Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ónodi Ádám

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meg nem értett zseni visszavág! Bosszút áll a Batman filmért. Megjött a The Accountant előzetese. Trailer a tovább mögött!..
Egyperces Krimi Megoldások 2015.09.14 15:31:25
Kedves Olvasók! A megfejtések minden esetben 1-2 nappal a feladvány megjelenése után felkerülnek az oldalra. A bal egér gomb lenyomásának segítségével (szöveg kijelölése) az első 56 egyperces megoldása érhető el. Az 57. egypercestől kezdve (Az angol kapcsolat) a megoldások ITT találhatóak. 1.…..
Ónodi Ádám 2016.02.18 10:52:05
@zoltangrande: huh, köszi, előjött a számítástechnikai antitalentumom :) btw. imádom a blogodat :D
Két egymást követő napon is tűnődtem a Katinka-jelenségről. A bejegyzéseket húszezren olvasták, két és félszáz komment érkezett hozzájuk. Negyvenben értesültem arról, hogy a világ legjobb úszónője és az edző-férje akár vissza is költözhet az Egyesült Államokba. Voltak, akik szerint azért, mert a…..
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
Ónodi Ádám 2016.01.17 14:43:49
@Bernik: honnan tudod, hogy úgynök volt; nem b @szakodok, komolyan kérdem

amúgy meg a kiutaztatott gyerekek és asszonyok pedofil körökben történő eladása gyanús, kérdés ez ügyben nyomoztak-e valaha, mindenesetre az anyagi eszközeinek komoly voltát megmagyarázná
Tanulástechnika Humán 1. 2016.01.02 21:11:03
Először is egy meghatározás (deffinició): humán alatt első körben olyan tananyagot értek ami sok deffiniciót, felsorolást és tényanyagot tartalmaz. Ez lehetséges, hogy egy tantárgy teljes egészére igaz (tipikusan ilyenek a jogi tárgyak, vagy a bölcsészkariak), de lehet, hogy csak…..
Tanulástechnika Beköszönés 2016.01.02 10:05:28
Sziasztok!   Ez az oldal a különböző típusú tárgyak és tananyagok egyszerű megtanulásáról fog szólni. Alapvetően az egyetemistákat célozza az itt található tartalom, depersze bárkit szivesen látunk legyen akár gimnazista, általános iskolás, vagy épp egy felnőtt aki…..