Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBenji

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb lehúzós helyeket detektáltak olvasóink. A Liszt Ferenc téri Fresco és a XVI. kerületi Kis Tirol sem bízta a véletlenre a csütörtöki forgalmat, és ha nem is a Rolling Rock szintjén, de igyekeztek maximalizálni a profitot: Barátaimmal ellátogattunk a Fresco étterembe a Liszt…..
BBenji 2008.02.10 01:32:06
A Kis Tirol tulajdonosaira nem tudok megfelelő jelzőt találni. Van egy kis történetem velük.

Mikor készen lett a az étterem megkerestek, hogy készítsek nekik weblapot (kirowski ajánlott engem). Már az elején olyan apró nehézségek történtek, hogy elfelejtették az első megbeszélés időpontját (volt kedvem 1.5 órát a minuszban bkvzni). Mikor készen lett a design természetesen elküldtem nekik, amire válasz nem érkezett. Minden nap hívni kellett őket, hogy ugyan nézzék már meg, de a tipikus hazai 40-es nő étterem tulajdonosnak egy szakadt freemail-es címe volt és semmit nem értett a géphez. Valami másik híresen nagy vezető végre meg tudta nyitni a grafikát. A válasz az volt "tökéletes, folytassuk a munkát". Ekkor én el is küldtem nekik a megállapodásunk szerinti első számlát. Teltek a napok, majd a hetek (semmi válasz), de én pedig voltam olyan naív hogy leprogramoztam az oldalt. Készen lett a lap és minden nap próbáltam hívni őket, de semmiféle választ nem kaptam. Valami önjelölt kisfőnök nő, akinek a hangja olyan mint az oroszláné folyamatosan hazudott nekem, hogy miért nem tudok beszélni a főnökkel.

A családról már nem is akarok beszélni. A másik önjelölt nagy vezető az éppen diplomázott gyerek, aki az a típus, hogy "rendeljünk már 10 milláért 5 literes terepjárót USA-ból, mert az a menő".
Az étteremben történt második megbeszélésünk alkalmával volt szerencsém megismerni a legkisebb trónörököst, aki éppen egyest kapott az iskolában informatikából és az amúgy is meglehetősen túlsúlyos gyerek ennek örömére egy kisebb adag élelmet kultúráltan elfogyasztott.

A mostani oldal leosztása és alap koncepciója egy az egyben az én grafikámra hasonlít, de nem szeretnék véleményt alkotni a mostani oldal színvonaláról, mert abban nem lenne köszönet.

Azért azt még megnézem majd, hogy a tőlük kapott helyesírási hibáktól hemzsegő szöveget kijavították-e.

Az első kommentem volt a blogba :)