Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltcc

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   A történetem a következő. Futárcégnél dolgoztam, 4 órás bejelentéssel, természetesen napi 14-15 óra munkaidő. A mellettem lévő rakodó nem volt bejelentve, három hete dolgoztunk…..
Tisztelt Mt!   Egy egyéni vállalkozónál helyezkedtem el 2014. 11. 27-től. Heti 20 órás munkaidőre jelentett be határozatlan idejű munkaszerződéssel. A munkahelyem egy vasútállomás WC-je volt, ahol ténylegesen egy hónapban 256 órát dolgoztam megszakítás nélkül, minden nap…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A segítségüket szeretném  kérni. (…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Felmerült egy ilyen munkaügyi helyzet: A…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Néhány dologgal nem vagyok teljesen…..
Kedves Despota!   A minap olvastam itt egy 2009-ből származó történetet, amit az elmesélője négy évvel később osztott meg a közzel.   Ez bátorított arra, hogy megírjam az én történetem, amely ugyan immár hat évvel ezelőtti – szintén 2009-ből –, de unom már, hogy a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Teljesen átalakult a munkaerő-piaci intézményrendszer az elmúlt…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy luxus lakóparkban működő cégnél…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt MT!   F. L. vagyok, 10 éve dolgozom szociális otthonba…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves MHT !   Az alábbiak miatt fordulnék, fordulnánk Önökhöz…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Címzett!   2011 szeptembere óta dolgozom eladóként, illetve…..