Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Griml0ck

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eseményei után úgy tűnik, hogy a kormány és az állam részéről a törvényes rend fenntartására nincsen sem akarat, sem erő. A személyes szabadság, a tulajdonhoz való jog, a vélemény-és szólásszabadság bizonyos területeken, bizonyos ügyek esetén egészen…..
Véleményem.... 2008.03.16 19:56:59
Ma Vasárnap volt, pihenéssel és aktív mukával töltöttem a napot, nem nagyon figyeltem, hogy kedves honfitársaink mit műveltek Budapesten tegnap este. Most a Naplót nézem a TV2-n. Ezt a műsort nagyon szeretem, mert érdekes témákat közölnek. Aki nézi ezt a műsort az biztosan tudja,…..
Véleményem.... Március 15. 2008.03.15 17:30:00
A cím mindent elmond. Ma az 1488 március 15. forradalmat ünnepeljük. Ki így, ki úgy. Én személy szerint nem mentem megemlékezésre, mivel történelem szakosként tudom, hogy mit ünnepelnénk a mai napon. Véleményem szerint ahhoz, hogy átérezzük ezt az ünnepet nem kell…..
Véleményem.... A kezdet... 2008.03.14 19:05:00
Nem is tudom mi miatt kezdtem ezt a blogot. Talán elolvassa valaki, de ha nem akkor kiírom magamból a gondolataimat. A mai nap rádión hallgattam a híreket, és azt halottam, hogy a Köztársasági Elnökünk ambudsmanokat jelölt ki. Eddig rendben van ez, mint a tevetej, de aztán hallottam…..
autózz! Mától gyökér leszek! 2008.02.15 12:45:00
Zsolt mögött brummognak a gyökér motorosok folyton, ezért úgy döntött, hogy a gyökérkezelésnek azt a módját választja, hogy ő is gyökér lesz a gyökér motorosokkal szemben. Tudom. Szóismétlés. Ma a napsütéses reggel nem csak az én kedvemet viditotta fel, hanem előcsalogatta…..
Rocko jó eséllyel antifiatista lehet, mert lopott nekünk a langlovagok.hu -ról két olyan képet, amik önmagukban is ironikusak, így együtt pedig négyzetre emelkedik a hatás, az igen tömör levél ellenére. Ezek a fiatosok nagyon hülyék: Sőt. Egyre hülyébbek...