Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér B (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Illiberális almafa 2015.03.14 13:56:56
Az utóbbi napok néhány történését egymás mellé rakva, e néhány apró cserépdarabból is jól kirajzolódik a Fidesz-KDNP hatalom vezetőinek sajátos demokrácia-felfogása. Lázár János hiába hivatkozott például nemzetbiztonsági kockázatokra a londoni, svájci és olaszországi,…..
Fehér B (törölt) 2015.03.15 22:19:19
@Traktoros lány: már a kérdés feltevése is rossz sajnos. a polgárok esetleg, ha veszik a fáradságot. ő egyedül biztosan nem.
Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások…..
Fehér B (törölt) 2015.03.15 16:11:41
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Annak is több esélye van a mostani ellenzéknél, de a miénk ennél is jobb lehet:)
Simicska Lajos felvette a kesztyűt. Ez mindenki számára világossá vált, aki hallott a nagyvállalkozó legutóbbi nyilatkozatairól, márpedig erről a hírről nehéz lett volna lemaradni. Eleve látszott, hogy az Orbán–Simicska párharc új minőséget hozott a magyar politikai…..
Fehér B (törölt) 2015.03.11 00:39:38
@Vállalhatatlan fordulat: Maximum annyit érhet el, hogy a Fidesz kicsit visszavesz a tempóból, és összeszorítja a fogait - addig se tesznek tönkre egész iparágakat egy hétvége alatt. De azt nem hiszem, hogy a változást ő, vagy Goodfriend, vagy az RTL, vagy az EU, vagy akárki fogja elhozni. A videóban, amit linkeltem, éppen ezt próbálja valaki elmagyarázni. Ez a mi hazánk, senki nem fogja helyettünk a háborúinkat megvívni.
Kedves Barátaim! Azzal harangoztam be ezt a mai beszédet, hogy ajánlok egy eljárást, amellyel megerősödhetnek, és politikai hatalomra tehetnek szert a mai pártokkal kritikus polgárok. Ezek a honfitársaink többségben vannak a mai Magyarországon, de részint megosztottak, részint…..
Fehér B (törölt) 2015.03.08 02:11:28
@quendelapo: Nem teljesen világos, hogy miről beszélsz, rövidített verzió az előző beszédből is készült. Ha azzal van a gondod, amit a másik srácnak írtam, nos, az sajnos áll.
Fehér B (törölt) 2015.03.08 12:50:32
@quendelapo: Senki nem minősített téged, informáltalak róla. Mi is pontosan tudjuk, hogy nem mindenki néz meg félórás videókat és olvas el több oldalas szövegeket. Ennyire nem érdemes sértődékenynek lenni.
Fehér B (törölt) 2015.03.10 21:16:26
@quendelapo: az a másik fórumozónak szólt, ott is van előtte a neve.
„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a…..
Orbán Viktor megint hülyének nézett bennünket. Bár a politikusainktól tulajdonképpen ezt már megszoktuk, nem ő az első, aki ezt teszi velünk, s bizonyára nem is az utolsó. Elég régen volt már, mégis jól emlékszem még arra, amikor Horn Gyula kijelentette, ami Magyarországon van…..
Fehér B (törölt) 2015.03.07 12:51:26
@MACISAJT: polgári konzervatív párt; te fideszes lennél egyébként?
Fehér B (törölt) 2015.03.07 18:50:34
@MACISAJT: Értem. Tehát most ez az új kommunikáció, mint Horn Gyula idején '98-ban, hogy nincs reális alternatíva:)
Mert ez kérem egy ilyen ország. Itt minden lehetséges, akár csak a mesében. Vannak véletlenek, vannak csodák, van isteni segítség, van független vizsgálat, van mindenkire egyformán vonatkozó ügyészségi nyomozás. Nem véletlenül mondta Orbán egy G Viktor az évi szokásos…..
Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt a 2014-es országgyűlési választást követően sem…..
(A mai Fővám téri beszédem) Barátaim! Nagyon sok dolgunk van. Nehéz lenne sorrendet felállítani közöttük, de előbb-utóbb szembe kell néznünk valamennyi tennivalónkkal, hiába odázzuk őket. Eljött az idő! Először is tudnunk kell hova tartunk, mivé akarunk válni. Kerítsünk…..
Fehér B (törölt) 2015.02.28 21:07:20
@eurosceptic: Nyugat=intézményrendszer. Szabadság, demokrácia, szabad sajtó (legalább a politikától független, nem félő), közhatalom ellenőrizhetősége, transzparencia, és mindenek felett: a magántulajdon sérthetetlensége. A gazdasági kapcsolatok a kelettel ebbe bőségesen beleférnek, amennyiben nem kéri cserébe a politikai mintái átvételét. Szerintem.
Fehér B (törölt) 2015.02.28 22:15:34
@eurosceptic: A felsorolt országok valamennyi tagja része az Európai Gazdasági Térségnek. Az említettek komparatív előnye nem az EU-tól való távolságtartásból, hanem az oktatási rendszerből, a versenyképes árukból és szolgáltatásokból, Norvégiái pluszban a mérhetetlen mennyiségű olajból származik. Egyébént EU-szkeptikusság idején én mindig az ír, a balti, akár a lengyel vagy a szlovák példát hozom. A magyar politikában ugyanis mindig széljárás kérdése, hogy éppen jó-e az EU-tagság, vagy rossz (lásd még Gyurcsányék alatt a fidesztől: "bezzeg az észtek"). End of story.
Fehér B (törölt) 2015.02.28 22:18:20
Értelmiségi asztaltársaságokban beszédtéma a G. Fodor Gábor körüli botrány. Néhány napja e rovatban magam is írtam arról, hogy a Századvég nevű kormány közeli kutatóintézet stratégiai igazgatója interjút adott a Magyar Narancsnak. Sok egyéb mellett kifejtette, hogy Orbán…..
Fehér B (törölt) 2015.02.27 23:16:16
@Szélmalomharcos: Egy pártra hívtam fel a figyelmet, amelynek tagja vagyok. Semmilyen civilséget nem képviselek és nem is állítanám ezt. De köszönöm, hogy felhívod rá a figyelmem, ezek szerint így hangozhat. Majd figyelek rá. Gondolkodni viszont lehet éppenséggel egy párttal együtt is.
Lett volna miről beszélnie Orbán Viktornak. A jelentős népszerűség-csökkenés, a Veszprémben elbukott kétharmados többség, Simicska Lajos magánháborúja, a külpolitikai elszigeteltség és a párt belső repedései mind-mind alkalmat adtak volna a bátor szembenézésre. Aztán nem…..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
Fehér B (törölt) 2015.02.27 20:20:41
Bocs a zavarásért, hátha valaki van és olvassa.

hafr.blog.hu/2015/02/26/erositsuk_a_passziv_ellenallast_a_ner-rel_szemben

Várunk mindenkit holnap a Fővám téren 4-kor, ha se balról, se jobbról nem kér OV ellenzékéből, viszont szeretne jobbat, polgáribbat, értelmesebbet.

Köszi, FB