Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BC330

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tisztaság és a lelkiismeretesség méreg mindenféle erotika számára. - mondja Volkmar Sigusch, az egyik leghíresebb szexkutató a világon.  Egy másik szexkutató, Woody Allen szerint pedig a szex mocskos dolog, de persze csak akkor, ha jól csinálják. Most már csak azt kéne…..
BC330 2015.10.18 19:07:04
@Víz Ivó: Az jutott még eszembe, hogy miért is nem mernek a nők irányítani egyértelműen kimutatni, mit is szeretnének? Ehhez ugyanolyan bizalom kell, amiről fentebb beszéltem. Hogy ne az agyuk kérje, hanem az ösztönük fejezze ki - mindegy, hogyan. Minden gond nélkül kimondom, megmutatom neki, mit szeretnék, egyszerűen azért, mert vele lehet.
Néha úgy érzem, kissé össze van mosva a csúnya beszéd és a "mocskosság". Szerintem ez egyáltalán nem függ össze. Obszcén szavak nélkül is bele lehet pirulni ebbe-abba, ha igazán jól esik. Számomra ez abszolút pozitv jelző.
BC330 2015.10.18 21:23:58
@keroll: Persze, nyilván ez létező dolog. De nekem egyszerűen csak nem volt szerencsém. A képesség és a vágy bennem volt, egyszerűen nem volt kivel megélnem.
BC330 2015.10.19 11:12:45
@Víz Ivó:Nyugodtan kötekedhetsz, nem zavar, nyilván máshogy látod Te és máshogy én.
Ahogy életem folyamán találkoztam emberekkel, akik rövidebb-hosszabb időre a társamul szegődtek, úgy gyűltek a tapasztalataim. Mindig egyre többet tudtam (tudok), jó esetben mind magamról, mind a világról.
Nem tudnék hosszú-hosszú listát felsorolni, hogy milyen rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, de ami volt, arról azt éreztem, nekem elég. Egy fejlődési folyamat volt ez, úgy érzem, egyre feljebb jutottam. Nem képzeltem el sose magamnak egy álom férfit, tökéletes lelki-, testi- képességekkel, meg tudtam (tudom) találni a jót az életemben, úgy, ahogy éppen volt.
Aztán találkoztam vele és valahogy miden összejött. Amiről te írsz (egészséges, normális, természetes, mindennapi módon) az az átlag - nekem. Ahogy éltem. De aztán volt ez a találkozás és hirtelen nagyon magasra került a léc. Nekem - hiszen mindenkinek máshol, van a határ. Mert úgy működik, ahogy nekem a legjobb (és ezáltan azt remélem, neki is, mert persze, ez kétoldalú dolog).
Nem önmagam vagyok a virtuális világom középpontja, hanem ketten vagyunk benne. Ez a dolog boldoggá tesz és sok mindent megtanulok magamról általa.
Ha nem lenne, persze akkor sem mennék a Dunának, de rettentően sajnálnám és abban nem vagyok biztos, hogy találnék-e valaha is olyat, akivel ez ugyanolyan jó lehetne. Tudom, hogy minden és mindenki egyedi és nem szabad egymáshoz hasonlítgatni, de ez óhatatlan. Szerintem nagy szerelemből nincs sok, megkockáztatom, talán csak egy, de ettől természetesen még lehetnek megélt kisebb örömök, de azt magamban akkor is tudnám, hogy ez nem ugyanaz. Van, akinek nincs szüksége ehhez a szerelemre, ami rendben is van, de az nem én vagyok.