Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juventino007

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini továbbra is tartja véleményét egykori játékosáról, Paulo Dybaláról, akit ismét az "új Messinek" nevezett. "Nézem a meccseket, s Dybalát látom a legjobb játékosnak a pályán. Mindenki őrült, aki kritizálja, mert Dybala az új Leo Messi. Ilyen játékos válik majd…..
Az átigazolási időszak lezárultával véglegessé vált, hogy a Juventus mely játékosokkal vág neki a szezonnak, s az európai babérokról álmodozó klub kijelölte keretét a Bajnokok Ligájára. Az Öreg Hölgy a sorozat csoportkörének H jelű négyesébe került, ahol a Sevilla, az…..
juventino007 2016.09.02 22:50:01
@pedronegroo: A magyarázat az, hogy Lichti nem kívánta meghosszabbítani a szerződését, vagy túl sok lóvét akart. Lehetősége lett volna, de nem tudtak megegyezni. Kár érte :(
Két mérkőzés, két győzelem. Mindkettő egygólos különbséggel. Egyértelműen nem szépségdíjas meccsekkel kezdte a Juventus a szezont, azonban jelen pillanatban összehasonlíthatatlanul jobban áll az Öreg Hölgy, mint tavaly. Egy évvel ezelőtt két mérkőzés után a Juventus neve mellett nulla pont szerepelt…..
Miralem Pjanić a Juventus stadionjából nyilatkozott először kontraktusa aláírását követően, mondanivalóját pedig az öröm és a remény szőtte át. A bosnyák középpályás torinói átigazolása ma este vált hivatalossá, amikor is a Juventus bejelentette, hogy élt a játékos…..
A Juventus állítólag segítő jobbot nyújtana a PSG keretét erősítő Salvatore Sirigunak, mivel leigazolnák második kapusnak, Neto pedig távozhatna kölcsönbe egy másik csapathoz. Gianluigi Buffon az Öreg Hölgy vitathatatlan státuszú első számú kapusa, és mivel a párizsi alakulatnál Kevin Trapp lépett…..
Olasz sajtóértesülések szerint Antonio Candreva valószínűleg a nyár folyamán elhagyja a Lazio együttesét és akár Torinóba is költözhet. Az olasz szélső számára nem lenne ismeretlen a közeg, hiszen már viselte a Juventus mezét. A hírek szerint öt olasz klub is érdeklődik a 29 éves válogatott…..
juventino007 2016.04.28 22:35:46
Leonardo Bonucci véleménye szerint a Bayern München elleni vereség ellenére kijelenthető, hogy a csapat fejlődést mutat. A bianconero csapat 2-0-ra állt a bajorországi német bajnokcsapattal szemben, ám végül pár perc híján nem sikerült kivédekezni a mérkőzést, és végül a Bayern München a…..
Massimiliano Allegri szerint csapata túlságosan visszahúzódott, amikor a Bayern München ellen vezetést szerzett, és a mérkőzés utáni nyilatkozatában a meccsen hozott döntéseit is megindokolta. „Kár, hogy ilyen teljesítményt követően kiesünk egy Bayern München ellen, amely…..
Patrice Evra a szerdai meccs kapcsán készült interjúban mindenféle szégyenérzet nélkül beszélt arról, hogy a legutóbbi Juventus - Bayern összecsapáson az Öreg Hölgy csak saját magát hibáztathatja a bekapott két gólért, azonban szerdán teljesen másféle játékra…..
A Juventus várhatóan négyvédős rendszerrel fog felállni a Bayern München ellen idegenben, mivel Giorgio Chiellini szinte biztosan nem lesz bevethető szerdán. A tapasztalt és harcos védő egy vádlisérülésel küszködik, a szurkolók és a vezetőség azonban abban reménykedett, hogy legalább a Bayern…..
Az Inter elleni rettenetes teljesítmény után, a Juventusnak az Atalanta otthonából kell elhoznia mindhárom bajnoki pontot, s a csapat mestere Massimiliano Allegri "egészséges vereségnek" nevezte a milánói botlást. "Fogalmazzunk úgy, hogy egészséges vereség volt pszichológiai szempontból, hiszen…..
Pirlo szerint Roman Abramovics jobban teszi, ha szabad kezet enged csapata potenciális edzőjének, Antonio Conténak. A korábbi AC Milan és Juventus legenda jelenleg az amerikai MLS-ben rúgja a bőrt és újságírói kérdésekre válaszolva ő is megosztotta gondolatait a Chelsea - Conte pletykával…..
A Juventus-Bayern München Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő egyik váratlan mozzanata volt, amikor a második félidőre a mindeddig kevés játéklehetőséghez jutó Hernanes váltotta a pályán a zebramezesek saját nevelésű középpályását, Claudio Marchisiót. Massimiliano Allegri nem taktikai húzásnak szánta a…..
juventino007 2016.02.27 18:41:40
@Juve82: Enjoy!
juventino007 2016.02.27 18:42:11
@Juve82: Enjoy!
A labdarúgás világa ugyan még a tegnapi Juventus-Bayern München mérkőzésről beszél, a szurkolók a csapat első félidei gyenge produkciójának és a második félidő feltámadásának okait elemezgetik, azon merengve, hogy az olasz csapat vajon képes lehet-e kiharcolni a továbbjutást az Allianz Arenában a…..
juventino007 2016.02.24 18:51:01
Simone Zaza ügynöke nemrég arról beszélt, hogy soha nem volt valós esély arra, hogy pártfogoltja távozzon az Öreg Hölgytól. A csatárt a téli átigazolási időszak alatt többször hírbe hozták angol csapatokkal, és egyes források szerint a kevés játékidő miatt a távozás…..
Marcello Lippi ismét arról beszélt legutóbbi nyilatkozatában, hogy saját magát látja Massimiliano Allegriben, azonban kételkedik abban, hogy az Öreg Hölgy trénere a Chelsea csapatához távozna, mivel nehéz elhagyni a Juventust. A Juve és olasz válogatott egykori mestere természetesen beszélt a…..
juventino007 2016.02.15 21:18:36
@Rivendell: Aki ennyi mindent elért, néha azért sunyiba rápöffenthet :)
Simone Zaza véleménye szerint a Juventustól senki nem veheti el a bajnoki címet, amennyiben továbbra is így játszik a csapat. A csatár távoli lövése, amely kissé megpattant Raul Albiolon, végül döntőnek bizonyult a Napoli elleni találkozón, így a torinóiak otthon tarthatták…..
juventino007 2016.02.14 12:46:21
A Juventus brazil szélső védője, Alex Sandro úgy véli, hogy a tény, hogy egy győzelemmel a csapat a bajnoki tabella élére állhat, plusz motivációt jelent majd a Napoli elleni rangadó során. "Egy dolgot megtanultam a Juventusnál: minden egyes mérkőzésre ugyanúgy kell készülni." - nyilatkozta Alex…..
Vallomás: jelen cikk írásakor teljesen Juan Cuadrado bűvkörében élek. Sikerült pontosan szívembe cseleznie magát. Azonban elég volt a férfiszerelmekből és a gyenge közhelyekből, amelyekkel naponta találkozunk a zebramezes fiaink kapcsán. A komoly feladat valójában júniusban vár a Juventusra, amikor…..
Meglehetősen eseménytelenül telt a téli mercato a Juventus számára, az első csapathoz nem csatlakozott új játékos, s nem is távozott senki, azonban a klub tulajdonában álló fiatal játékosok közül többen is máshol próbálnak tapasztalatot gyűjteni. Következzék a teljes lista: Stefano BARILLI:…..
A Juventus szélsője, Juan Cuadrado lehűtötte a túlzott kedélyeket, miután csapata elég simán, 3-0 arányban győzte le ősi riválisát, az Internazionale együttesét a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén. A bravúros győzelem alkalmával Álvaro Morata kétszer, Paulo Dybala pedig egyszer zörgette…..
A Juventus próbál felkészülni a csapat trénerének távozására, miután a napokban több forrás is arról számolt be, hogy a Chelsea megbízná jövő szezonban Massimiliano Allegrit a vezetőedzői feladatokkal. Az olasz klub állítólag már meg is kezdte a tárgyalásokat, és így a…..
juventino007 2016.01.29 15:45:47
Massimiliano Allegri a csapat hazai pályán szerzett egygólos győzelmét követően a sajtónak adott interjúban a kiegyensúlyozottság fontosságát emelte ki, valamint elismerte és kissé kritizálta is Paulo Dybalát. A fiatal argentin csatár góljával a torinóiak megszerezték sorozatban tizenegyedik…..
juventino007 2016.01.26 21:26:55
@Mixbetegállat: +1
Szerintem is túl nagy volt a respektje a Roma-nak az összeállításnál. Evra-val és Lichti-vel a széleken nagyon deffenzívek vagyunk, megy a körbe passzolgatás, aztán majdcsak villan egyet Pogba vagy Dybala... Erre aztán könnyen rá is fázhatunk, ha nem jön az a bizonyos villanás, akkor majd egy nagy X jön helyette. Sandro és Cuadrado hozta meg a színt és a váratlant a 3-5-2 -nkbe azáltal, hogy egy-egy ellen nagyon jók és beadni is jobban tudnak mint bárki az elmúlt 4 évben. Persze kell a biztonságos védekezés is, de legalább az egyik kezdhetett volna. Szívesen látnám már egy kiscsapat ellen mindkettőt kezdeni, tuti agyonvernénk őket - nem holmi kiizzadt X-szagú 1-0 lenne.
juventino007 2016.01.27 23:17:31
@Mixbetegállat: Nocsak-nocsak úgy tűnik igazunk lett, egy kicsit támadóbb felállással szétsz.pattunk egy kiscsapatot :). Cuadrado ellenálhatatlan volt - mi lett volna. ha Sandro is kezd? 5 alatt nem biztos, hogy megúszták volna :)
A Juventus legendája és csapatkapitánya szerint szinte biztos, hogy a 2018-as világbajnokság után szögre akasztja a kapuskesztyűt. A 37 éves hálóőr több mint 550 fellépésnél tart a Juventus színeiben, s azon három játékos egyike, akik öt világbajnokságon is szerepeltek, ezek közül egyet pedig meg…..
juventino007 2016.01.26 20:56:24
@Devilke Balla: Gigit 50-ért vettük. (49,39 M). Ha Donnarumma folyamatosan játékhoz jut és rohamosan fejlődik a következő két szezonban - én is megvenném kilóra.