Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David Petho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte nincsen olyan fiatal, akinek ne akadt volna már gondja a szexuális kísértésekkel. Az Istennek és a Bibliának határozott az álláspontja a kérdésben, mégis úgy tűnik  a valóságban piszkosul nehéz megállni, hogy az ember megmaradjon tisztán. ..
Több mint ezer olvasói visszajelzést kaptunk a Felház mozgalomról megjelent írásunkra. Köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta gondolatait, véleményét. A reakciók Facebook-oldalunkon és az eredeti cikk alatt olvashatók. Az alábbi nyílt levelet tartalma és terjedelme miatt külön posztban közöljük, de…..
David Petho 2016.04.24 00:32:26
@Az igazi Trebitsch: Pontosítanék, engem konkrétan a cikk kontraproduktivitása zavar, a kreszténység nem játék , a szeánszok sem azok , ha pl valaki havonta mással fekszik le és utána megy 'dicsőíteni ' az sem játék, a fogadj el mindenkit ugy ahogy van , Charles Manson is egykor tagja volt a hippik közötti keresztény mozgalomnak , pont ezért , mi lett a vége, a vigyázó Blog részéről találom rendkívül tartalomszegénynek és laposnak a cikket , számomra nem derül ki semmi konkrét, én nem a cikkíró véleményét szeretném olvasni egy ilyen témában hanem azokét akik esetleg jobban hozzá tudnak szólni és nagyobb tapasztalatuk van a témában , de sajnálom hogy ilyen utállatos vagyok
Katolikus, református és kisebb egyházakhoz tartozó egyetemista fiatalokat célzott meg a néhány hónapja “Felház” néven indult kezdeményezés, amelynek legfrissebb videójára – amelyben Orbán Gáspár is megszólal – a média is felfigyelt. A sajtóérdeklődés érthetően a miniszterelnök fiának szólt, de a…..
Obama elnök az iráni nukleáris megállapodást védelmező beszédében azt mondta, hogy csak kétféle embertípus ellenzi ezt az alkut: a republikánus pártpolitikusok és azok, akik számára…..
David Petho 2015.08.11 13:58:52