Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katácska3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Katácska3 2015.02.27 17:03:51
@Montezuma13: Hát nehéz köztük választani azt tény, vagyis sokaknak az lehet, de én egyszerűen nem tudok a Laciban semmi pozitívat meglátni, szerintem még egy szériába se volt senki rám ilyen hatással, hogy ennyire irritáljon. Szombaton eldől, de szerintem megint Laci fog visszamenni.
Katácska3 2015.02.27 20:55:13
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nos, bármennyire is szeretnéd, de nem fog távozni innen, igen most kerültem ide, mert most találtam rá. Ettől független jogom van a véleményemet elmondani, azért mert te Laci fan vagy, az már a te egyéni szoc problémád :) Nem csak róla van véleményem, de mivel ő fog párbajozni, ezért róla nyilatkoztam. De ám ha szeretnéd, megosztom a többi gondolatom is, biztosan nagyon fog téged érdekelni!! ;)
Dóra számomra nagyon furcsa lány, eleinte ő volt a legszimpibb, aztán elkezdett érdekkapcsolatokat kialakítani, amivel nem is lenne baj, ha nem ilyen bután csinálta volna. És abban igazat adok pl Lacinak, hogy olyan ne kerüljön a fináléba aki nem párbajozott. Főleg a Dóra ne, aki aztán végképp semmit nem csinált, csak néha lenyomott egy két hisztit. De mostmár úgyis finalista. Robin alapvetően szerintem egy jólelkű, ámbár naív srác, és igen könnyen befolyásolható, de talán, sőt tuti,h ő érdemelné meg leginkább a győzelmet.