Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrtrent1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy kerül ide a cider? Ez egy sörfőzős blog, ahol a házi sörfőzést ismerhetjük meg. Egyrész mert könnyű elkészíteni, másrészt mert egy nagyon jó előszobája lehet a sörkészítésnek. A mostani írásom első részében egy egyszerű otthon megvalósítható receptet ismertetek. Azután megpróbálok kicsit…..
Most hogy az előző cikkben bemutattuk, hogy nyugodtan kihagyhatjuk a sör hűtését. Eszembe jutott, hogy vannak jó kis fényképeim hogyan építsünk magunknak réz hőcserélő spirált a sör hűtéséhez. Mindkét eljárással lehet sört főzni. Nem baj ha több eszköz is van a…..
Túl vagy már néhány sűrítményes sörön és szeretnél továbblépni? Ki akarsz próbálni olyan stílust is amit eddig nem tudtál? Nincs nagy fazekad és hűtőspirálod mégis kicsit jobb sört szeretnél csinálni mint eddig? Jó helyen jársz, olvass tovább, próbáld ki a részleges…..
mrtrent1 2015.03.26 16:28:29
@acerola: Lehet, a lengyel rendelés lebonyolításának fejében vittem 1 üveggel a mézsörömből, bár inkább mézbornak, vagy pezsgőnek mondanám...:) Még lehet hogy próbálkozok majd egyszer-kétszer mézsört készíteni, csak keresem a jó receptet...
mrtrent1 2015.03.31 14:05:13
@acerola: Örülök ha tetszett. Ha kell esetleg a recept írj nyugodtan, bár nem nehéz...
Vasárnap részt vettem a versenyen az Élesztőben. Jó hangulatban telt el a várakozás. Nagyon sok emberrel találkoztam és jókat beszélgettünk. Megérte várakozni, mert sikerült második helyet elérnem a savanyú sörök kategóriájában a Berliner Weisse típusú sörömmel. Nagyon…..