Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herrchef

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
herrchef 2011.06.24 14:45:38
Kalandos estét! Pilóták. Respekt és ingyen sör nekik, mert ők minden nap megvalósítják minden ember álmát, hogy felülről is lássuk a világot (egyszer részegen sikerült, de nem távolodtam el messzire a széltől).De amit ez a zseni csinál az mindezeken is túlmegy. Kerekek…..
 Üdv horkoló csillámfaszlámák!Akik felkapták a fejüket, hogy mégis hogyan lehet egy banda Tündérvidék névvel epikus: nem kétkedik. Belehallgat. Multiorgazmust szenved a füle.Igen, direkt szadista módon a legutolsó albumokról vettem át a zenét, hogy szakítsa szét a 100%…..
Új MÁV blog Rongáló a vonaton 2008.03.02 15:37:59
Hölgyeim és uraim, itt kezdődik az utazási kultúra. Ha ilyet látunk ne hagyjuk szó nélkül. szóljunk a kalauznak, figyelmeztessük a rongálókat! Kedves MÁV-START!   A tegnapi napon (03.01) utaztam a Nyugatiból Kőbánya alsóig a 10 órakor induló vonattal. Hátulról számolva…..
Emlékszünk még Lokkbácsira, az ádörökkel maradó kopasz jóemberre, aki mindent felrobbant, amivel el lehetne jutni erről a nyomorult szigetről? Na, most vele foglalkozunk, meg egy kicsit a parti népséggel is, jó rész lesz, tessék elhinni nekem. Úgy kezdünk, hogy Lokkbácsi egy piros…..
Új MÁV blog Marika lelépett 2008.02.14 08:26:00
Még most is sírok a röhögéstől. Marika tessék dolgozni már a teremburáját!Rövid leszek, és célratörő.Múlt vasárnap próbálkoztam meg Érd felsőről eljutni a Camponáig. Vártam a vonatot, eközben a hangosbemondóból a szokásos MÁV szignál csendült meg, a következő mondtat…..
HamPLÓ Commodore days 2008.02.10 18:22:00
A szocializmus utolsó évtizedének volt egy egészen abszurd epizódja. Jobban mondva sok ilyen volt, de most csak arról az egyről szeretnék beszélni, amelyhez nekem is közöm volt. Tudniillik hogy amikor úttörövé váltunk, őrsünk nevét Vidráról Commodore-ra változtattuk. Teljesen…..