Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alarifeZ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
alarifeZ 2015.05.05 23:19:16
@hopatkany:
Szia,
az orvosodnak elég rossz visszajelzéseid lehetnek a Medi-walkerről. Amikor megkaptam, és este levettem alváshoz és fürdéshez...földön túli gyönyör volt :) mint fentebb írtam, ha nem ágytámlás az ágyad, szerintem nem érheti baj a lábad, fürdéskor meg nyilván óvatosan közlekedsz. Nekem pont 3 hónapja műtöttek, kaptam 12 öltést, és min. olyan hosszú vágást, és kb. 2 hete nem sántítok látványosan. Reményeim szerint pár hét múlva kocogok pár kilométert. Tudom milyen rossz most neked, én is aktív sportoló vagyok, de a legtöbbet a türelmetlenség okozta túlerőltetés jelenti. Kitartás! :)
alarifeZ 2015.06.19 21:48:24
@bergab22: Szia
Bal lábbal biztos hamarabb vezethetsz, de milyen jól jönne most egy automata váltós kocsi ugye? :)A hivatalos gyógytorna a csizma levétele után kezdődik általában, de szerintem óvatosan tornáztathatod előtte is, de csak a fájdalomküszöbig. Engem 4 hónapja műtöttek, de még minden reggel érzem az "acélsordonyt". Ha megpihen, 10-20 méter sétáig fájdogál, aztán gondolom bemelegszik, és olyan mint a másik. A teljes guggolást majdnem zárt lábbal csak most merem/tudom végrehajtani biztonsággal. Ezt csak azért írom, hogy nagyjából tudj kalkulálni, hol tartasz a rehabbal. Nyílván van sérülés és sérülés között is különbség, van akinek nem roncsolódik annyira vagy időben megműtik, és persze orvosa is válogatja, szóval sok tényező van. Gyors gyógyulást!