Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony DiNozzo

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép forrása: Lukácsi Katalin Instagram Nem gondoltuk volna, hogy Lukácsi Katalin képes mélyebbre süllyedni, mint a Mariana-árok, de sikerült meglepnie minket. Január 27-e a holokauszt emléknapja: a politikusok, közszereplők ilyenkor általában egy haláltáborban készült fotóval, a magyar áldozatokra…..
2018-at írunk. Varga Mihály 2013 óta nemzetgazdasági miniszter, május óta a negyedik Orbán-kormány pénzügyminisztere. Varga a kezdetektől fogva az egyik legkedveltebb miniszter, akinek ráadásul ismertsége a köztársasági elnökével vetekszik. Mindez az atv.hu munkatársainak nem számít...
Az Index képtelen befejezni a migránssimogatást. A tegnapi manchesteri támadást a következő címmel sikerült közölni: Tömegpánik egy manchesteri koncerten, robbanásokat hallottak...
A szebb napokat látott napi.hu szerzője, Papp Zsolt, a jövő évi adóváltozásokat úgy értelmezi, hogy növekednek a lakossági adóterhek, és ezt a megállapítást emeli ki első helyen a cikkében. Legyünk jóhiszeműek, és tegyük fel, hogy Papp Zsoltot erre a simicskista szerkesztője kényszerítette, és az a…..
Panyi Szabolcs a tegnap esti terrortámadás idején Berlinben tartózkodott, és az ürmös boroktól viszkitől feltüzelve sikerült papírra vetnie az év leggusztustalanabb cikkét. Részvét, megdöbbenés, sajnálat nyomát sem találni, Panyi szerint az a legfontosabb, hogy a német bárok néhány napon belül újra…..
Az újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett...
A 24.hu-nál még mindig idióták dolgoznak. Tavaly szeptemberben már kiosztottunk ebben a szerkesztőségben egy „legkreténebb újságíró címet”, de úgy tűnik, mindez nem volt elég. Amíg azonban a kretén szó szinonimáján gondolkodunk – olyanon, ami méltó is egyben Tóth Richárd kollégához -, nézzük csak,…..
Szörnyű lehet manapság elvtelen baloldali újságírónak lenni. Megszokhattuk már az elmúlt hónapokban, hogy a ballib média hazudik. Ott van például a röszkei hírhamisítás, vagy a kölni események, amik annyira balul sültek el, hogy egyenesen elhallgatták a híreket...
Tovább dübörög a Simicska-gépezet, a prosztó milliárdos újfent a Class FM hülyegyerekeit küldte csatába a jó ízlés ellen...
Nálunk senki sem tartja fontosabbnak, hogy a sajtó betöltse valódi funkcióját, és negyedik hatalmi ágként, a nyilvánosság erejével kontrollálja a közéleti szereplőket. Ebbe belefér, az hogy néha mellélőnek az újságírók, főleg ha nem áll rendelkezésükre minden információ. Magyarországon azonban az…..
Ismét Simicska Lajos virít a Népszabadság címlapján. A milliárdos vállalkozó most épp azt próbálja bizonygatni a lelkes olvasóknak, hogy neki aztán az égvilágon semmi köze nincs Vona Gáborhoz és pártjához...
Sokkoló hírek érkeztek arról, hogy mi történt a németországi Kölnben szilveszter éjjel. A kölni dóm előtti téren ezerfős arab és észak-afrikai horda támadt a békésen szilveszterezőkre. A helyszínen tartózkodók beszámolói szerint a nőket hajuknál fogva rángatták, molesztálták, erőszakolták és lopták…..
„Motor nélküli autóval száguld Magyarország” – ezzel a címmel vette készpénznek az Index a „Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest” nevű bajnaista utóvéd legújabb elemzését. A KFIB nevű csodaszerv nagyjából félévente jelenik meg a gazdasági újságírás…..
Magyari szerint Janisz Varufakisz cikket írt a Világgazdaságba. Persze nem kell tudnia mindenkinek – még egy 444-es sztárújságírónak sem –, hogy a Világgazdaság rendszeresen szemléz külföldi véleménycikkeket, és rendszeresen lefordítja a Project Syndicate bejegyzéseit, de…..
A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy állítólag mind Andy Vajna, mint Simicska Lajos is megvette a TV2-t. Andy Vajna bejelentését követően Simicska baloldali lapokban üzent, hogy valójában az övé a tulajdonjog. Szegény Népszabadság mára már odáig süllyedt, hogy kritikátlanul…..
A migrációs válság elvette - az amúgy sem kimondottan józan ítélőképességű - újságíróink maradék eszét is. Techet Péter például papírforma szerint hozta az osztrák harci nyugger tempót. Október 5-én szerinte mindenképpen „Strache a bécsi választások valódi…..
A migránsválság kapcsán már írtunk arról, hogy a CNN mennyire átesett a ló túloldalára, amikor Röszkénél életükért futó migránsokról tudósított. Egy a napokban készült kutatásból pedig az derült ki, hogy a BBC bevándorló gyerekek fotóival manipulál. A Breitbart…..
Megfellebbezhetetlen bölcsek kinyilatkoztatásaként, kritikátlan tálalásban jelenik meg a magyar és a globális médiában a különböző emberijogászok véleménye. A szervezetekről három dolgot felejtenek el elárulni: a végletes túlzásaikat, a mögöttük álló globaloligarcha…..
Több mint egy hete szerepel Magyarország a címlapokon és a vezető hírekben, nemcsak Európában, de a tengerentúlon is. A legnagyobb amerikai hírcsatorna, a CNN is beszámolt a Keletiben, a bicskei állomáson és a Röszkén történtekről. A csatorna szakmaisága, sajtóetikája az…..
Amikor már azt gondolnánk, nincs új a nap alatt. Amikor a társadalom többsége kezdi belátni – még ha az elején másképp is gondolta –, hogy a bevándorlás kérdésében a kormányfőnek igaza van. Amikor a legnaivabb, jogállamiság- és demokráciaféltő ismerőseink is kinyitják a…..
Az újságírói teljesítmények értékelésére – a jól ismert böcskei hírhamisítástól kezdve a kizárólag csillogó szemű kisgyerekek bemutatásáig – az utóbbi időben külön szakértői csapatot lehetne felállítani. Szerencsére ezt a munkát elvégzik az olvasóik, miután a…..
Szerintük a Gazprom ég, mint a német rizsnap. Érdekes hasonlat. Nem lepődtünk meg túlságosan azon, hogy az igénytelen hvg.hu nem tudja leírni a Reichstag nevét. Előbb-utóbb szólni fog nekik valaki, hogy…..
Interjút adott a 444.hu gazdája, Soros György a Financial Timesnak. Maga az interjú persze nem olyan nagy szám. Ki nem találnánk, de a Főspekuláns minden menekültet a befogadna. Sokkal érdekesebb, hogy a hogyan interpretálja gazdája interjúját a 444. A belvárosi pesti budai…..
Az Origótól nem ritkák a szemét húzások, de ma túlmentek minden határon. Tevan Imre felelős szerkesztő igazán büszke lehet magára és a hírportáljára.  A világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenye jön hazánkba. Az eseménynek persze semmi köze a miniszterelnök…..
Az intelligens újságírók láthatóan jókat röhögnek a tegnapi incidensen, amikor is a luxemburgi elnök ismét bebizonyította, milyen az igazi proli viselkedés, némi alkohollal megspékelve. Itt van néhány példa arra, milyenek a mi tollforgatóink, akik szerint teljesen rendben van,…..