Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VGX52800

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némafilmben felbukkanó okostelefon, a Marsra teleportált ausztronauták, évszázados álmot alvó üldözöttek: a történelemben rendszeresen felbukkannak olyan személyek, akik nem illenek bele a saját korukba. Sorozatunk ötödik része ezúttal róluk, a leghíresebb időutazókról szól.…..
VGX52800 2015.03.08 09:43:42
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Igen, amit a NASA oldalakon olvasok, és az Opportunity szonda méréseiből lehet tudni azt komolyan gondolom. Nyilván a 2. esetnél a pali a 11 éve felkapott marskutatás témára pattant elő 15 perc hírnévért a baromságaival, ha már 40 évvel ezelőtt az asztrofizika és spec relativitáselmélet órákról lemaradt... Korábbi kommentelő egy megjegyzésére reagáltam a pontosság kedvéért, mivel ennél többet ehhez a cikkhez nem lehet hozzászólni érdemben. Tisztelettel, VGX
A hőmérsékleti adatok manipulálása a történelem egyik legnagyobb tudományos botránya lehet.  A legfrissebb adatok szerint a sarkvidéki jégtakaró eltűnése nem a megállíthatatlan globális felmelegedés következménye – írja a The Telegraph. A globális felmelegedést…..