Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ripsie

123 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egyik olvasóm kérésére a korrektorokat fogjuk kitárgyalni. Biztos te is sokat hallottál már róluk, és lehet használod is őket. Én nagyon szeretem sminkeléskor használni, ha fáradtabb, nyúzottabb a bőröm, és az alapozó esetleg nem elég az egységes sminkalapom megteremtésében. Tehát, ha minimális a…..
Ma a bőrünk szépségének, épségének védelme kerül a főszerepbe. Megismerkedhetsz Tamival, akivel többször fogsz még találkozni a bejegyzéseim során. Kovács Tamara nagyon kedves ismerősöm, barátnőm! Sminkes és kozmetikus is egyszerre. Megtalálod őt Szegeden, a Stella szalonban.     Első témánk…..
LifeTILT Welcome to Budapest 2011.06.14 21:00:00
Kár lenne tagadni, jó pár ezer kalóriát elhoztam Barcelonából ami tökéletesen megerősíti azt a tényt, amit a még van 20 napod c. bejegyzésben leírtam, azaz a nyár alkalmatlan bármiféle komoly életmód változtató program végig csinálására. Fossá dolgozza magát…..
Tudom, ezek a dolgok apróságnak tűnhetnek, de valamiért mégis van jelentőségük. Azzal, hogy egy másfajta kultúrába, másfajta szabályok közé kerültem, fel kellett adnom bizonyos dolgokat, még ha most konkrétan formális jellegűekről van is szó, mégis okoznak némi…..
A soproni háziorvosom szerint megbolondultam. :( Mostanában fura gyomorpanaszaim vannak, ezért írtam neki egy emailt. Nem kapkodta el a dolgot, de ma végre válaszolt. Ezt írta: Kedves Katalin!Panasza alapján ezoterikusan valamit nem vesz be a gyomra. Ezért van a…..
 Velem mostanság minden oké, talán egy kicsit fáradt vagyok. De inkább ez, mint az unalom. Volt ma egy érdekes sztori, ami annyira nem hagy nyugodni, hogy hosszú idő után ismét rávettem magam a blogírásra. Durva, hogy mennyire másképp élnek és gondolkoznak itt az emberek,…..
Ahogy azt tegnap igertem, keszitettem par kepet az oranjeoruletrol, ami jelenleg Hollandiaban uralkodik. Termeszetesen altalanositani ebben az esetben sem szerencses, hiszen nem minden haz all talpig narancssargaban, de azert megis eleg sokat latni beloluk errefele. Egyes utcakat teljes egeszeben…..
Egy kedves olvasónktól kaptuk az alábbi gyöngyszemet, amely ugyan nem a hivatalos Oranje induló, ám annál szórakoztatóbb. Amennyiben találtál valami érdekest, vagy hasznosat kedvenceinkkel kapcsolatban, a narancsosok@gmail.com címre küldheted.   ..
Márpedig errefelé most zajlik rendesen. :) Az új meló nagyon bejön, a kollégák másfél hónap után is pont olyan kedvesnek tűnnek, mint az első nap, egyre több dolgot bíznak rám, sőt saját projektem is lesz. A hotelben januárban nem sok munka volt, de februártól hirtelen nagyon…..
Hétfőn reggel, az első napomon, a HR-esnél kellett jelentkeznem. Levitt a közvetlen kollégákhoz, és ott is hagyott a közvetlen felettesnél, Thorstennél. Aki rögtön lepasszolt, amint lehetett. :) De szerencsére jó helyre kerültem, Nadine-hoz. Egyelőre az volt a dolgom, hogy…..
Girls just wanna have fun Köln 2010.01.02 15:29:00
Nem igazán ünnepeltem meg a Karácsonyt, mert folyton dolgoztam, de volt egy igazán szép napom Kölnben. Miklásnak élnek ott rokonai, és megbeszéltük, hogy kimegyünk az ünnepi vásárba. Délelőtt 10 körül értem oda (100 km innen), és rögtön nagyon kedvesen fogadtak. Kényelmesen…..
Többen kérdeztétek emailben, hogy milyen cég is ez, és pontosan mit fogok csinálni. Ez egy nemzetközi cég, vitaminkészítményeket fejleszt ki, gyárt és árul. Az alapító-tulajdonos egy német, de a cég központja itt van Hollandiában (jogi vagy adózási okokból), a…..
Varánusz Nyelv csapás 2009.12.24 10:00:00
Ezt Gladia túrta én csak transzportálom ide. Akinek ősöreg kuncogjon, akinek új kacagjon ;-) ...én végigröhögtem ;-D ..
Nem mentegetózöm amiért nem írtam, nem sok minden történt. Hol irtó sok meló volt, hol meg semmi. Eléggé hervasztó volt, amikor csak 15 órányi munkát kaptam, és ezt kompenzálandó máskor meg mindent bevállaltam, ami adódott. Ezen a héten például 6 esti és 2 reggeli műszakom…..
Jövő héten megkapom a holland jogsit!!! Kiadják, pedig a régi magyar jogsira igényeltem. Azzal nem is szabadott volna külföldön vezetnem! :D Múlt héten bementem az önkormányzathoz, beadtam egy fotót, a magyar jogsit, leperkáltam kb 40 eurót és tádáám! Ez is tíz évre szól majd,…..
Rájöttem, hogy a hollandok nem szeretik a D betűt. Egy csomó esetben megfigyelhető, hogy nem teljes értékű szegény. :) 1. Ha szó végén áll, t-nek ejtik. Mintha olyan nehéz lenne kiejteni!2. Szó közepén sokszor j-t mondanak helyette, néha még le is írják. Írásban ezt i-vel…..
"Ha nem figyelsz,édesanyád férjhez ad mire újra hazajössz. :) Lázasan tevékenykedik hogy célba érjen.A kolegám és én is kaptuk már az álldást becsülettel tőle. :) "egyébként imádjuk" Lázasan mesélte hogy levágattad a hajad,és hogy így méginkáb kelendőbb…..
Még egyetemista koromban volt a tévében egy IQ-teszt Vágó István vezetésével. A kérdéseket állítólag a Mensa HungarIQa állította össze. Egy barátnőmmel együtt töltöttük ki a tesztet, mármint külön-külön, de egy szobában ülve. Szinte hihetetlen, de mindketten ugyanannyi…..
Volt egy érdekes eset kb egy-másfél hónapja, csak lusta voltam megírni. Egyik este zárás előtt nem sokkal bejött egy hapsi a szállodába és bátortalan német tudással narancslevet kért. Adtam neki, bár a kolléganőm megjegyezte, hogy ilyenkor már nem kéne, meg hogy enni is akart…..
Girls just wanna have fun Iwiw 2009.10.25 11:59:00
Böngészgettem egy kicsit az iwiwen. Tudom, most már a Facebook a menő, de azt még nem nagyon használom. Regisztráltam, de még nem igazán szántam rá időt, hogy megismerjem. Viszont az iwiwen megnézegettem az ismerősöket. Időnként rámjön ilyen, végigmegyek az ismerősök…..
60 forintért (23 cent) ittam egy kávét a gofrisnál. :)Megnyílt a soproni mélygarázs. Szűk, kicsi, omladozik. Nem csoda, hogy így nincs pofájuk pénzt kérni érte. Viszont én még ingyen sem akarom használni soha többé. :(A kozmetikai termékek legalább annyiba kerülnek itt, mint…..
Bonyolult lesz, készüljetek fel! Régebben Angelique volt a menedzserasszisztens, az unokatestvére Iris pedig közvetlenül utána jött a hierarchiában. Aztán A.-et előléptették menedzserré, amivel a főmenedzsernek és egyben szeretőjének, Johnnak lett a jobbkeze. ;) I. megkapta A.…..
Két olvasnivalót ajánlok, méghozzá vegyes érzelmekkel: http://agymosott.blog.hu/2009/09/21/messzebb_mint_gondolnadEz egy durván jobbos srác blogjából való. Hihetetlen, hogy mik meg nem történnek manapság! Megértem az indulatait, szerencsére én sosem kerültem még olyan nehéz…..
ripsie 2009.09.25 00:40:19
@Tom Bobb: Felesleges itt kiosztani valakit, aki éppen a Te blogod olvasása miatt kezdte kevésbé negatívan értékelni a Magyar Gárdát. És ismerve néhány hasonló gondolkodású ismerősömet, őket is épp erre próbáltam buzdítani. Saját magad használtál a "durván jobbos"-nál sokkal erősebb kifejezést magadra, amit én ismeretlenül nem akartam leírni. Minden jót és nyugodtabb életet kívánok Neked és Cicádnak! Maradjunk ennyiben, nem szándékoztam sem vitapartnered, sem komád lenni.