Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frigyes Zsolt Hips

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dolog váratlan volt és teljesen spontán. Alig ötvenen jöhettünk össze aznap, ötven olyan ember, akinek végleg elege volt a jelenlegi rezsim működéséből. Ismeretlen ismerősök, nők és férfiak, 16-tól 80 évesig. Miközben gyülekeztünk, futótűzként terjedt a hír, szálljunk gyorsan autóba, mert eljött…..
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Frigyes Zsolt Hips 2018.12.11 14:02:20
@Epikus SZTK:
Saját magam gyógyítottam meg ... szakgyógyszerész vagyok... és nekem működik a Biologika. Még gyógyszert sem szedtem. Semmi műtét semmi kemó. Pedig leukámiás is voltam. Dr. Hips Frigyes Zsolt
Frigyes Zsolt Hips 2018.12.11 14:57:16
@alagi:
Meggyógyultam! Ez szerinted elegendő bizonyíték? Vagy MRI CT felvételt is csatoljak hozzá?
Dr. Hips Frigyes Zsolt
Egy magyar feltaláló azonban nem csak szmogtól szabadítaná meg a városlakókat, de egyben esti utcai fényt is biztosítana esztétikus viráglámpájával.   A budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója, Horváth Péter olyan lámpát tervezett, amelynek egyik szára képes…..