Regisztráció Blogot indítok
Adatok
új élet kezdetén

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán Vezér retteg 2015.10.31 12:05:38
Fénylő Csillagunk misét celebrált a minap híveinek. Ők meg ültek ott Batthyány körös professzorostól, itták szavait meg tátott szájjal csodálkoztak az elméjét gyötrő látomások kivetítésén. A főni formában volt, naná, nehéz annak ellenállni, mikor a hallgatóság…..
Kedves asszonyom! A minap meglepődéssel olvastam országunkat érintő kritikáit. Nem csodálom, hogy a Királyi Központi Hírszolgálat nem számolt be róla, szerintem tartottak egy nemzeti irritációhullám kitörésétől. Én óvatlan és kíváncsi voltam, ám olvasva az Ön gondolatait…..
új élet kezdetén 2015.10.31 08:36:41
@Imola Helyesi: De a masik p'oduce' kell nekunk, ugye???
Igencsak kalandos útra indulunk ma (noha a szerző, Liza szerint nem kalandot keresni indultak el), amiben lesz majd Kanári-szigetek, Thaiföld és láthattok majd nepáli képeket is. Vágjunk is bele! (fotó: Liza / vegtelentalan.wordpress.com) „Nem azért hagytuk el Magyarországot, mert…..
Ti is többen megosztották itt, a blogon a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján készült felmérést, ami szerint tovább gyorsul a határátkelés Magyarországról, tavaly például már közel másfélszer annyian hagyták el az országot, mint egy évvel korábban. Tudom, nem…..
új élet kezdetén 2015.04.09 09:44:21
@maxval bircaman szerkesztő: ujabb sktulya: ' vagy mindent istenítenek (mint az átlag ballib kommentelő)'. Szerintem valtoztass Nicket: pl. Hozzaszolasgeneratot/kihuzom a gyufat/bicskanyigato/vigyazat,jovok, stb.
A mai poszt szerzőjét aligha kell bemutatni a blog rendszeres olvasóinak, P. Elliot ugyanis a csapat aktív kommentelő tagja és most végre megírta, milyen volt Amerika a 70-es években, hogyan nevelték a gyerekeket, milyenek voltak az ünnepek. (A kép illusztráció) „Elgondolkodtam,…..
új élet kezdetén 2015.04.02 22:49:28
@**mimi**: roviden annyi, ketto jogaszgyerek elindul szep hazambul, mert itt ugy sincs lehetoseged, Ha nincs keresztapad...nem keserges ez, csak kopogo szavak. Ugy tudom a te gyereked is jogot tanul, ugye?
A mai blogajánló részint nagyon személyes, részint nagyon aktuális lesz. Az egyikben szó lesz egy fiatal család számára a lehetséges legnagyobb örömhírről, aztán lesz szó inetrkulturális bevásárlásról, és nem maradhat el egy igen aktuális téma, az óraátállítás…..
új élet kezdetén 2015.03.29 21:46:14
@Zoole[uk]: Zoole, ti Lutonhoz kozel laktok, ugye? Fiam most koltozik Farley hillbe.
Nem minden ország akarja kiátkozni a határátkelőit, akad olyan is, ahol állami programokkal készítik fel őket arra, milyen is az élet külföldön és hogyan kell minél könnyebben beilleszkedni. Pedig ez az ország Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő gazdaságával dicsekedhet. (fotó:…..
új élet kezdetén 2015.03.21 08:23:55
@maxval bircaman szerkesztő: hat akkor es Ist egal Mao: átlagfizetés 80-90 ezer Ft, ami jónak számít, más szektorokban -kozmunka- az átlagfizetés alig 30-40 ezer. Ezt is elertuk, Mao. Jobban teljesit!
Határátkelő Londonban landoltunk 2015.03.13 06:47:00
Aki szokta olvasni a posztokon kívül a kommenteket is, az alighanem átérzi, miért különleges a mai poszt. Szerzője ugyanis puhacica, akinek össznépileg szurkoltunk és szurkolunk itt a határátkeléséhez. Most megírta és képekkel is illusztrálta az elindulást és a megérkezést,…..
új élet kezdetén 2015.03.14 09:35:25
@morsels: Draga Morsels, kemeny vagy, bar ez csak a megkovesedett pancel (?). De: egy kedves poszthoz alig illet a fiatalok szonyegbombazasa.
Ha nincs Max, te helyettesited pepitaban. Fogadjunk, a fiaddal maskepp megy ez): esetleg ffiklimax lehet meg...
új élet kezdetén 2015.03.17 06:51:41