Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mack

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Itt nem emberkednénk 2006.12.12 06:42:00
Bodó Tamás barátunk küldte nekünk az alábbi képet, aminek láttán az Esélyegyenlőségi Minisztérium boldogan dörzsölgetheti virtuális mancsait, hiszen áttörtünk egy határt, halláskárosult (saját bevallása szerint töksüket) DJ munkálkodik lelkesen valahol kis hazánkban.…..
Sokat vacilláltam, amikor a Van Halen életműből válogattam a sorozathoz, hiszen ott van az első lemez, aminél jobb debütáló anyagot nem nagyon tudok elképzelni, vagy mondjuk az 5150, ami Sammy Hagart és vérfrissítést jelentett a zenekarnak. Mégis az 1984-et választottam, mert…..
Egy évvel a legutóbbi tagváltás után kialakult a Maiden igazán nagy sikereket elért klasszikus felállása: Dickinson, Smith, Murray, Harris és McBrain. Az új fiú a rendkívül erős Number of the Beast-et feljátszó Clive Burrt váltotta a dobok mögött, de már az első közös munka…..
Mack 2006.11.21 10:51:51
Régen volt, mikor Lech Walesa megnyerte a lengyel elnökválasztásokat. Épp ekkor, 1990 novemberében indult az első webszerver (xoc01.cern.ch), s ezen tárolták a világ első weboldalát is: http://nxoc01.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. Ne is próbáljuk beírni a címsorba, már…..
Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne…..