Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Világipap.hetero

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen csillog a holtversenyben kiharcolt ezüstérem, Cseh László riói teljesítményét mégis kudarcként könyveli el a hazai közvélemény. Ezt az érzetet ő maga is osztja. Sőt, még sugallta is, amidőn mentális okra vezette vissza a balsikert, mondván: „Rám zuhant az ötkarika.” (Facebook.com, augusztus…..
Világipap.hetero 2016.08.13 18:04:33
Zárt körben bontotta ki Baán László az Új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum pályázatára beérkezett munkák díjazottjait tartalmazó borítékot. A nemzetközi zsűri nem adott ki harmadik díjat, ellenben 2-2 második és első díjat oda ítélt. A pályázatra 8 kiemelkedő munkásságú…..
Olvasom, hogy technikailag nemsokára elérhetővé válik, hogy két homoszexuális férfinak legyen "vér szerinti", tehát biológiai gyereke. Az elgondolás szinte adódik az őssejtkutatás eredményeiből, amely által őssejtekből sokféle sejtet tudnak mesterségesen előállítani. Így az…..
Világipap.hetero 2015.02.28 14:47:48
@Brendel Mátyás:
Miféle gondolkodásmód ez, Matyi? Ez az utolsó mondatod utolsó részeleme: "...szerintem elkerülhetetlen lesz a vallások vége." Most őszintén, Matyi: miféle írás ez? És milyen szatócsgondolkodás ez Matyi? Össze-vissza fitogtatsz és egymás után dobálsz mindenféle hülyeségeket! Ezt írod: "Ami a gyerek nemét illeti, két XY-kromoszómás DNS-ből nyilvánvalóan lehet 25 százalék eséllyel lány, 50 százalék eséllyel fiú, és 25 százalék eséllyel egy nem létező, YY nem." Mi van? YY nem? Vagy esetleg a nemigen nem, Matyi? Látom, ez érdekel téged, amikor belépsz magányosan a fürdőszobába. A Semjén csak ürügy volt, igaz? Ahogy odafönt kiadták a parancsot. Bocs idelent. Mi van akkor, ha az a gyerek XXYY lesz? És lőn majd neki egy farka, két kukaca négy cicije,kettő elöl, kettő hátul, ráadásul csak 18 éves korában tudhatja meg az identitását, Matyi? Légy őszinte. Mikor voltál utoljára a spermabankban petézni? Vagy ezek már a New age eredményeid. Matyi! Vagy Mari?