Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KSM

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valódi megoldás igényének teljes hiányát mutatja, hogy mennyire nem folyik érdemi gondolkodás a témában. Az egyik felhőkarcolót akar építeni, pont oda és pont olyat, a másik meg megtiltja, és slussz. A terméketlen szembenállás helyett vitaindítóként hadd tegyem itt közzé egy Facebook-posztom…..
Az utóbbi hónapokban a sajtó egyes képviselői, ellenzéki politikusok egy csoportja, illetve néhány kollégám is azért kritizálják az LMP-t mert – megfogalmazásuk szerint – nem hajlandó csatlakozni az „ellenzéki összefogáshoz”. A választópolgárok egy része is hasonló állásponton van. De létezik-e…..
KSM 2018.01.23 22:31:05
@Europai John: Azért ne túlozzunk, Magyarországon nincs diktatúra.
Budapest megoldja, hogy legyenek aláírók az olimpia-rendezés elleni standoknál. Kigyulladt a metró a Corvinnál, leszállították az utasokat, akik berágtak. Aztán jól aláírtak az LMP standjánál "Most már elég!" felkiáltással. Egy normális hétköznapot már léci!       Te követed már a Reflektort…..
Még a tavalyi év folyamán javaslatot tett Kreitler-Sas Máté, az LMP újbudai Kulturális és Köznevelési Bizottsági tagja, hogy Kosztolányi Dezső születésének 130. évfordulója alkalmából, az önkormányzat újítsa fel a költő emléktábláját, mely mára már teljesen olvashatatlanná vált.A napokban örömmel…..
Ha az ember kerekesszékben ülve éli a mindennapjait, így közlekedik, jön-megy, akkor az élet dolgaihoz való hozzáállása, látásmódja is másképp alakul. A hét elején a Nagyszeben tér zöld területét, járófelületeit magas kerítéssel zárták körbe, aminek célja a…..
Tudtad, hogy újbudai lakosként féláron vehetsz részt az agárdi popstrand koncertjein? Ha most csodálkozva nézel a monitorra, akkor ezzel nem vagy egyedül. Ugyanis nem csak az önkormányzat nem verte nagydobra ezt a lehetőséget, de még a popstrand honlapján közzétett…..