Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt a 2014-es országgyűlési választást követően sem…..
Ha viszont megbüntettek, és alá is írod a helyszíni bírságot, azzal elismered, hogy elkövetted a szabálysértést; ezután már nincs is jogod fellebbezni ellene. Ha van rá bizonyítékod, hogy nem követted el azt, amivel vádolnak, semmiképpen ne írd alá. Ilyenkor feljelentést…..
Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok 2015.03.03 12:50:15
Nem annyira, mint amennyire hajlamosak vagyunk gondolni. Legalábbis a Cato intézet adatai szerint a középmezőnyben vagyunk, megelőzve a horvátokat, az olaszokat, a szlovákokat, a lengyeleket is. Ilyet azért Magyarországon nem látni (fotó: Wikipédia) Venezuela vezeti a világ…..
Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok 2015.03.02 16:05:29
@♔bаtyu♔: pedig pár hónapja egy hasonló listára verted magad hogy márpedig magyarország jobban teljesít mint a környező országok :D

De hát a hozzátok hasonlóknak gyorsan változik a véleménye. 88-ban még áhitattal csápol a május 1.-i ünnepen. Aztán habzó szájjal komcsizik, majd szavaz a D209-re majd szavaz újra vektorra aki felélesztette benne a 80-as évekbeli nosztalgiát, miközben ironikus módon komcsizik :D
Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok 2015.03.02 16:07:54
@Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok: bocs, hozzánk hasonlóknak, én is olyan vagyok mint batyu, beszélő majom, és a többiek.
Gerincelen szar ember vagyok FIDESZes vagyok 2015.03.03 11:53:24
@♔bаtyu♔: a magunkfajtának nem ciki hogy pár évenként 180 fokot fordul a véleményünk, mert nincs gerincünk. Akiknek viszont van, azok szokták tartani magukat az elveikhez.
Az MSZMP pedig létezik, a mi kedves pártunkban a FIDESZ-ben tovább él, de az mszp-nek is jutott pár régi elvtárs.
Borisz volt az orosz politikai élet utolsó romantikusa.  Egyszerűen csak jó ember, aki elmulasztotta hogy megtanuljon hazudni, lopni, és képet mutatni. A hivatalos orosz mediapropagandától messze eltérő kép az ellenzék egyik vezéréről.  Borisz Nyemcov azzal lett politikus, hogy…..
A Fidesz, Putyin látogatása során megtagadta ’56 szellemiségét, és azóta ’48-ét is. Az illiberális állam, amely nem hisz az egyenlőségben minden polgári, magyar törekvést megkérdőjelez, ami az elmúlt 200 évben érvényes volt! Orbán Viktor hitet tett az illiberális…..