Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszalosani

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mivel tudnám felgyorsítani a dolgokat, sem ismerősöm, sem rokonom nincs az egészségügyből, ráadásul pénzzel sem áll módomban kicsit motiválni, mert sajnos nagyon kevés van belőle. Kedves blog! Nagyon el vagyok keseredve a nagymamám miatt, közben pedig dühös is…..
aszalosani 2015.04.23 22:48:11
@asztalosani: ostoba csúsztatásra vagy csak képes. Azt írta: "EGÉSZSÉGES VAGYOK"
Én örülök ennek, és további jó egészséget kívánok.

Persze, te annak örülnél, ha nem gyógyult volna meg, mint ahogy másnak is azt kívántad, hogy legyen rákos.
Nincs helyed a normális érzésű emberek között.
aszalosani 2015.04.24 11:14:25
@mnika88:
Igen, szó szerint azt írta, hogy egészséges, becopyzom:

"Cselovszki György
Három éve járom a kórházakat, 5 műtét, két kemoterápia, 35 sugárkezelés. Mindenütt a körülményekhez képest maximálisan jó kezelés, felkészül, nagy tudású orvosok, nővérek, ápoló személyzet. Nem mondom, luxus az nem volt, de nem is vártam. Viszont még itt vagyok, vissza adtak a családomnak, egészséges vagyok. Aki egy rossz szót is szól az egészségügyre, az nincs tisztában azzal, hogy az orvosok, ápolók micsoda sziszifuszi munkát végeznek a mi érdekünkben. Uff, beszéltem!
Like · Reply · 5 · 2015. április 7. 17:3"

Nem mondhatok mást most sem, mint azt, hogy ismeretlenül is őszintén örülök, hogy meggyógyult, és további jó egészséget kívánok Neki.
Aki erre úgy reagál, hogy "legyél rákos", az tényleg beteg.
Szomorú vagyok és csalódott...Tényleg nem értem. A kikötözéses módszer mióta megengedett? Tisztelt Mindenki, újabb orosházi story..újabb kikötözéssel! Szomorú vagyok és csalódott... Tényleg nem értem. A kikötözéses módszer mióta megengedett? Szeretném megtalálni az…..
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
Az egészségügyi alkalmazottak nincsenek a végletekig leterhelve, minden rendelő olyan, mint egy szállodai recepció, mindenki türelmes és kedves. Nekem egy kis hasi görccsel 3 napot kellett kórházban maradnom Bajorországban és nemrég némi telefonálgatás után másnapra kaptam…..
aszalosani 2015.04.26 11:58:54
@asztalosani:
"remélem... meghal a gyereked, apád, anyád, vagy a pasid."
Egyszer már egy hasonló, bár kevésbé embertelen hozzászólásod kapcsán kérdeztem tőled, hogy "van ennél lejjebb?". Akkor nem válaszoltál, de most megadtad a választ. Igen, van, de az már a feneketlen mélységnek is a legalja. Ennél nincs lejjebb.
Aki más gyermekének, szüleinek a halálát kivánja, az nem ember.
Nincs helye az emberek közösségében.

Minden jóérzésű blog olvasónak(kommentelőnek) javaslom, hogy innentől bojkottáljuk ezt a férget.
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
Közlik velem, hogy potenciálisan HIV pozitív vagyok, üljek a seggemen még 2 hónapig, majd utána vesznek vért és ellenőrzik. A minimum lenne, hogy ilyenkor felajánlanak egy azonnali újabb tesztet. Jó estét, az alábbi történetet szeretném elküldeni. Kérem, hogy csak a monogramom…..
aszalosani 2015.04.10 20:00:01
Csak megerősíteni tudom, amit @ciambumbum: ,@Zsíros Bödön: @Panda Király: és főleg @Paclitaxel: írt.
Az OVSZ korrektül járt el, ez a módja a HIV pozitiv donorok kiszűrésének.
Egyébként az is fontos, amire @qbr: hívta fel a figyelmet: A HIV fertőzésből ma már nem alakul ki AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes) betegség . Feltéve, hogy időben kiszűrik. Sok veszélyeztetett fiatal (drogosok, homosexuálisok, promiscuitásban élők) ezért is jár véradásra. Magyarországon a társadalom biztosítás lehetővé teszi, hogy ingyen jussanak hozzá a kezeléshez (évente több millió forint értékű gyógyszerek), életük végéig. Úgy tűnik, hogy megfelelő kezelés és ellenőrzés mellett a HIV fertőzés nem rontja érdemben az életkilátásokat, ma már vannak 20-30 éve kezelt tünetmentes HIV fertőzöttek.
A legtöbb orvos sajnos az állam hóhérja. Nyilván vannak kivételek, becsüljétek meg! Tisztelt Praxis és olvasók! Apámmal a történtek előtt 6 évig nem beszéltem, édesanyám tartotta a kapcsolatot vele, egy faluban élnek. Édesapám bekerült a ceglédi kórház belgyógyászatára,…..
aszalosani 2015.04.08 17:18:32
@asztalosani: Miért is baj az, ha valaki jó egészséget kíván egy gyógyulóban levő rákbetegnek?
Benned tényleg nincs semmi emberi érzés (a rosszindulaton kívül)?
aszalosani 2015.04.08 22:37:04
@asztalosani:
"vissza adtak a családomnak, egészséges vagyok." Ezt írja Cselovszki György!
Örülök, hogy meggyógyult, és én is további jó egészséget kívánok Neki.
aszalosani 2015.04.07 17:02:21
@EZAZ: "orvosok pedig - ha van kedvük - bogarásszák ki belőle"

Ebből nincs mit kibogarászni. Primitív, értelmetlen hablaty, semmi rendszer nincs benne, hacsak a gyűlölködést nem tekintjük annak.
A bivaly-egészségű apja pedig, akit 6 éve nem látott, minden bizonnyal az alkoholizmusával összefüggésben derivált.
Az elégedetlenség, párosítva a híresen alacsony fizetéssel, a nagy szakmai felelősséggel, az OMSZ vezetőségének morált romboló intézkedéseivel, kipusztítják az önbecsülést és a munka iránt érzett bármilyen szeretetet. Tisztelt Praxis!   Levelemmel a korábbi, "Trágár,…..
Praxis Vészhelyzet a váróban 2015.03.14 07:56:24
Az orrom előtt zajlott, hogy egy ember meghalt és egy másik ember újraélesztette, és úgy érzem, kell írni erről az oldalról is. Tisztelt Praxis blog!   Az alábbi eset nem velem történt meg, de az "orrom előtt", ma, Kisteleken. Annyira felkavaró és lelkesítő is volt egyben,…..
aszalosani 2015.03.14 19:14:37
@megvalaszolok: Nekem van egy tippem. Régi szakma, mondhatnók úgy is, hogy a legősibb...
Az  orvos ordítozása miatt a gyerek elkezdett sírni, én pedig egyáltalán nem tudtam jól kezelni a helyzetet, mert egyszerre csitítani egy 5 évest és kikérni magadnak a stílust az orvosnál, eléggé megoldhatatlan feladat. Kedves Praxis! Édesanyaként számomra a kisfiam a…..
Praxis Meg fog halni a kisfiam? 2015.03.02 09:27:41
A daganat nagyon rossz helyen van. Nem valószínű, hogy műthető és elég nagy is. De mindenképp meg kell operálni, mert különben belehal. 6 éves fiacskám december 30-án felébredt, majd mikor jött a reggeli pusziért megláttam a nyakacskáján, a pocakján és a hátán pici hólyagos…..
aszalosani 2015.03.03 10:56:57
@forrimi: A saját hülyeséged miatt miért az orvost hibáztatod?? Azt írod, hogy a maszekdokinak "azonnal jobb anamnézise volt". Egyéves gyerek anamnézisét az orvos csak a szülő elmondása alapján tudja felvenni. Csak azért lehetett jobb anamnézise azonnal a magánorvosnak, mert neki elmondtad, az államinak meg nem!
Elég nagy marha vagy, már megbocsáss, ha olyan a hozzáállásod, hogy dafke kib@szok az orvossal, nem mondom el neki, hogy mit tapasztaltam a gyereknél.
Amúgy hiába hablatyolsz biztosításról, nyugaton vagy az USA-ban az ilyen ordítozó bunkókat páros lábbal rúgják ki a francba, az UH-ra meg várhat fél évet is.
aszalosani 2015.03.03 11:08:12
@forrimi: De qrva okos vagy! Csak vigyázz, szét ne durranjon a fejed!
A szakmai protokollt nem megcsinálni kell, hanem betartani!
Azt se tudod mit beszélsz, csak ontod magadból a hülyeséget. Na felejts el, társalogj a magadfajtával!
Betegszállító már nincs. este lévén, úgyhogy kiülhet a folyosóra és megvárhatja a reggelt, vagy akár haza is gyalogolhat. Tanyán lakom Bács megyében. A legközelebbi település 5 km, ahol van orvos, meg ügyelet. Itt felénk, mivel szórvány tanyák vannak, kell a jármű, mert ha…..
aszalosani 2015.03.01 15:43:33
@estónia: " magasan tettek munkatársuk a beküldő ügyeletes orvos véleményére "

A beküldő orvos beküldi, az SBO-s pedig eldönti, hogy kórházban kell-e maradnia. A posztban úgy döntött (helyesen), hogy nem. A beküldő orvos nem mondhat olyant (a mentős pláne nem!), hogy néhány napig benn fog maradni.
aszalosani 2015.03.02 10:01:13
@zünüke: ""két nap múlva ugyanúgy elvitte a mentő most is kórházban van"

-Ezek szerint csak átmenetileg lett jobban.Lehet még is csak bent kellett volna tartani egy pár napig? Igaza lett a mentősnek,csak két részletben. "

Az a tény, hogy most felvételre került a néni, nem feltétlenül jelenti azt, hogy 2 nappal azelőtt is fel kellett volna venni.