Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rizibizi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a tűzoltó szakma egyike azoknak, amelyeket leginkább megbecsülök és tisztelek, mert az életüket kockáztatják, marha nehéz munkájuk van, ráadásul nem is lesznek belőle milliomosok. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert amikor egy…..
rizibizi 2009.07.21 13:44:31
@Heck Elek: Ezt majd mondd el Pintér Gáborék családjának is...
a csatornatisztítók tényleg 40-50000-et keresnek? Én többre tippeltem volna.Hoppá.

A témához szólva, eztán bizonyosan nem fogják engedélyezni és eddig sem minden héten volt ilyen gondolom.
@phaszfej: Nomen est omen
rizibizi 2009.07.23 19:21:04
@CApa: Ha egyszer nem kapcsolják be, sietnek, az egyik keresztutcából kijön egy autó, ők "letakarítják" az útról, páran megsérülnek stb. ugye nem Te fogod először azt mondani, hogy a fecsi sofőrje a hibás, mert nem használta a jelzéseket. Amellett sokszor nem kapcsolják be éjszaka csak a fényeket, de amíg a sofőr felelőssége az esetleges baleset, addig ő dönt.
A Homár legutóbbi szorult helyzetében a trolin próbált jegyet venni (hiszen lehet), ezzel percekig tartó döbbent keresegékésre ítélve a sofőrt és a többi utast. A Volánbuszon bérletet is lehet vásárolni, de ott a sofőrök egyszerűen oldják meg a keresgélés és a…..
Komment volt. Post lett. Úgy látszik a Volánnál is vannak olyan emberek mint a vasútnál.... Mi jegyet szerettünk volna visszaváltani tegnapelőtt, szerda este. Csütörtök reggel 6:50-re szólt a szerda délelőtt megvett jegy, de utolsó pillanatban kiderült, hogy a férjem csak…..