Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babra

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Söndörgő egy kicsit öntörvényű; leginkább arra koncentrálunk, hogy mi öten mit gondolunk, milyen zenét akarunk játszani. - Mi az, amit a Söndörgőről legelőször elmondanál? - Mostanában gyakran hallom a zenekar helyett azt a kifejezést, hogy projekt…”Csinálunk…..
BABRA Veronika blogol 2017.09.12 13:37:49
Szegény blogunk eddig nem sok bejegyzést ért meg, de most, hogy ismét itthon vagyok, a csendet ezennel megtöröm! Elsősorban interjúkat, rövid jegyzeteket, személyes gondolatokat szeretnék megosztani, amelyek mind kapcsolódnak valahogy a Babrához - a zenéről általában, számomra különleges…..
Kedves Világ! Elkészült a Babra honlapja, amit szerintünk érdemes megnézni, mivel továbbvezet olyan felületekre is, ahol már többet is mutatunk magunkról! www.babraband.com Például a youtube csatornánkon két friss videóanyagot is találtok! A forgatás izgalmairól majd…..
BABRA Egy tamburás (s)rác 2015.03.21 18:38:14
Nomen est omen avagy a név végzet…  Hogy miért kezdem ezzel a híres latin közmondással?  Nos, képzeljünk magunk elé egy igazán karakán, izzótekintetű, szép szál fekete legényt, akinek eleganciája és előzékenysége páratlan…akinek alakját körülfonja valami egzotikus,…..
Nem sok délszláv zenét játszó együttes mondhatja el magáról, hogy női bőgőse van...ugye?! Veronika haja szála a napfényes Zala megye idilljében nőtt, növekedett, göndörödött. Pontosan emlékszik arra a zalaegerszegi délutánra, amikor az alig tízéves ő egy…..
Lassan egy éve annak, hogy összesodródtunk az univerzumban mi, akik olyan mások vagyunk, mégis nagyon is jól értjük egymást. A mai a nap fontos. Bizonyítéka barátságnak, önzetlenségnek és annak, hogy tényleg létezik az a bizonyos munka gyümölcse...és itt érik a kezünkben!…..