Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csalánka

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Főúr, tűnés! 2008.09.17 16:30:00
Zsebtévé, gengszterek, retró krimi és egy csomó doku. A mai felhozatal sem rossz, lehet csipegetni. Gyorsan felmondjuk a sorozatokat, aztán rátérünk a többire. Dr. Ház (TV2, 21:15), ugyanitt Házdoki után rögtön Szülfel (TV2, 22:15), és nem is kell elkapcsolni, mert utána meg Eureka…..
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..
Kedves Zenekedvelő Barátom!Örülök, hogy rábukkantál az oldalamra! Igyekszem egy elég széles zenei skáláról összeszedni az átalam jónak tartott zenéket, klippeket! Persze várom a kéréseket is, biztos vagyok benne, hogy Neked is van kedvenced, amit esetleg szeretnél itt látni!Az…..
  Hát ez is megvolt.Lement A Társulat első tétre (?) menő fordulója, ahol több könny volt, mint az összes Megasztárban együttvéve, és ehhez már tudni kell valamit a királyi tévének. Legalábbis ennyi ripacsot (közöttük végzett színészek, oh God) ritkán lehet egy (élő)…..
Csalánka megmondja a derekam... 2008.02.12 20:50:55
még mindig fáj. bár egyesek szerint ez 3 nap alatt némi vénásan beadott szteroid injekcióval (ami így családalapítás előtt kifejezetten ajánlott nőknek) elmúlt volna...egyelőre 1 kg kenyér áthelyezése az asztal két pontja között is megerőltető....
Csalánka megmondja tegnap 2008.02.12 20:47:33
mikor épp kezdtem elfelejteni, hol is élek, az RTL rendkívüli híradóban tudósított a Kossuth térről, ahol ismét tüntettek és nem járt a 2-es villamos.néztem az arcokat, és csak az jutott eszembe, hogy akik ott ordítoztak a hidegben, vajon életükben egyetlen törvényt is…..
amelyben a legszebb az volt, hogy az MTV stylist szakemberének sikerült az ország egyik legvékonyabb bemondónőjére olyan ruhát adni, amelyben az érintett hölgynek a hóna alá is nőttek mellei... pedig ahhoz jócskán kell túlsúly.. de úgy látszik, egy ügyetlen stylist is elég…..
Csalánka megmondja eurovízió 2008.02.10 19:59:00
vagy valami hasonló. ha már zene. most mindenki kiborult, hogy miért közepesen vacak zenék közepesen vacak versenyét nézhette az ország szerencsétlenebbik fele (mint én, aki betegen megfogadtam, hogy soha többé nem nézek televíziót :)) péntek este.csak egyetlen kérdésem van: mi a…..
Csalánka megmondja azt mondják 2008.02.10 19:50:19
aki blogot ír, annak illik naponta belekiáltani valamit a nagyvilágba.de ma a tavaszi napsütésben kifejezetten lusta voltam (valamint beteg, de remélem ez a magándrámám utolsó felvonása) - és egész nap zenét hallgattam.találtam egy nagyon jó blogot: jozenek.blog.hu kedves…..
Na hát itt én erősen jobb klippre emlékeztem! Na mindegy, a zene azért maximálisan kárpótol! ..
Jó zenék OMD - Pandora's Box 2008.02.10 18:36:47
Csalánka kifinomult ízlésvilágáról tesz tanúbizonyságot ez a szám, ugyanis ő kérte, hogy rakjam fel az oldalra! Jó szórakozást hozzá! ..
Csalánka 2008.02.10 19:39:33
Csalánka megmondja hurrá 2008.02.09 21:15:00
végre van saját blogom. sosem gondoltam, hogy az elektronikus naplóírás mezejére lépek, de mindenki azt mondta, hogy írnom kéne.. túl direkt műfaj. a szó elszáll, az írás marad (ha van a közeledben egy papírdarab.. na jó, retro reklámból egyelőre ennyi elég).megpróbálom,…..