Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xvb

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Az igazi Defender 2015.10.25 18:01:02
Magyarországon az állami, közösségi és céges korrupció egyik melegágya az autóbeszerzés - különösen a speciális célú járműveké. Vélhetően mindenki emlékszik a még mindig szabadlábon lófráló, eszelős vicsorú Demszky Gáborra, aki mérhetetlen cinizmussal magyarázta meg…..
Jóízlésű ember a történtek után bizonyosan nem vásárol Volkswagent. Nem egyszerűen a leleplezett dízelcsalás ténye miatt. Sokkal inkább azért, mert mára nyilvánvalóvá vált, hogy a német cég nem egyszerűen csalt, hanem 2007 óta nemzetközi bűnszervezetben, folytatólagosan,…..
Akár komoly elégtételt is érezhetnénk itt a Noemisszió blognál most, amikor kiderült: a Volkswagen autógyár semmibe véve az emberek egészségét, az üzleti és ökológiai korrektség minimális, alapvető elvárásait, gátlástalanul csalt, hazudott, trükközött. A hír immáron…..
xvb 2015.09.21 21:15:44
@nagyfeszültség:

"Bàrcsak csődbe mennnènek, a Porsche Hungària vezetői meg vègre börtönbe."

Ezt személyesen is elmondanád nekik, ugye?
xvb 2015.09.21 22:22:54
@nagyfeszültség: Hajrá, a lehetőség adott, menj el egy sajtótájékoztatójukra és mondd ki ezeket a sorokat! Csak vedd is fel videóra, mert szívesen megnézném, de itt szerintem sokan mások is.
Kalina, Granta, 4x4, 4x4 Urban, majd később Vesta és X-Ray. Ezek lesznek a Magyarországra (is) visszatérő Ladák típusnevei. A Nissan-Renault-Dacia csoporthoz tartozó márka erős önállósággal fejleszti és gyártja típusait, amelyek - első ránézésre - egytől egyig kifejezetten…..
no emisszió Tiszta Jazz 2015.08.21 08:58:55
Annyi társadalmi vita, vélemény és ellenvélemény, temérdek független - és lefizetett - szakértő mondott már véleményt arról: miként lehetne a környezetet kímélőbb autókat gyártani, hogy lassan, de biztosan eljutottunk oda, ahol már senki senkivel nem ért egyet…..
Egy legenda elbukott, egy meg visszatért. Röviden így foglalhatnánk össze a kevesebb mint egy évvel ezelőtt, lényegében egyidőben bemutatott Renault Twingo és Smart Fortwo/Forfour nemzetközi piaci eredményeit. Az új Smartból az első két generáció után kiszerettek, a Twingóba…..
Idén is halálos balesettel indult a hazai raliszezon. Az első, Eger környéki futamon az egyik autó navigátora vesztette életét egy értelmetlen balesetben. Nem ezért és nem ebből az alkalomból, de elérkezettnek látom az időt, hogy sokak véleményét tolmácsolva követeljem…..
xvb 2015.04.14 09:29:22
A Transit név mostantól nem egy teherautót, hanem egy egész áruszállító járműcsaládot jelöl. Legkisebb tagja a Courier, amely 4,5 liter benzinnel vagy 3,6 liter gázolajjal képes több mint egy raklapnyi árut száz kilométeren át szállítani. Őt követi a Connect, amely szintén…..
xvb 2015.03.04 08:45:46
@MACSKANŐ:

"én jó ideje olvasom ezt a blogot"

micsoda véletlen, adminként
Az igazán elvetemült sznobokat úgyis felesleges lenne győzködni. Mindenki másnak azonban jó szívvel ajánlható minden idők második legszimpatikusabb Jeepje, a most bemutatkozott Renegade. Az első természetesen az egykori legenda, a Willys, amelynek egyfajta jogutódjának is…..
Igazán stílszerűen, a Fiat egykori gyárépületeinek tőszomszédságában, a torinói Lignottóban sorakoztak fel a nemzetközi média képviselői előtt a Doblo új személy és áruszállító modelljei. Talán kevesen emlékeznek arra, hogy a Fiat Doblo éppen 15 évvel ezelőtt, az…..