Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imi60

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.19 12:08:00
Ki az a médiamunkás, aki zéró szakmai tudása ellenére az MTV egyik legjobban kereső állásában van, és éppen készül átvitorlázni egy másikba? Többek között ágyasa volt a köztévé egyik elnökének is, így bárkit ok nélkül, és mindenféle…..
A Művelt Alkoholista Savanyúság 2007.02.18 21:22:00
Azt hallottam, csak ezút jön a tél, a hét vége felé, piha, úgyhogy gyorsan megzenésítem ezt a még december végén eszembe ötlött témát, amely a január–februári tavasz miatt elsikkadt menet közben. Karácsony és újév közt két napot bécseztem, mászkáltunk…..
w Ecce rendőr 2007.02.09 07:00:00
Mindennap látunk rendőrt, olykor beszélünk is velük: merre van az arra, mongyameg. Vagy esetleg ő kezdeményez, hogy jogosítványt, forgalmit. De szoktunk-e velük beszélgetni? Hát naná, hogy nem, pedig a rendőr ugyanolyan fontos ember, mint a tanító vagy az orvos – mentségünkre…..
w Sonderangebot - reloaded 2007.01.24 09:00:00
Címlapon hozza a keddi Blikk a képviselők költségtérítésének ügyét. Felháborító! Arcpirító! - nem fukarkodnak a népharaggal, úgyhogy most már visszavonhatatlanul téma lett belőle. Amit a Blikk ír, az a politika, kérem, sokkal inkább, mint a Népszava meg a Nemzet. Mint…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..
w A bank és a balfasz 2006.11.14 07:16:00
Na jézusmária, véget ér a magyar bankok aranykora. Jön a megszorítás meg a gázár, nem vesznek fel az emberek annyi hitelt, mint eddig. Kár, hogy erre a kényszer, és nem a józan ész készteti őket. Kedves olvasó, eljött az idő a szembenézésre. Lakáshitel oké, jobban megéri,…..