Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SilentSky

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt ígértem, jön egy-két szösszenet, az elmúlt hónapok során átélt dolgokból. Ez főleg ilyen "ahogy esik úgy puffan" elven fog működni, mert a képeket visszanézve van, ami eszembe jut, hogy említésre méltó, és van, ami meg nem. Ez van. Olyan is lesz (magamat ismerve),…..
Sziasztok! Tudjuk, hogy egy ideje nem volt új poszt, és ég az arcunk miatta. Na persze csak képletesen, nem a naptól, arra az időjárás itt nem képes. Hamarosan jönnek új posztok, már szinte megvannak, csak le kell írni! És természetesen a fotókat beilleszteni, azóta csináltunk…..
Most, hogy Cloud sikeresen rájött a képcsatolás megoldására, egyrészt frissítettük a blog korábbi posztjait, másrészt ez újabb gyöngyszemek írására sarkallt minket! Így mivel pénteken semmi dolgunk nem volt, úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk Camden Town-ba. Az ötlet…..
SilentSky 2015.03.31 19:48:21
@Mira.a: Cloud már ott kijelentette: "Nekem ilyen KELL!" :D (Amúgy köztünk szólva, mi az, ami nem kell neki? :D )
Mivel a mókuskeréken még nem vagyunk rajta, így van lehetőségünk megnézni ezt-azt a városban. Persze szigorúan a kultúra és a saját intelligenciánk pallérozásának céljából! Cloud ötletét követve, elmentünk megnézni a Természettudományi Múzeumot! Nem emlékszem, hogy…..
Üdv Mindenkinek! Időszerűnek éreztem, hogy most már én is megmutassam, miféle írói véne is csörgedezik bennem! A történetet LoudCloud is leírja, és hogy mindkettőt elolvassátok, más-más képeket csatoltunk! ;) Tehát, itt vagyunk Londonban, hurrá! De milyen út is vezetett…..