, 4 yd pass from Matt Hasselbeck (Olindo Mare kick…..
   Igazi csoportrangadó. Az NFC West tavalyi és (valószínűleg) idei bajnoka csap össze a Qwest Fielden. Nagyon jó mérkőzásre van kilátás, aminek megtippelése igencsak nehéz feladat, talán kicsivel a Cardinalst érzem esélyesebbnek, de a Seattlet sem szabad leírni, hiszen…..
   Ki gondolta volna, hogy 9 mérkőzéséből csak 2-t vív meg sikeresen a Seahawks. Számos sérülés, váratlan formahanyatlások és rossz edzői döntések jellemezték a 2008-as idényben a csapatot. Kevés igazán jó teljesítményt láthattunk eddig, viszont rossz játékot, és…..
Scoring Summary 1st QuarterTDTed Ginn, 39 yd pass from Chad Pennington (Dan Carpenter kick is good), 08:59. Drive: 11 plays, 90 yards in 6:102nd QuarterTDRicky Williams, 51 yd run (Dan Carpenter kick is good), 15:00. Drive: 6 plays, 76 yards in 2:59TDJordan Babineaux, 35…..
   Sok esélye már nincs a csapatnak a rájátszásra, az Eagles elleni nagy verés után, már csak a csoport 2. helye lehet a reális cél. Az e heti ellenfél a Miami Dolphins akit (és az utána lévő ellenfeleket) becsületből meg kell verni.   A Miami egyre jobb, és…..
Scoring Summary 1st QuarterTDKoren Robinson, 90 yd pass from Seneca Wallace (Olindo Mare kick is good), 13:26. Drive: 1 plays, 90 yards in 0:152nd QuarterTDReggie Brown, 22 yd pass from Donovan McNabb (David Akers kick is good), 06:42. Drive: 6 plays, 80 yards in 4:18TDTodd…..
   Nagyon nehéz mérkőzés vár a Seattle csapatára vasárnap este, mikor a Philadelphia Eaglest fogadja a Qwest Fielden. Továbbra is Seneca Wallace irányításával jóval kisebb esélye van a Seahawksnak, mintha Matt Hasselbeck játszana. 2-5-ös mérlegével kevéske esélye még…..
   Második győztes meccsén van túl a Seahawks csapata. A nagy rivális San Francisco otthonában sikerült kiharcolni a nagyon fontos győzelmet. A meccs legjobbja kétségtelenül a FB, Leonard Weaver volt...   Az első negyedben Peterson vezette pass rush remekelt, két…..
Scoring Summary 1st QuarterFGOlindo Mare, 43 yd field goal , 10:10. Drive: 9 plays, 41 yards in 2:59FGOlindo Mare, 42 yd field goal , 06:20. Drive: 4 plays, 3 yards in 0:562nd QuarterTDT.J. Duckett, 1 yd run (Olindo Mare kick is good), 12:05. Drive: 14 plays, 63 yards in…..
   30-33 volt az előző találkozó végeredménye, így győzelem kényszerben a csapat. A play-off elszállóban látszódik, de a riválisokat ettől még kötelező megverni, ilyen meccseken nem lehet a jobb draftpozícióra gondolni, csak a győzelemre. 1-5-ös mérleg tényleg…..
Scoring Summary 1st QuarterTDAntonio Bryant, 47 yd pass from Jeff Garcia (Matt Bryant kick is good), 9:13. Drive: 6 plays, 63 yards in 2:442nd QuarterTDEarnest Graham, 1 yd run (Matt Bryant kick is good), 6:32. Drive: 6 plays, 59 yards in 3:36FGMatt Bryant, 27 yd field…..
   A rájátszásra egyre kevesebb esélye van a csapatnak. Az 1-4es mutató minden, csak nem reménykeltő. Matt Hasselbeck sérüléssel bajlódik, Deion Branch játékára sincs sok esély. Ezzel szemben a Tamp Bay kirobbanó formában van. A Panthers elleni nagyon sima győzelem jelzi,…..
Scoring Summary 1st QuarterFGMason Crosby, 29 yd field goal , 2:25. Drive: 11 plays, 43 yards in 5:502nd QuarterFGOlindo Mare, 50 yd field goal , 13:05. Drive: 10 plays, 35 yards in 4:20TDJohn Carlson, 6 yd pass from Charlie Frye (Olindo Mare kick is good), 8:17. Drive: 7…..
braxa88 2008.10.15 21:38:49
    Ha rájátszásról szövögetett álmokat a csapat még szeretné életben tartani, akkor a Green Bay elenni tatlálkozót kötelező lenne megnyerni. Az előző heti zakó után, most egy gyengébb ellenfél következik. A Packers is egy kínos vereségen van túl, hazai…..
 A Seahawks 1-2-vel áll, így nagyon kellene a győzelem, mondhatnám, hogy kötelező, de nem mondom. A Super Bowl-címvédő otthonából elhozni a győzelmet nagyon nehéz, így kötelező győzelemről beszélni badarság volna. Fontos lenne a győzelem, de ahhoz hatalmas bravúr…..
   A következő tétmérkőzás csak október 5.-én következik, előtte egy pihenő hete van a csapatank. Így egy kis összefoglaló következik, amiben felevenítjük az elműlt 3 hét történéseit.   Az első játékhéten a Buffalo Bills otthonába látogatott csapatunk,…..
Végre! Végre nyertünk, lélegezhet fel mi mindenki, aki Smaragdváros csapatának szurkol. Végre, hiszen az elmúlt két hét két vereséget hozott, amikből főleg a második, a San Francisco 49ers elleni hosszabbításban bekapott mezőnygóljával volt különösen fájdalmas. Nincs mit…..
braxa88 2008.09.24 12:47:27
  2 csúnya vereség után próbál kilábalni mind  a St.Louis, mind Seattle csapata a gödörből. A vasárnapi mérkőzésen a győzelem kötelező, nem szabad kikapni a jelenlegi egyik leggyengéb csapattól hazai pályán, még akkor sem, ha tudjuk, hogy tele van a csapat…..
  A győzelem kötelező. Ahoz, hogy Deon Branch és Bobby Engram visszatérése után is legyen esélye a csapatnak a playoffra hozni kell a meccset. A támadósor ezer sebből vérzik, de San Francisco ellen még így is van esély a győzelemre. A mérkőzés vasárnap 22.05-től…..
Billy McMullen leigazolása után a Seahawks szerződtetett még egy rutinos elkapót, méghozzá a korábbi Chiefs kezdő WR-t Samie Parkert. Parker ellentétben McMullen-nel nem túl magas, ellenben gyors, így játékát inkább Branch-hez lehet csapatban hasonlítani. Parker a 18-as, míg…..
Scoring Summary 1st QuarterTDMarshawn Lynch, 21 yd run (Rian Lindell kick is good), 2:44. Drive: 4 plays, 52 yards in 1:202nd QuarterTDRoscoe Parrish, 63 yd punt (Rian Lindell kick is good), 6:20.TDNate Burleson, 20 yd pass from Matt Hasselbeck (Olindo Mare kick is good),…..
  Magyar idő szerint vasárnap este 7-től kezdi meg a Seahawks az alapszakaszt, méghozzá a Buffalo Bills otthonában. Egy nagyon nehéz mérkőzésre kell számítani, ahol minden pontért meg kell majd küzdeni. Sok mindent befolyásolhat majd a meccs, hiszen egy jó rajttal sokáig…..
Roster:Quarterbacks: Matt Hasselbeck, Seneca Wallace, Charlie FryeRunning Backs: Leonard Weaver, Owen Schmitt, Julius Jones, Mo Morris, T.J. Duckett, Justin Forsett.Tight end: John Carlson, Will Heller, Jeb Putzier.Wide receivers: Deion Branch, Nate Burleson, Bobby Engram, Logan Payne, Jordan Kent,…..
Az idei utolsó felkészülési meccsen az Oakland Raiders látogat a Qwest Fieldre, amely meccsen már az összes kérdőjelnek ki kell egyenesednie, hiszen a 75fős keretet pár nap múlva le kell csökkenteni 53ra, és ki kell jelölni a 8 fős practise squadot is. Nézzük sorba milyen…..