Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kövérszóló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második részünkben egy igazi párról lesz szó. Házaspárról. Patricius és Tokaj Nobilis. Molnár Péter a Patricius Borház igazgatója, feleségével Bárdos Saroltával a Tokaj Nobilis családi vállalkozását is viszik. Két meghatározó birtok a maga kategóriájában.A Patricius…..
Ezzel a leaddel indul egy sokoldalas borösszeállítás a népszerű gazdasági hetilapban. Püff. Jövő héten nehogy előássanak egy avar kori fordítottozmózis-gépet vagy egy kora-neolitikumból való kóracél tartályt.A cikk egyébként Villány és Tokaj fejlődését állítja szembe,…..
Év elején rendezte sorait a tarcali Tokajicum pincészet, új tulajok tűntek föl, új borok jöttek ki, új koncepció körvonalazódik. A húszhektáros középbirtok további jellemzőit el lehet olvasni a www.tokajicum.hu-n, elég tartalmas oldal, kár a sok flashért. Az új koncepció…..
Megvallom én az őszintét, eddig nem sokat tudtam a bodrogkeresztúri Dereszla pincészetről. Nagyjából annyit, hogy francia tulajdonban van, és főleg külföldön értékesíti a borait, például az általunk gyakran emlegetett nagyhangú borblogger-fenoménon és kapcsolódó…..
Minden idők legnagyobb borvideobloggere, Gary Vaynerchuk tokaji szárazat kóstol és beájul. A bororgazmus kiváltója a Chateau Dereszla Tokaji Dry 2006. A zseniális borzsoké szokásához híven most is röfög, szipog, köpköd és hadar. Egy félig-meddig csalódást okozó rozéval nyit,…..