Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anette Laboux

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus életének talán legrejtélyesebb időszaka az a 40 nap, amelyet a feltámadása és a pünkösd ünnepe előtt 10 nappal történt mennybemenetele között a földön eltöltött. Váratlan helyeken és közösségekben bukkant fel, időnként bejelentés nélkül, a zárt ajtókon…..
A legtöbb szülő azt kívánja a gyerekének, hogy sikeres, boldog és független emberként éljen. Azok a szülők, akiknek autista gyerekük van, egy ilyen jövő sokszor elképzelhetetlen. John D’Eri története egész Amerikát bejárta és reményt adott sok, hasonló helyzetben lévő…..
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
Anette Laboux 2015.04.15 11:43:10
@fénycsepp: Úgy tudom, h Törökországba repülnek és onnan szervezetten viszik őket Irakba, Szíriába.
“Minden lehetőséget meg kell vizsgálni, de a terrortámadás nem a legvalószínűbb forgatókönyv” - mondta egy nappal a Germanwings járatának lezuhanása utána  francia belügyminiszter. Bernard Cazeneuve tehát már sokkal árnyaltabban fogalmazott, mint a Fehér Ház, ahol alig…..
Anette Laboux 2015.03.26 10:58:32
@Zigi: Több tiszteletet kérlek... emberek haltak meg...
Alig 12 kilométerre az ISIS uralta Moszultól, egy amerikai filmrendező és “startupper” forradalmár kiképzőtábort üzemeltet keresztények számára, hogy képesé válljanak harcolni az életükért és hitükért a kegyetlen iszlám terror hadsereggel szemben. Matthew VanDyke, aki…..
Anette Laboux 2015.03.04 09:46:44