Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csengeri Zoltán

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy a sok ecsetfejű klón közt nem látni egyet sem. Nézzünk néhány lehetséges okot:1.  Nincs kötelező sorkatonaság, avagy az edzetlen margaréták térhódításaNagyon ezen nincs mit magyarázni. Ha a fater otthon hagyott elkanászodni, itt lefaragták a pofád meg az egód, egy társadalmilag majdnem…..
Csengeri Zoltán 2018.07.17 22:29:20
Igyekszem az eddigi tapasztalataim alapján egy áttekintést adni arról, hogyan érdemes ismerkedni online. Milyen fontos pontokig kell eljutni, illetve, hogyan lehet kiszűrni a "zajt". Online kétféle férfi ismerkedik, az egyik kalandot, a másik komoly kapcsolatot keres. Lehetnek átfedések, de…..
Csengeri Zoltán 2017.08.29 18:58:06
"Ha nem rendelkezel ezen tulajdonságokkal, akkor finoman szólva is cseszheted." Na én a cseszhetem kategória vagyok, ezt bizonyítja a tény, hogy 2011 óta egyetlenegy randi nem jött össze nekem online társkereső weboldalról. Hogy miért is? Mert nem vagyok az a nagy dumás. Sőt: a férfiak 90%-a nem az szerintem. Főleg nem ingerszegény környezetben, mint pl. most a gép előtt ülve. Egy buliban, de főleg egy izgalmas kiránduláson megint más a helyzet. Bár a mostani munkámban (jelenlegi "munkakörömnek" is lehetne nevezni, hogy időjárás meghatározással foglalkozok, vagyis hónapokkal, de akár évekkel előre is tudnék időt jósolni.) jól érzem magam (tehát számomra elég érdekes ahhoz, hogy sokat tudjak róla beszélni.), de ez a "molekuláris fizika", és nem az "Éjjel-Nappal Budapest" kategória, szóval a csajokat marhára nem érdekelné. Ez a nagy dumás dolog, hogy tanulható-e? Szerintem ez nagyon alkat kérdése. Hamarabb jön el az az idő, míg...ha nem is leszek Tom Hardy, mert nincs a Földön két egyforma ember, de 2 IFBB fitness versenyt minimum megnyerek a nulla szintről, vagy tanulok ki 3 másik szakmát a mérnök diplomám mellé, vagy kitanulok középhaladóig kb. 6 táncstílust azalatt az idő alatt, amíg a saját szűkszavú stílusom megváltozna...sok-sok év kellene és teljesen más életkörnyezet, mint amilyenben most élek. És amúgy is erősen ellentétes ez az "Add önmagad!" dologgal. Mert az én önmagam az az analitikus, lényegre törő szűkszavú önmagam.
Amúgy egy szót nem írtál a profilfotóról, és azt is hiányolom a blogoldaladon, hogy hová szoktál szórakozni járni, legalábbis példák. Amúgy sok érdekes dolgot olvastam az oldaladon és megfogadom a tanácsaidat.
Csengeri Zoltán 2017.08.29 22:49:41
@Ethan Wolf: Szia! Köszi a válaszodat!
A sportolásról annyit, hogy már több, mint 2 éve nagyon intenzív kondi, meg eljárok salsázni, WCS-elni. Azzal nincs gond, megy. Csak ott a nők nem akarnak velem táncolni és az szerintem nem a dumám miatt. Lehet balszerencse is. Dumám nem azt mondom, hogy nincsen, szerintem közepes. Nem vagyok egy standup comedys. Ha a hangulatom nincs a toppon, akkor a világ dolgairól el lehet velem beszélgetni. Ha a Hold a megfelelő csillagképben jár, akkor vannak spontán vicces beszólásaim is. De több ember előtt (legalább tíz-tizenöt fős közönség előtt) zavarba jövök. A csajok előtt amióta gyúrok, egyre kevésbé, sőt most már szinte egyáltalán nem jövök zavarba, kb. úgy dumálok velük, mint ha haverok lennének. Ez függetlenül attól, hogy 10/10-es, vagy 1/10-es a csaj, azzal nincs gond. biztosan meg lehet engem is szivatni, de pusztán a kinézetétől nem akad meg a szó a számon. Az élet belém nevelte, hogy legyek dörzsölt, ezt az előző munkahelyen még 2015-ben érték el, mert szivattak össze-vissza. Hogy mikkel, azt most ide nem akarom leírni. Nem tudom mi a különbség a "punci vadászat" és a "pár keresés" között.
Régimódi vagyok, és egy emberhez ragaszkodó. Valahogy nálam ez ösztönös. Nem vagyok az a trófeagyűjtő. Ha lenne csaj, de megjelenne egy másik csaj, mondjuk számomra 10/10-es, bennem van az, hogy XY kedves és csíp engem, akkor az ellensúlyozza.
Red pillt szoktam olvasni, látom, hogy milyen szopás ez a mai világ. Én mindenképp úgy érzem, hogy a külsőmön kéne változtatnom. Bár ezt mondták már munkahelyen is. Látják, hogy komoly elme vagyok, de ez kívül nem tükröződik. Ezért vadászok olyan weblapra, hogy "milyen a vonzó férfi külső", az olyan blabla szövegek, hogy a belsőre buknak a lányok már jó régóta nem hiszek, mivel tapasztalom, hogy k...ára nem így van. Különben már 10 éve minimum lenne barátnőm szerintem. Az "add önmagadat" mondjuk sokféle módon lehet értelmezni. Ha a csaj szeret pókerezni, én meg utálok, akkor nem is akarok megtanulni pókerezni, ezért másik csaj kell. Az, hogy edzek, meg ugye legyek vidámabb, és adjak magamra (öltözködésem) ezek a dolgok szerintem az "add önmagadat"-on kívül esnek, mert, ha az élet ezt kívánja, akkor adom a legjobb önmagamat.
  Egyre többször hallani egy érdekes mondatot férfiak szájából: "A nők számára a romantikus filmek olyanok, mint a férfiaknak a pornó". Ez mennyire lehet igaz? Próbáljuk kicsit jobban kifejteni ezt a dolgot. A teljes poszt a lenti "tovább" gombra, vagy a címre kattintva…..
Csengeri Zoltán 2015.02.28 11:09:56
Az a baj, hogy a mai világban a romantikus és a pornófilmek is értelmüket vesztik. A legtöbb pornó szerintem is gusztustalan. A romantikus filmek helyszínei sokszor tengerpartok, meg szép nagy hegyek. Magyarországon nincsenek tengerpartok, a nyaralás meg drága. Szép hegyeinkből is kevés van, de nem is ez a lényeg. Eleve agyon van a cselekmény bonyolítva, és a mai Adobe After Effects korában össze-vissza van sok cselekmény manipulálva, úgy, hogy köze sincs a fizikai valósághoz.
A szerelemhez vezető út viszont egyértelmű, hogy a személyes találkozásban nyilvánul meg, csak az a baj, hogy most már nagyon sokan, főleg a lányok, bele vannak bújva az okostelefonjukba, és azt nyomkorásszák, és szerelmes idézeteket posztolnak ki Facebookra. (buszon ezt látni, ahelyett, hogy ha feljebb tekintenének, lehet, hogy ott lenne az a bizonyos jövendőbeli szerelmük, akiknek még esélyt sem adnak, mert fel se veszik velük a szemkontaktust.) Tehát a saját képzeletbeli világukban élnek, ahelyett, hogy kimozdulnának, eljárnának bulizni, tánciskolába, egyéb ismerkedő helyre. Ami mondjuk ez mellett még az agyamra megy, az a "jógázás", ami ha jól tudom a meditációról szól, tehát mesterségesen belenevelik a nőkbe, hogy "csukd be a szemed, és éld a képzeletbeli világodat, ne foglalkozz a valósággal". (Én szvsz a fizikai valóságon túli világgal ráérek majd a halálom után is foglalkozni.) A férfiak meg tömegével lepik el a társkereső oldalakat - jogosan - mivel máshol nem találkoznak lányokkal, és tömegével írnak nekik. Egy nő, ha mégis megpróbálkozik, kap 100 üzenetet naponta, és azt se tudja kinek válaszoljon. A férfiakba meg mesterségesen belenevelik/próbálják beléjük nevelni, hogy csak a Barbie babák az igazi nők. Így nagyon sok férfi perverz állattá válik, (de messze nem csak a fiatalok körében, hanem pl. sok 40-50-es vén trottyos férfi miért akar dugni 20-as lányokat, amikor a nők körében kb 30-40 körül van egy komolyabb magányosabb réteg, és korban passzolnának is). A férfiak másik csoportjának van a legnehezebb dolga, akik komoly szerelmet akarnak. A komolyabb kapcsolathoz pénz is kell, viszont ott van mindig a bibi, hogy ha van egy nőd, akkor azt akármikor kiszemelheti egy másik pasi is, és akkor már ott van a félelem, hogy a nőd mennyire hűséges, és mennyire rib@nc, mert ha utóbbi, akkor már kár rá pazarolni egy fillért is! Mindkét nem megéri a pénzét. De a legnagyobb gond a technológia fejlődése miatti társadalmi válság, régebben csak-csak eljárkáltak az emberek, manapság már lusta igazából mindkét nem, mert egyszerűbb az ágytól 2 métert megtenni a számítógép, vagy a TV felé, mint feláldozni egy estét arra, hogy fizikailag találkozz, és ismerkedj más emberekkel.